Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 7
loren@ spune:
Mama Anca, nici nu vreau sa ma gindesc prin ce o fi trecut...off!
March 4100...si voi mari ati fost...fata de noi...bine acum cine stie cit facea si Bia daca ajungea la 40 de sapt.!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
anymony spune:
DANA, analizele se fac acum anuala in luna in care esti nascut. E hotarire de la d-n Ministru. Toti asiguratii- si noi adultii o sa ne intepam o data pe an in luna in care suntem nascuti. Asta e explicatia. Eu ma intreb. eu i-am facut Ioanei analize in decembrie- RUTINA!!oare trebuie sa o mai intep o data si acum?
Oricum vineri mergem la vaccin si aflam detalii.Poate aflam si cite kg si cm are ca nu vrea pe cintar de loc, parca are spini!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
loren@ spune:
Ana_m..am gresie in bucatarie, sufragerie, holuri si bai..parchet in dormitoare....e nasol rau...iti dai seama cind cade Bia ce se loveste! Am adus un covor vechi si l-am pus in sufragerie pina invata sa mearga bine, apoi il duc de unde l-am luat si ii cumpar la ea in camera unul, dar parca vad ca nu o sa stea acolo, dar macar cind vrea sa se joace si vine in vizita cineva sa poata sa se joace copiii!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
alin@ spune:
March, uite poza cu un nivel si cu doua http://new.photos.yahoo.com/dumitrescualina80/album/576460762390650062 .Pui doau cand ai f multe de facut si nu incap doar intr-un compartiment. Sper ca am pus bine link-ul. Face toti banii sa stii! Si gustos si sanatos! Hai ca suna ca dintr-o reclama ceva
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
marchplayer spune:
N-am scris fata nici o poveste!! pastrez pentru mine![]()
dar n-a fost ingrozitor
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
acina spune:
L-am pus pe Mache, seful meu, sa-l sune pe colegul meu ca mie nu-mi raspunde si zicea ca a fost la reanimare saraca fata .
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Fata numai tu stii prin ce ai trecut.Bravo tie ai curaj de bebe no 2.
.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
marchplayer spune:
Reanimare?? Probabil s-a cam rupt mamica si mai sta sub supravegere, asa mi s-a intamplat si mie. fata..n-am scris povestea asta de lene si oricum nu era nimic iesit din comun, daca vrei detalii iti dau![]()
Cum sa nu am curaj sa-l fac si pe bb2?? Eu am inteles ca ar fi ca ar fi mai usor a doua oara
daniela
poze
marchplayer spune:
Stiti ce ii facea Ioana catelului adineauri?? Il tragea de puta si de oua
, poate se alegea si ea cu vreo zgarietura gen Angelo!
Maraki sa ne zici si noua ce a spus soacra!!!
daniela
poze
acina spune:
Fata neaprat detaliile dar alea frumoase sa nu ma apuce frica si sa renunt la ideea de a face bb 2![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii