Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
Safira, ti-a zis doctorul ca trebuie sa faci amniocenteza? De ce, din cauza rezultatelor de la TT?
Eu nu am facut, dar toate prietenele mele care au facut mi-au zis ca nu doare. Iti face o ecografie amanuntita inainte, ca sa stie clar unde e bebe, apoi procedura in sine dureaza in jur de 5 minute. Trebuie sa stai linistita vreo doua zile dupa aceea, sa nu faci multa miscare sau efort.
Bafta, mai scrie-ne despre tine.
Anto 20 siVictor (8 octombrie 2005)
CarlaV spune:
Brazuca, spitalul de care vorbesti este cel de langa Stadionul National?
Are cineva idee cat costa o rezerva la Municipal? Dar cat costa o moasa daca o chemi de acasa?
Carla, 20+
Chriszta spune:
Fetelor linistiti-va.
Va fi bine!!!
Sunt foarte de acord cu Luna: mintea mai deschisa si mai mult curaj.Ganditi-va ca poate medicul de garda la care veti pica (daca va fi cazul) poate este medicul preferat al unora dintre noi.
Oricum sistemul de care v-a spus Luna si care incepe sa se aplice si la noi nu se va implementa f usor. La mine la Brsov este o clinica particulara care are si maternitate proprie si aici vor face ca sistemul acesta sa functineze din martie. La maternitatea de stat nu se intrevede nicio miscare anul acesta.
Cat despre mizeria din spitale este groaznic ce se intampla. Tocmai din cauza asta am optat pt o maternitate privata. Aici se poate naste si cu plata in rate si Casa de asigurari suporta ceva. Eu zic ca se merita, mai ales ca vad ca si voi va faceti griji pt igiena si "ospitalitate".
Pupici pe burtici.
Cristina 16+
olguttza spune:
Mai bine merg la pantelimon si sunt controlata cu manusi, igienic, decat la elias si sa bage mana goala, neigienic, nu?!
Nu vreau sa fiu rautacioasa, da am impresia ca ne bazam prea mult pe legende. Eu am fost internata acolo (la obs.-gin.!!) si nu era nici wc turcesc, si nici stafilococu nu haladuia pe pereti! Ai sa fim serioase si sa nu mai vb din auzite!
Fiecare are dreptul sa aleaga! Si cu asta am pus punct!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mychydutza spune:
haideti fetelor lasati discutiile in contradictoriu............n-are nici un rost sa ne stresam pt o problema in plus. va fi cumva , si va fi bine cu siguranta pt toate. trebuie!
+15
mihaela
poze
beldicuta spune:
olguttza nu trebuie sa te superi, fiecare are dreptul la opinie, dar si sa aleaga
si eu am fost internata la Caritas si, sincer, nu-mi doresc sa mai ajung acolo.
e vorba de experienta fiecaruia, poate alte fete sunt multumite, dar mie experienta de acolo mi-a fost de ajuns
beldicuta 13+
CarlaV spune:
Olguta, nu te-am atacat si imi pare rau daca ai avut impresia asta. Tocmai am spus ca e foarte bine daca ai incredere in doctorul tau. De asemenea, tocmai am spus ca nu vorbesc din auzite, ci am avut 3 experiente macabre acolo, iar WC-urile turcesti erau la chirurgie la et. 1, nu stiu cum erau la obs-gin.
Evident ca e mai bine sa fii consultata igienic, dar era o intrebare retorica...
Carla, 20+
beldicuta spune:
oricum, la fel cum au zis si alte fete, nu e inca momentul sa ne stresam bebelucii. totul o sa fie bine pt toata lumea
beldicuta13+
safira1 spune:
Samadhi, Pepi condoleante, Dumnezeu sa-i odihneasca.
Apropo de treaba asta cu nasterea . Asa cum a spus si Antoanela 23 aici nasti cu dr. tau ,la spitalul pe care il doresti tu. Consultatiile le tine la cabinetul lui privat. In schimb, dr meu mai face si de garda la spital ( nu mi-a spus care si nici cate zile pe sapt face ).
In privinta asta sunt linistita
Luna multumesc pentru sfat
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Olguta, evident ca in cazul tau alegi doctorul si nu spitalul si ai dreptate, ma refeream la urgente si la faptul ca, daca am de ales intre mai multi doctori, mai degraba aleg pe cineva de la Elias sau Municipal. Oricum, e clar ca in rezerve sunt conditii mult mai bune.
Carla, 20+
Buna fetele,
Scuze ca intervin in discutia dintre voi dar si eu o sa nasc tot la Pantelimon, probabil ca voi sta la o rezerva, si sincer nu cred ca poate arata atat de jalnic atata timp cat Ministerul Sanatatii a inceput sa imparta amenzi in stanga si in dreapta.
Deasemenea .... cred ca nu spitalul conteaza foarte mult cat doctorul. Am avut o prietena care a nascut la Elias si experienta pe care a avut-o acolo nu a fost chiar forte frumoasa. Deci degeaba alegem un spital cu renume daca iesim la fel de traumatizate de acolo.
Va pup
12+