Hair stylist bun
Raspunsuri - Pagina 21
Lemoni spune:
Si eu m-am hotarit sa fac o schimbare radicala.Acum sunt roscata de vre-o 15 ani, am fost blonda prin tinerete dar am hotarit mai nou sa ma fac suvitze, asa ca miercuri e ziua ceea mare.Sunt cu sufletul la gura sa vad ce o iesi.Intr-un fel abia astept dar in altul imi e frica .
va tin la curent daca a fost o decizie buna sau nu.
SuperMami_1 spune:
DAAAAAAAAAAAAAA, sunt supermultumita de schimbare!
iata Inainte:
http://inlinethumb30.webshots.com/41245/2481030830101981029S425x425Q85.jpg
si dupa:
http://inlinethumb42.webshots.com/43177/2834511210101981029S425x425Q85.jpg
Albumele noastre
dooku3 spune:
Frumos!Imi place ca a mentinut linia.Pentru mine asta denota bun gust.Adica,din ce vad eu,tu ai un stil clasic si el a urmarit linia asta.Cam atat de lung am si eu parul acum(cat il aveai tu inainte de tuns)si nivelul umerilor vreau sa-l tai si eu.
Lemoni,suvite blonde pe roscat sau alta culoare?Pentru ca,daca le vrei blonde,sa transformi roscatul in blond..e un tratament foarte agresiv pentru par.
martie spune:
Depinde de par, unele isi transforma negrul in blond, blondul in rosu, rosu iar in blond si nu au nimic, altele isi fac 3 suvite si au parul gata ars.
SuperMami_1 spune:
Merci, Dooku si mie imi lace tipul, mai merg la el.... am vorbit un pic mai mult inainte sa ma tunda si sa-si pregateasca toata operatiunea, adica m-a intrebat cam cat vreau sa ma tunda, cum, mi-a studiat scalpul, parul,mi-am ales eu culorile (m-a facut cu mese in 3 culori,) mi-a scris o fisa de 'diagnostic'.. e un tip foarte degajat la care te duci de placere, e vesel si volubil... e mai mult decat un frizer.. ti-l recomand, Tassia... si e genul care chiar asculta ce-i zici, nu ii intra pe-o ureche si te tunde tot trendy... parerea mea!
Albumele noastre
Lemoni spune:
dooku, acum sunt satena de vre-o luna , asa ca nu stiu ce o sa se intimple maine eu asta am de gand suvite blonde dar poate tipul vine cu o alta sugestie .
Super mami te-a tuns tare frumusel parca te-a intinerit cu vre-o 10 ani.
SuperMami_1 spune:
merci mult, Lemoni! chiar ma simt intinerita atat din cauza frizurii, cat si din cauza celor 15 kg minus!
Albumele noastre
Lemoni spune:
200 $ mai tarziu.......... nu m-a facut blonda , mai inti am dat o culoare ciocolata la par, apoi mi-a facut numai cateva suvite mi-a promis ca a doua oara o sa se vada mult mai bine ....sa speram.
Oricum e o schimbare, sptului meu i-a placut a zis ca tipul asta e cel mai meseriasi dintre toti.Cred si eu la bani astia trebuia sa intru eu si sa iasa Sharon Stone!