Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 26
miti2004 spune:
Virgi m-ai speriat ! de ce ? pai pt ca de vreo cateva zile Alex e plangacios si marait, nu mai vrea lapte decat f putin, sambata a VOMAT de 2 ori in jet mancare solida, azi a facut kaka moale si tot azi i-am luat temperatura in fundulet si avea 37.2. Tu ce crezi? tu unde i-ai luat temperatura ? ca aia din fundulet de obicei e mai mare decat la subbrat.
fetelor va multumesc pt sustinere
. Azi tot plangacios, ba vesel dar marait ( combinat, asa, ca sa nu ma plictisesc ). A mancat mai bine la pranz si fara prea mari ifose, insa singurul lucru la care se uita la televizor ( sa nu radeti ) e serialul Om sarac, Om bigat cu Horia Brenciu...se uita si papa...cum se termina sau e altceva ( inclusiv reclame ) nu se mai uita ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Virgi,.
Alaturi de Ralucis, pot spune ca si eu am urmarit cu frica cum falfaia Andreea forfecuta pe langa Petra, mi-ar fi frica sa folosesc asa o forfecuta cu marginile nerotunjite, dar poate eu sunt mai fricoasa...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
diana, sincer si mie mi se face frica cand vad filmuletu. In film distantele sunt cam comprimate
Dar va asigur ca Petra este foarte safe cand ii tai unghiutele si in general este foarte cuminte si asteapta fara sa se miste sa termin si ultimul degetel. De obicei nu ne jucam cu forfecuta ci o punem sus in biblioteca imediat cum terminam treaba. Dar cand am vazut azi ce se distreaza cand o vede si zic tzac, am vrut sa imortalizez momentul. Azi Petra a cam ras din orice, ce-i drept...incepe sa isi revina usor, usor.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmeAmiss
virgi spune:
Miti - eu temperatura i-o iau din ureche. La spital aveau unul care nu-l atingeau de corp. Il tineau la o distanta de cativa cm.
Eu in locul tau, as merge sa discut cu medicul sa fiu linistita. Febra, scaun moale, stare apatica nu sunt simptome de neglijat.
Asa cum am spus Luanei i-au facut 3 radiografii, cea de la intestin a iesit cu probleme. N-am intels exact despre ce este vorba dar mi-au spus ca mancarea nu se digera cum trebuie, si atunci apare voma sau diareea. Mi-a dat tratament acasa pentru asta.
Eu zic ca poti sa-i faci macar un control de rutina.
CamiM spune:
'Neata ciresici!!
Virgi ..imi pare rau ca papushica mica e bolnavioara si a trebuit sa ajungeti la spital.. auzi.. perfuzie.. of, of
!!Speram ca acum este mai bine si o sa fie ok. Multa sanatate si un
de la noi !!
Camelia.t ce scump e "chelutul" mic !!Ce cap frumos are!!
am baiatul si sa iasa repede dintisorii care il necajesc.
Andreea bine ai venit in livada cu cireselul Andrei!!Sedere placuta!!
DianaR sustin si eu propunerea ta cu conferinta pe YM cand se produce marea intalneala la Bucuresti!! Vrem si noi de peste ocean la intalnire .. macar virtual!!
Amiss ce scumpa e Petra.. ce rade ea draga in filmul cu forfecuta si ce strambaturi face in cel cu mancarica!!!! Arata super bine nici nu zici ca a fost bolnavioara!!
A .. si bluzita e super!!
Miti excelenta masinuta!!
si pretul si mai si!! Bine ca pentru asa copil dragalas merita oricum!!![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Miki merci de info cu biscuitii!! M-am uitat dar nu am vazut ceva ce sa semene cu cei pe care ii papa Alex al lui Miti asa ca raman tot la ce aveam noi ( sunt unii de la Nabisco se numesc Arrowroot si au numai 1 gr. de zahar).
lui Marc sa scape repede de dermatita!! si tie mult curaj si rabdare sa alaptezi cat mai mult ..
Aici suntem in plin scandal cu alaptatul in public..au fost cazuri in care mamele au fost rugate sa plece din magazine( Victoria Secret de pilda) sau din alte locuri publice fiindca alaptau, s-au revoltat unii ca o revista a publicat pe coperta foto cu un bebe in timp e suge..ma si scot din sarite, inteleg sa fie totul decent dar chiar asa pudibonzi sa fim in ceea ce priveste alaptatul dar punem tot felul de foto care de care mai sexi peste tot.. asta nu mai deranjeaza?! 
Ah! Si pana nu uit merci de link-ul cu safety pt bebe.. tocmai cautam asa ceva sa punem prin casa.. purcedem iar la cumparaturi!!Desi dupa parerea sotului meu cel mai simplu ar fi sa cumparam o casca pt Soficu si gata rezolvam problema!!![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Luana superb filmuletul cu Hora..ce vocalize mai-mai
!! S-a nascut a doua Maria Callas!!
ci scumpitei!!
Fetelor sa ne tineti pumnii ca peste cateva ore mergem la control la doctor!! sper sa fie ok!!
A! si uitam sa zic: daca vreti sa facem album cu poze de ziua mamei trimiteti cate o foto cu ciresica/cireselul din dotare(si cu fratiori sau surioare) cu un caption sugestiv la adresa mea de mail- camistanc@yahoo.com - pana pe 7 martie si pe 8 martie facem marea dezvaluire asa un slideshow cadou pentru noi.. mamicile de ziua noastra!!
Ce ziceti sunteti de acord?![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
miti2004 spune:
Fetelor nu mai vrea lapte deloc
, abia a papat in seara asta 50 ml ( sunt curioasa daca o sa ceara la noapte ), asta dupa ce noaptea trecuta a baut doar 260 ml de lapte in 2 transe. Simt ca o iau razna. Cum vede biberonul incepe sa planga. Sau il ating pe buze cu biberonul si plange si da cu mainile in biberon, sau se suceste cu capul in toate partile. Am incercat de curiozitate si lapte normal, de oameni mari. A baut curios 25 ml si gata.
I-am dat Nurofen sirop ( din Ro ) ca ma gandeam sa nu aiba rosu in gat, e bun si pt dinti cica. Sunt disperata 

Nu vrea nici lapte praf, nici gata preparat ( se gaseste acelasi lapte praf dar la cutie ca cea de cola sa zicem ).
Virgi dar el nu e apatic, e vioi, doar ca e marait. Maraie si nu sta o clipa locului. Azi a papat destul de bine cu lingurita dar nu vrea lapte.
Sunt f suparata ![]()
![]()
![]()
CamiM biscuitii sunt aia care incep cu F ( am uitat denumirea ) de care ti-a zis Mikiion.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
zax spune:
Of, of, of... virgi, miti imi pare tare rau sa aud vestile proaste; sper sa se faca bine piticii cat mai repede;
si dl Horia are de ieri niste maraieli in repertoriu si stari mai agitate; insa nu reusesc sa-mi dau seama de la ce ar putea fi; de mancat mananca bine; noaptea doarme bustean, insa ziua ne jucam putin apoi vine la mine si se catara sa-l tin in brate; cand il iau in brate sta o secunda si se uita in jos sa-l pun la joaca si tot asa; cred ca sunt totusi dintisorii ca atunci cand il mai dau cu dentinox se linisteste;
Luana - sa ne traiasca fata!!!! stiam eu ca e minunata, dar cantatul asta m-a impresionat profund; ce mai - trebuie sa-mi pun baiatu la treaba ca fata se va lasa greu vrajita de cand e primadona.
Cami - trimitem o poza cu mama si copilu' sau doar cu copilu?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
adelapop spune:
hello hello frumoaselor
eu sunt mami de iulie-august si nu am mai apucat sa intru pe la voi (abia intru la noi , timpul asta
ma omoara)
jur ca zilele astea ma gandeam la voi - carmina, luana, lacramioara, ioana, andreea(amiss), si toate fetele pe care eu le-am cunoscut ...si nu numai si imi doream sa intru sa va scriu la fiecare
dar am zis ca e bine si aici, sa va spun ca mi-e dor de vi si vreau sa stiu ce mai faceti
luana iubito ia uite ce ai provocat la noi, tu ca ai scris dieta si eu ca am intrebat de xenical
, si s-au mobilizat fetele sa tinem cura
ia uite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95416&whichpage=1
cine vrea sa ni se alature

scumpei
Bianca Maria

Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR