Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetili, am plecat spre casa...
Ne auzim maine.
Pupici la mamici si bebici

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

CADOUL PENTRU MARIA A AJUNS LA TUDOR. S-A INTALNIT ALEX CU EL SI I L-A DAT. TUDOR ERA IN DRUM SPRE CASA, FOARTE OBOSIT DE LA SERVICIU. VA MULTUMESTE DIN SUFLET.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de-afara, mama cat am stat.
Ne-am intalnit si cu nasica lyui marco si cu bb-le ei cel grasun.

Alina vad ca te-a lamutrit Bianca cu plecarea noastra. Numai ca plecam vineri la pranz si luni dim. devreme plecam din Italia. stam putin, dar totusi mi se pare mult fara Marco. El ramane cu mama si sora-mea.

INTREBARE-intrebatoare:
Cati bani pt. copil ati primit pe luna ianuarie?
Eu am primit in Alba 6 mil. CIC si 2 mil. alocatia. si aici in Tm mi-a venit avizul ca sa merg sa scot aloc. de 2 mil.
Cei din Alba cred ca sunt dobitoci. eu de acolo luam numai CIC-ul si de aici aloc. pt. copil.
Trebuie sa anunt in Tm, ca nu am de gand sa dau mai incolo toti banii inapoi.

merg sa spal vasele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Pai se pare ca ai 2 mil in plus. Ti-au dat alocatia de 2 ori.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

MarchAi vazut ala de gatit in aburi?
Gio, drum bun de pe-acum. O s atreaca repede si o sa voo la Marcolino. Succes in ceea ce vreti sa faceti! Eu am primit pt Ayan 2 mil alocatia luna ianuarie, pt ca nu am lucrat sid eci nu iau CIC. Dar stiu ca este 6 mil de cand alocatia este 2 mil.
Ana, ma bucur mult!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Ana_m, si noi avem gresie in afara de dormitoare peste tot, si e nasol acum cu bb mic. Pupici Clarei!

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Ana, super filmuletul cu Tibi

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu am gresie in toata casa si de asta va intrebam . Eu o urasc !!!! In sufragerie am pus un covor acum cand a ainvatat Clara sa inceapa sa umble. Dar acum cand umbla mai bine o tin mereu incaltatat ca ea trece mult de covor si e rece gresia !!!!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Uitati ce design are fata mea la ochisor www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070221&ctime=182759" target="_blank">aici

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor care aveti gresie mai prin toata casa nu e prea rece pe jos? Aveti incalzire pe sub gresie?Intreb si eu de curiozitate

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput