Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
safira1 spune:
buna burtici!
samadhi ai grija cu cazaturile , sunt cam periculoase pentru bb .
condoleante pentru bunicul tau .
madabout eu stau in Paris , poate ne vedem intr-o zi, nu?
burtici multumesc ptr. primire
ieri am fost la doctor ptr.rezultatele de la triplu test si bineinteles am facut si un eco , sa-l vedem pe bb. A fost si tati cu noi . A fost foarte impresionat si mandru de bb . Doctorul la masurat si se incadreaza la sapt 17 , e bine . Sotu' spera sa vada si sexul bb dar......el n-a vrut deloc sa - si arate .....Asa ca noi mai asteptam .
Am cateva intrebarii pentru cele care au facut amniocenteza : e dureroasa , sunt probleme dupa???
va pup
greierash spune:
Condoleante sincere!! Te inteleg atit de bine!!! eu nu mai am nici un bunic(mi-au ramas bunicile, dragele de ele), iar acum doi ani a murit tatal meu la 56 de ani! Nu vreau sa te intristez mai tare, doar vroiam sa iti spun ca te inteleg fff bine. Nimic nu e mai trist decat sa iti moara cineva apropiat!!! Dumnezeu sa il ierte.
Samurai-lady spune:
Samadhi,condoleante.
Sa te bucuri ca si-a putut vedea stranepoata bunicul tau.
Al meu bunic a murit intr-un accident de mashina pe trecerea de pietoni cand Ken avea doar 5 luni si nu l-a vazut decat in poze.
DUMNEZEU sa-l Odihneasca.
Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
lorinaoo1 spune:
Samadhi condoleante. Plangi ca sa te "racoresti". E trist sa pierzi o persoana draga si pe care o apreciai atat de mult. Dar gandeste-te ca s-a dus intr-un loc mai bun si ca si-a intalnit sotia si acum este fericit.
nasica de moflea burtica
18+
samadhi spune:
Imi pare rau ca v-am intristat.
La voi nu se incepe de azi postul??? Azi nu e sarbatoare???
13+
samadhi spune:
LORINAOO1 - e clar si corect ce spui tu, dar cumva tristetea este tocmai pentru ca nu am sa-l mai vad niciodata si va fi pentru totdeauna plecat.
Inteleg bine ce e moartea dar cumva cumva nu te face tocmai fericit chiar si daca stii ca dincolo e mai bine, tot iti lasa un gust amar cumva......
Nici nu stiti ce ma bucur ca sunteti alaturi de mine.
Si asa zisa moarte sau plecarea asta eterna vine mereu atunci cand te astepti mai putin, asta e si mai ingrozitor. Ma gandesc la mama si la fratele meu care au stat continuu o sapt. intreaga la spital cu el. Mai ales mama cred ca e cu moralul la pamant si eu nu pot sa fac nimic. Sunt prea departe.....
13+
oaana spune:
sAMADHICONDOLEANTE...
FETELOR,AM INTRAT SI EU SA VA SALUT...DACA NU INTRU O ZI AM DE CITIT ROMANE...
Alina,felicitari pentru fetitzuca....eu am baietel si imi doresc fetita,dar daca e tot baietel asta e...sanatosi sa fie..
Luna,ma bucur ca esti mai bine...o sa fie totul bine,o sa vezi...
in rest va pup pe toate.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 14+Sara/Luca
[url="//http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
andicu spune:
Samadhi, condoleante pt bunicul tau! imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta! si mie mi-au murit toti bunicii, inca de acum 5 ani si mi-e tare dor de ei cateodata! acum 2 zile am tras si eu un plans ca mi-am amintit de bunica mea pe care o iubeam mai mult decat orice!
Alina , mami de Anya , felicitari pt a2a fetita! si eu zic ca e tare frumos sa ai "2 fete cucuiete"!
Si mie imi place mult sa mananc picant, dar de cand sunt insarcinata am evitat. O data am mancat si eu aripioare picante la KFC ca muream de pofta, si a fost ok, dar n-am mai repetat isprava. Acum tanjesc dupa un chili cu carne, dar stiu ca nu face bine, asa ca o sa ma abtin! in schimb, la icre si la salate cu maioneza ( facuta in casa cu oua proaspete de la curte) am mai scapat din cand in cand, ca a fost greu sa rezist.
Azi am avut o zi mai proasta. M-am trezit balonata, si ma tinea burta, in plus, abia am deschis ochii cand a sunat ceasul, parca nu dormisem toata noaptea .Pur si simplu m-am tarat pana la servici. Ma enerveaza ca ma apasa cateodata burta, mai ales daca n-am fost la baie in ziua respectiva, nu stiu cum sa fac sa o reglez! chiar si cantarul oscileaza, cand ma simt asa imi arata chiar si cu 2 kg mai mult decat normal.
Andicu 20+
Poze cu burtica
pepi spune:
Condoleante Samadhi!Stiu ca e greu dar trebuie sa intelegem ca asta e cursul vietii.Eu am pierdut ambii bunicoi acum multi ani ,insa cel mai mult m-a afectat pierderea tatalui meu acum 4 ani(avea doar 46 de ani).Insa nu avem ce face decat sa ne rugam pt sufletul lor,si sa ne amintim de ei cu placere.Asta e viata:o viata se stinge ,alta abia incepe.D-zeu sa-l odihneasca!
pepi 15+