Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Luna1 spune:
Asta e ca aia eu cu cine votez!
Mai e pana atunci si probabil e doar un zvon, schimbarile astea se fac in ani.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
brazuca25 spune:
Ce agitatie s-a creat cu vestea asta! Pana la urma Luna1 are dreptate...mai avem timp sa aflam ce si cum. Numai motivul asta de stres mai lipsea!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Luna1 spune:
Safira mai ai trei mesaje si scapi de moderare. Scrie despre tine, cum te simti, etc, ca sa treaca mai repede.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
CarlaV spune:
No offense, dar la faza asta sunt total de acord cu Brazuca. Cate mizerii am vazut la Pantelimon n-am mai vazut nicaieri, si am avut 3 experiente macabre acolo. E vorba si de mizeria fizica, de infectii, WC-uri turcesti, stafilococ auriu, supurati pansati in salon "la gramada", fumat in sala de nasteri etc. si e vorba si de mizeria umana a doctorilor si a asistentelor. Nu vreau sa generalizez, de asta m-am lovit eu. Problema e ca apartin tot de ei, iar la noi in zona nu mai stiu alt spital cu maternitate. Brazuca, ce ne facem?
Carla, 20+
greierash spune:
Pai da , eu ca sa elimin stresul asta l-am intrebat pe dr meu de acum o luna, si aveam 16 sapt atunci, daca pot sa basc cu el, daca nu cumva e in conced atunci, etc, si m-a asigurat ca nu vor fi probl, nu va fi in conced, si ma linistisem cu chestia asta....
olguttza spune:
In primul rand, nu cred ca mai e dupa "apartenenta" la spital. Daca, Doamne fereste, se intampla sa nasti prematur si esti in afara bucurestiului, ce faci? te duci unde se nimereste sa-ti fie mai aproape.
In doilea rand, in ceea ce priveste pantelimonu, vad ca mizeria se cam duce, tot spitalu e in renovare capitala - poate se mai cizeleaza si personalul (asistente, infirmiere). Nasa mea a nascut acolo acum 3 ani, tot in iulie, si a iesit traumatizata de-acolo, mai ales ca a nascut prematur si a fost nevoita sa stea mai bine de 10 zile cu bebelusha in spital. Anul trecut insa, in mai, am fost internata acolo cateva zile si a fost acceptabil, iar in iunie, a nascut acolo o verisoara, iar conditiile igienice erau destul de diferite fata de acum 3 ani. Adevarat, a facut cezariana. La fel de adevarat ca a ales sa stea in rezerva, contra cost, cu copilul langa ea.
Inainte de toate, insa, am ales medicul si nu spitalul.
Cat despre "mizeria umana", ea exista peste tot, in proportii mai mari sau mai mici. Depinde fie de alegerea ta, fie de noroc.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">18+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mychydutza spune:
DECI SA NU NE MAI STRESAM , caci cu copiii in burta nu ramanem sigur! eu maine ma duc la dr. sper sa pot sa intru ca n-am programare si e acolo ca la balamuc. sper sa-l pot lua si pe sotzu la eco sa-l vada si el. am emotiones!
+15
mihaela
poze
brazuca25 spune:
CarlaV, ma bucur ca esti de acord cu mine cu Pantelimonul. Eu m-am lamurit cam ce e acolo. .Si renovare degeaba fac, pt ca vor fi aceiasi "clienti" ca si pana acum, deci curatenia aia nu poate rezista prea mult daca nu are cine sa o intretina.
Spital cu maternitate in zona e cel unde merg eu, fostul Spital Titan, actual Sp. Judetean Ilfov. Numai ca fiind de Ilfov, ma gandeam si eu...am voie sa ma duc acolo, sau nu? Ca eu una doar traversez strada si am ajuns la spital, deci geografic ar fi cel mai apropiat.
Conditiile de acolo le-am vazut, partial, si pot spune ca m-au convins ca acolo vreau sa nasc.Plus ca dr mea acolo lucreaza. Sunt saloane de 2 mamici, cu bb in camera, curate, si parca aveau si baie dar asta nu stiu sigur. Acum au inceput si renovarea restului spitalului, pt ca intrarea si camera de garda aratau groaznic!
Ramane de vazut care vor fi regulile pana la vara si unde vom putea merge sa nastem.
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
beldicuta spune:
pt ca a venit vorba de spitale si conditiile de acolo, alt spital care se afla cam in aceeasi situatie ca si Pantelimon este Caritas, unde este plin de femei de etnie rroma, mizeria este in floare, toaletele..., paturile uhhhhh, ce sa mai, jalnic.
daca puteti evita e foarte bine
beldicuta 13+
CarlaV spune:
Olguta, evident ca in cazul tau alegi doctorul si nu spitalul si ai dreptate, ma refeream la urgente si la faptul ca, daca am de ales intre mai multi doctori, mai degraba aleg pe cineva de la Elias sau Municipal. Oricum, e clar ca in rezerve sunt conditii mult mai bune. E adevarat ca s-a renovat mult acolo, nu stiu insa daca stafilococul auriu iese asa usor din pereti, asta e alta problema. Am cunoscut o mama care a nascut doua fetite gemene superbe si au luat stafilococul din spital, iar la 7 ani aveau amandoua mari probleme, nu mai stiu nimic de ele. Iar cu WC-urile turcesti la care trebuia sa se deplaseze un bolnav proaspat operat, cu toata burta taiata, carand perfuziile dupa el, cred ca nici in India nu se mai folosesc.
Daca ai incredere in doctor e OK, totul va fi bine.
Carla, 20+