Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

I_ulia- nici aici nu e liber ieri era zi scurta ca a fost carnavalul, dar e sarbatoare azi de biserica de aceea intrebam daca e si la voi tot asa.
Liber nu e totdeuna pentru orice sarbatoare.

Merg sa mananc ceva ca mi s-a facut foame.

Va pup

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

samadhi mi se furnica pielea pe mine cand aud asemenea vesti! Condoleante si descarca-ti emotiile chiar si prin plans! Nu cred ca ii faci vreun rau lui bebe daca plangi... mi-a spus o colega ca a cunoscut o tipa gravida necajita tare toata sarcina si ca plansese non-stop si copilutul n-a avut nimic, ba era foarte calm si linistit! sa compenseze probabil suferintele mamicii lui... oricum ai grija de tine si daca vrei sa te ajutam cu ceva sa ne spui! Vei putea veni in Romania? Fii tare, incearca sa-ti gasesti linistea impreuna cu familia! E dureros! ce sa mai zicem?! .. uffffffff!

karligutza, sapt.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Condoleante, Samadhi! Toate gandurile noastre bune merg catre tine!

Lia S17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anculici in vest numai asa se naste, cu cine e in garda, cel putin in majoritatea tarilor din vest. Samadhi poate spune daca si in Germania la fel. Ma asteptam sa se ajunga si in Romania asa, stiu ca va e teama, frica de necunoscut insa daca aici functioneaza si au ajuns la concluzia ca e mai bine asa sunt convinsa ca si in Romania va functiona. Pana la urma e doar o nastere nu e boala, e natural. Stiu ca te simti probabil mai sigura pe doctorul tau insa pana la urma toti sunt doctori.

Te pup si nu te speria, ai sa vezi ca de nascut tot nasti.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

DA este asa cum zice LUNA aici se naste tot cum pica la noroc, ai unul la care mergi constant dar nasti cu altul.Si eu am fost cam speriata de metoda asta dar daca sunteti bine si fara probleme scapati din spital dupa 3 zile si nu e necesar sa stati pe mana lor cu saptamanile....

KARLIGUTZA - in Romania vin in 5 aprilie atunci am avionul bilete deja cumparate nu pot sa merg acum in Romania, sub nici o forma. Am sa fiu cu sufletul acolo, mai mult nu pot face.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sa inteleg ca o sa devina o practica in toate spitalele asta cu nascutul doar cu medicul care e de garda? Sper sa nu se aplice peste tot asa de repede ca eu nu stiu daca am incredere in alt medic din spitalul ala in afara de dr mea.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Ce inseamna asta? Ce reguli sunt astea? Despre Municipal vorbesc, adica sa nu pot sa nasc cu medicul care urmareste sarcina timp de 9 luni!!!! Pai nu stie el cel mai bine ce mi s-a intamplat de- a lungul celor 9 luni? Nu mi se pare normal, eu am incredere in dr meu si pe el il vreau; acuma sa am si grija asta ca cine stie pe ce miini o sa nimeresc atunci? Nu e suficient ca avem o poala de ganduri si alte "probleme"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Samadhi nu stiu ce zi e azi,dar se pare ca nu e una prea grozava.Acum am aflat si eu de un deces in fam noastra:un unchi al sotului meu.Era bolnav,stiau cu totii,insa fiica lui se pregatea de nunta sperand ca va putea participa si el.Din pacate nu a fost sa fie.Si noi am patit la fel :stabilisem nunta pe 1 martie si tatal meu a murit pe 6 februarie doar ca nu se astepta nimeni.

pepi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Condoleante Samadhi! Tatal meu a murit exact acum 6 ani putin dupa ce implinise 56, asa ca astazi plangem impreuna.

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor cu siguranta ca va veni si la noi modelul din vest.
Eu merg la o clinica privata in Brasov si acolo daca te apuca nasterea noapte te va primi medicul de garda si te va pregati cu totul pana vine medicul tau. In cazul in care vine medicul tau, medicul de garda care ti-a facut pregatirea preliminara va fi mana a doua in nastere sau in operatia de cezariana. In cazul in care medicul tau nu poate veni medicul de garda preia cazul tau. Aici toata dosarele sunt introduse in retea si le pot vedea tot medicii, deci are acces la istoricul tau.
Nu cred ca e asa de rau, poate se mai scapa de spaga.
Plus ca e interzis la Brasov provocarea nasterii mai devreme doar ca sa nu piarda o nastere la o pacineta cu bani. De asemenea vom fi anuntate si vazute de ceilalti doctori care se vor ocupa de noi in timpul concediului de odihna al medicului nostru.
Sunteti constiente ca vom naste in PERIOADA DE CONCEDII???? S-ar putea ca unii dintre medicii nostri sa nu poate asista la nasteri...
Pupici pe burtici

Cristina 16+

Mergi la inceput