Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns safira1 spune:

Before-after , eu mi-am intrebat medicul, ce factori intra in calculul TT , si anume :
- varsta exacta a sarcinii
- greutatea corporala
- varsta pacientei
- tipul sarcinii : mono , gemeni ...
- daca esti fumatoare sau nu
Asa ceva m-au intrebat si inainte de a-mi lua sange .
Altceva nu stiu , bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

AAA duminica a fost Lasata secului si luni a inceput postul.

pepi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Condoleante Samadhi!

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Va multumesc ca imi scrieti si imi pare tare rau ca a-ti pirdut si voi pe cei dragi mai ales ca unii dintre ei sunt chiar tineri. Imi pare enorm de rau.

PEPI - eu stiam ca azi e miercurea neagra si se da in cap cu cenusa la biserica cel putin la catolici asa se face.... si ca de azi incepe Postul pentru Paste. Ca azi ar fi acei mucenici !? NU? Sau confund eu ceva ?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mucenicii sunt pe 9 martie!! Eu abia astept ca am o pofta de mucenici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MULTUMESC din suflet pentru condoleante !!! Si pentru ca sunteti alaturi de mine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Gravidutele care urmeaza sa nasteti la Municipal fiti atente la ce se discuta pe tema la care am pus linkul Cica un medic nu poate sa ma intre in garda altuia ca sa asiste la nastere Asadar daca nu te apuca cand e medicul tau in garda nasti cu un necunoscut desi luni de zile tu ai fost la alt medic la consultatii si acela te cunoste cel mai bine si in ala ai si tu incredere Pe mine ma ingrozeste situatia Daca vreuna dintre voi afla ceva va rog grumos sa ne spuneti si celorlalte Eu urmeaza sa ma duc la medicul meu saptamana viitoare si o sa o intreb care este situatia O sa va comunic ce mi-a spus

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94730

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

la ortodocsi a inceput de saptamana trecuta postul de carne, iar de luni a inceput postul mare al sfintelor pasti, stii tu, fara nimic de la animal.
mucenicii sunt intotdeauna pe 9 martie, se sarbatoresc sfintii cei 40 de mucenici din... nu mai stiu de unde.

la catolici e azi miercurea neagra. si la evanghelici la fel, aschermittwoch.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Condoleante Samandhi!

Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceste momente grele iar bunicului tau liniste si pace acolo unde este! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Suntem alaturi de tine!

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

samadhi, stai ca acum am inteles ce vrei sa spui cu sarbatoare. in ro, oricum se ia dupa ortodocsi si cu pastele si cu tot, dar astfel de sarabtori "neimportante" cum ar fi inceputul postului nu sunt niciodata zile libere. nici in toata germania nu e liber azi, cred ca numai in bavaria si in baden wuerttemberg.

15+

Mergi la inceput