Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 24
mikiion spune:
lylypoti sa detaliezi ce exercitii ii faci. Ca si marc e in aceeasi faza. Si parca l-as stimula putin. Mai ales mersul de-a busilea, pt. ca doar se taraste ca racul( pe suprafete lucioase) si nu evolueaza de loc.Iar de ridicat in pat.Ha!!Pai nu sta in pat
Iar cele din Caprau. Care anume le faceti?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
zax spune:
Buna seara!
Doroti - draguta de tine; auzi, cum sa nu vrem sa te vedem, mai ales acum ca am inceput o campanie de socializare in masa
; bataita la fetitza!
amiss - super tari fazele amandoua; si pana la urma ai taiat vreo unghiuta? ca de mancat am vazut ca a mancat tot....
foarte faina masinuta lui Alex, miti - ce ieftine sunt jucariile la voi; caut si eu un centru de activitati cu beculete si muzici si sunt toate la niste scoruri de te urci pe pereti; am gasit o chestie faina in catalogul de la Qelle, cred ca o sa o iau pe aia desi vroiam una mai luminoasa;
KK moale am inteles ca poate sa fie de la dinti
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
amiss_zip spune:
ralucis ai dreptate
. Mi-am tot propus sa-mi iau si mereu uit
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
OanaRusu spune:
Lacri,
ai grija de tine!!
Camelia.t, multumesc de invitatie
. Trebuie sa o citesc bine si sa vad cand reusesc sa ma apuc - am cateva zile foarte ocupate pe motive externe (job) si dupa aia gata
intru in club!
Asta seara la cina oficiala la care am fost am inceput cu apa plata si lamaie
asa, de stimulare!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
amiss_zip spune:
Zax unghiutele i le taiasem deja in liniste...Filmuletu' l-am facut imediat dupa
.
Amiss
adriana spune:
Doroti, si eu as vrea sa te vaz!
Nu te gandi la prostii.. 
Mikiion, eu alaptez pe Cornelia, de fapt, pe toti trei i-am alaptat. Pe primii doi pana la 1 an si 1 luna. Se sculau noaptea de 2,3,4 ori, dupa cum voiau.
La primul copil gaseam asta foarte enervant, terorizant chiar. Nu mai suportam.
La al doilea.. a fost mai greu pentru ca a fost un bebe mai complicat.. de ex. se scula cu niste racnete oribile, furioase .. eu trebuia sa sar instantaneu cu sanul in gurita.. probabil ca nu se suporta cu stomacelul gol
Cornelia e foarte blanda si draguta.. E un bebe de poveste. Se fataie si miauna putin, ii dau papica si adoarme multumita![]()
Cateodata rad, ma gandesc ca a trebuit sa ajung la al treilea ca sa am si eu un copil cuminte
.
Gura lumii, stii tu.. Alapteaza copilul cat poti de mult, si cat crezi tu ca o faci cu inima impacata si binevoitoare.. altfel cu resentimente.. nici un lucru nu iese bine..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
26octombrie spune:
mey, voi puteti accesa pagina de concurs?? io nu poci? e de la mine defect au e de la ei?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
amiss_zip spune:
Petra mea are gaze foarte multe in burtica si ii provoaca dureri infernale, mai ales seara inainte de culcare.
Din cauza fricii si a durerii, tipa, urla si aproape nu mai poate sa respire de plans. Am crezut initial ca este constipata. I-am dat supozitor cu glicerina, debridat...urla copilu de am crezut ca va lesina de durere. Nimic. A scos un cacuta mic si moale (normal), cat un deget, odata cu supozitoru'.
Apoi a adormit instantaneu dar cu gemete. Asta a fost ieri.
In seara asta aproximativ aceeasi poveste doar ca acum nu am mai chinuit-o cu supozitor si debridat ci am tinut-o in brate strans si cu burtica lipita de mine. S-a trezit pana acum de vreo 10- 15 ori in plansete.
Nu stiu ce as putea face. Ii dau Debridat de vreo 2 zile la 8 ore 2 ml. Ce sa fie? Are gaze cam de o saptamana.
Acum nu mai poate trage part asa des si nici caca nu mai face asa des.
Amiss
Steluta spune:
Amiss, cel mai probabil e de la alimentatie, depinde ce a papat, daca i-ai adaugat ceva nou in alimentatie.. Gandeste-te ce alimente i-ai introdus de curand.
Adriana, spre rusinea mea, acum abia am realizat ca si tu esti mamica cu 3 copii. Imi scot palaria in fata voastra!! Sa-ti creasca mari si sanatosi!

Gata acum ma pregatesc si eu pentru nani. Fiica-mea doarme de ceva vreme.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
amiss_zip spune:
Asta voiam sa zic: de cand e asa am tot tinut-o pe regim: mar copt, branzica, morcov, mucilagiu orezfara iaurt, cereale fara lapte, fara alte fructe, ...etc Tot felu' de lucruri pe care nici nu le agreeaza de altfel.
Nu i-am introdus nimic nou.
Amiss