Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!!

Noi avem iarasi probleme. Eu m-am saturat. Ieri nopate am dormit la urgenta cu Luana. Dupa 3 zile de febera (37,3-37,6), am decis eu ca nu poate fi de la dinti si cum era duminica, fuga la uregenta.
Spus simptomele: febra, scaun ceva mai moale, si cate un tusit la un interval de 4-5 ore, si o data vomat laptele.
Urgent s-au pus oamenii pe investigatii: raza la plamani, raza la intestin, luat sange facut analize pe loc, pus perfuzie ( le-am spus ca de 2 zile nu mai papase solid), controlat gat, urechi. In cateva minute eram instalata intr-un pat in camera de supraveghere. Rezultatul " Gripa ", una de bantuie in toata insula.
Nu m-au lasat sa plec acasa, am stat toata noaptea acolo. Am plecat mai mult cu forta pe la 5 dimineata, ca eu nu m-ai rezistam acolo si m-au pus sa semnez ca la cel tarziu 9 dimineata ma intorc. Mi-au tot explicat ca aceasta gripa este foarte periculosa, poate fi fatala la bebelusi si nu am voie sa parasesc spitalul pana nu se observa o eveolutie spre bine a bolii.
Si tot asa de la spital acasa pana s-a mai ameliorat putin. Acum e ceva mai bine, dar tot somnoroasa si apatica.
Mi-au interzis sa-i mai dau lapte. Laptele la respectiva gripa provoaca voma. Orice aliment dulce sau cu gust ii provoaca voma si asa s-a si intamplat. Acum papa numai orez si bea apa...nu are gust si manaca la greu. In rest nu accepta nimic.

Am fost atentionata ca m-am prezentat tarziu la spital. Le-ma motivat ca febra nu a fost prea mare si am crezut ca-i de la dinti.

Gresit - de la dinti copilul nu face febra ( au spus acei domni). Nu se depaseste 37 de la dinti.

Scaun moale, febra peste 37, trebuie sa te prezinti urgent la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http://dropshots.com/Hora

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

virgi multa sanatate Luanei luptatoare. Bine ca mananca orezul...petra nici nu vrea sa-l vada. Sa va facti bine si ma bucura sa aud ca doctorii se ocupa asa bine de bebelusi acolo. Aici in spital doar ochiometric au consultat-o pe Petra.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

http://dropshots.com/Hora

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

exceptional! Imi este atat de clar acum ca nu am mai vazut-o pe Hora de FOARTE mult timp! Este atat de mare si de dragalasa si de cuminte la masa

Amiss

Mergi la inceput

Andreea - Multumesc!!!

Da, eu am ramas uimita de ce-am vazut in spitalul ala. Era ce-i drept, declansata stare de urgenta din cauza epidemiei de gripa. Erau 3 medici si vreo 10 asistente care au muncit toata noaptea cu profesionalism. La un moment dat, chiar imi spunea sotul, " tu, vezi ca niciunul n-a iesit sa fumeze sau sa bea cafea "? Asa cum ne-au tratat pe noi, s-au ocupat de fiecare caz in noaptea aia. Veneau din 5 in 5 minute si-i verifica Luanei perfuzia ( sa nu curga prea mult, sa fie acul fixat bine, etc), ii luat temperatura din ora in ora. Toata lumea era intr-o monitorizare continua. Ba mai mult aveau grija de toti cei care insoteau copilul. Eu eram cu Luana intr-un pat, sotul a stat pe un scaun si cand s-au mai aliberat din paturi, a venit o asitenta lasotul meu si i-a spus " if you are tired, you can use this bed". Dupa ce-a plecat sotul, au schimbat imediat lenjeria si perna.
Au ei si defecte, dar la capitolul sanatate, m-au uimit de fiecare data.
Petra cum se mai simte? I-au trecut bubitele?

Mergi la inceput

da, i-au trecut in proportie de 98% dar a ramas cu acele gaze la burtica pe care nu stiu sa le mai dreg.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, ii colosala Petra cum poate sa rada! Si cum se stramba cand papa... Dar macar papa si deschide gura!
Amis, normal ca are gaze, probabil nu poate elimina cum trebuie scaunul dupa regimul pe care il dai, e regim ptr diaree... Ceva de genul Sam simplex sau Espumisan ai incercat? Si daca i-a trecut scaunul moale poti incetisor s-o treci spre reim normal.

Virgi, imi pare rau sa aud ca aveti probleme! Intr-adevar personalul medical de acolo pare extraordinar!

Miti, am vazut masinuta, f interesanta! Si mai ales super ieftina!

Adriana, da, tu chiar esti de admirat cu 3 copilasi, brava!

Steluta,

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Luana - wow, ce dulceata de fetita ai tu acolo, cum canta draga de ea. Cata personalitate!!!!! Super!!!

DianaR - mi-am adus aminte de filmuletul cu bibele in gurita. Ce viteaza are Timeea la mersul de-a busilea.

Lyly - chiar vroiam sa-ti spun ca m-a suparat foarte tare replica pediatrei tale. Cum a putut sa spuna ca Razacila e in urma. Eu in locul tau, refuzam s-o mai vad a doua oara. Luana nu merge de-a busilea, nu merge tinuta de manute, nu danseaza. Iar cei de la spital mi-au spus ca-i foarte bine dezvoltata pentru cele 9 luni. Ba, mai mult de atat, Luana are o prietena de 10 luni, care nu merge inca de-a busilea, de ridicat in picioare nici atat si este perfect sanatoasa.
Eu personal nu vreau s-o fortez cu evolutia fizica deloc. Atunci cand ea va putea sa faca toate astea, le va face.
bebelul scump.

Mergi la inceput

Ce cuminte e Hora la masa! Din pacate nu mi-a mers sonorul la filmuletul asta, incerc si de pe desktop sa vad, desi la celelalte filmulete imi merge sonorul...
Nici la mine nu merg paginile cu concursul.

Filmulete

Mergi la inceput

Virgi, .

Alaturi de Ralucis, pot spune ca si eu am urmarit cu frica cum falfaia Andreea forfecuta pe langa Petra, mi-ar fi frica sa folosesc asa o forfecuta cu marginile nerotunjite, dar poate eu sunt mai fricoasa...

Filmulete

Mergi la inceput