Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
anasebe spune:
March Am vazut-o pe Ioana despuiata umbland de colo-colo. Doamne cat de frumoasa e! Si e frumoasa si pustioaica din oglinda!

Ali Frumoasa achizitie!
N-ai apucat sa pui gheata imediat dupa lovitura? Eu asa fac si nu se umfla si nici nu se invineteste.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
alin@ spune:
Ali, lasa ca trece lovitura. Nu e ceva grav. Pupici Iarinei! Nu am nici o incalzire la gresie, este foarte cald la mine, dar tot se simte pe jos ca e rece. Deocamdata Ayan merge in camera lui unde e mocheta si in dormitor la noi unde e tot mocheta.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
szaboali spune:
Ana
pai am pus coada de la lingura de inox si nu e vanata ci doar rosie

...e prima si sper sa fie si ultima.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
Giova spune:
March ti-am vazut comoara dezvelita
. Mortala ce mai!!!
Ma bucur ca i-a placut ostropelul. Nici eu nu pun faina sau suc de rosii.
Anasebe ma bucur ca a ajuns cadoul la Mariuca
Inseamanca e greseala cu alocatia. Nici nu mai merg sa o scot de aici, sun direct la astia sa vedem, sa nu mi-o mai trimita. Sau in Alba? habar n-am ce sa fac.
Ana_m noi avem gresie in hol, bucatarie si baie. In dormitoare si living parchet. dar Marco e tot in hol si doamne ce-i place sa se intinda pe gresie.
Ali lasa ca-i trece pana se marita.Marco e vanat in obraz, a alunecat in cada si foarte repede se invineteste.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
maraki spune:
quote:
Originally posted by marchplayer
Stiti ce ii facea Ioana catelului adineauri?? Il tragea de puta si de oua, poate se alegea si ea cu vreo zgarietura gen Angelo!
Maraki sa ne zici si noua ce a spus soacra!!!
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Socrosenia inca nu a observat zgarietura din cauza bluzei in schimb m-am certat cu ea ca m-a luat tare ca nu am sunat sa urez La multi ani de Lasata Secului
Acum pe bune, se obisnuieste la noi sa se puna La multi ani??? O tinea una si buna ca nu ne.am dus la ei si macar daca dadeam tel. pt. LMA pana m-a enervat si am intrebat-o daca a sunat-o fii-su
Ma ofticasem ca pregateam mancarea lui Angelo si m-am lovit la cap in hota Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
alin@ spune:
Maraki, super fitzoasa socrosenia asta a ta! Bine ca i-ai dat replica.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Biancas spune:

Am ajuns si noi acasa...a fost vreme frumoasa...ce bine ca s-a mai incalzit timpul.
March, am vazut-o pe Ioana in "poapa" goala//..ce dulce e 
Ali,
la iarina sa treaca repede "buba"
Maraki... vezi ca incaruntesti inainte de vreme daca iti tot faci nervi...
Mai gagici care aveti gresie in casa...
eu am doar in bai gresie dar e boala curata. Eu am peste tot parchet, inclusiv in bucatarie, dar acolo am si 2 randuri de gresie unde e aragazul. Dar e tare rece gresia, boala curata pt adulti si mai ales pt copii care stau si se joaca pe jos. Aveti grija caci cu reumatismul nu e de glumit. Si nu acum o sa se vada...ci in ani.
Eu am fost odata la cineva in vizita vreo 3 zile si stateam cu coatele pe masa (avea masa hexagonala din lemn dar inauntru evea gresie)..nu va spun ca vreo sapt imi era tot rece la coate si ma dureau
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
maraki spune:
Bianca sa fii tu sanatoasa de cand am incaruntit eu
Tocmai m-am vopsit si sant cu prosopul in cap
M-am ales si cu o vanataie in frunte de la hota ![]()
March deci ai inceput cu greturile, sper sa fie doar de scurta durata
Stiu ca il luam pe Robert in brate la greu cand eram gravi cu Roxana, nicî nu ma gandeam ca pot avea probleme, eram pustoaica, nu ma durea nimic, doar greturi la greu aveam ....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
marchplayer spune:
Si noi avem gresie pe balcoane, pe holuri, in bai numai ca iarna pun covoare peste ea, ca n-am chef sa caut papucii de cate ori ma dau chiauna jos din pat. Cred ca si la vara o sa las covoarele ca n-am chef sa vina Ioana cu picioarele ude si sa-mi faca patinaj artistic...nu stiu, mai vedem!
Maraki sa stii ca s-au mai dus greturile, au fost pana acum cand vomam in fiecare zi de trei ori. Acum se mai intampla odata la doua, trei zile deci este ok. Nu pot fara s-o iau pe Ioana in brate deci cu Dumnezeu inainte. Cred ca in acelasi timp avantajul tau era ca erai pustoaica![]()
Monica tot in programele de conta te zbati??
Ma stiti de ce dadea ture ioana aseara asa? Cand o las fara sosete tare mult ii place sa simta parchetul sau gresia la picioare si aseara nu stia intre ce sa aleaga, ori nimfa din oglinda ori talpile pe rece!!
Noapte buna la toata lumea!!!!
Pupici la toti copilasii!!! Si la mamici
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
Ceau gagici,hop si eu sa dau raportul.
Mami s-a plans ca Diana iar nu prea papa bine.Adica asa i-a zis Ghitza.Ma rog,ii trece ei.A fost si afara la plimbare cu ea si le-a prins un pic ploaia,cica Dia intindea mana si era tare mirata ![]()
Eu am inceput un mic proces de reeducare.Am scos un maldar de animalutze si am crezut ca are chef sa mi le aduca pe rand sa o filmez.Nici poveste,dupa ce mi-a adus vreo doua asa in scarba (gen "mai lasa-ma bre ca ai vazut de n ori ca le stiu
") s-a apucat de ultima gaselnitza :sa mute covoarele/carpetele din loc,sa incerce sa se catzere pe taburet si pe boxe - si de ciuda ca nu poate sa le impinga prin casa.In rest,catzarat la greu pe coltzar si sarit una intruna
de mi-e groaza sa nu-si rupa gatul 
Dar sa revin cu reeducarea: n-a vrut sa imi arate orataniile, dar a imprastiat jumate din ele pe jos si se cerea afara din dormitor,ca am inchis usa - altfel n-o prind sa stea locului,face ture intense dintr-o camera in alta
Si mai venise si tat-su acasa,deci era crizata sa iasa la el (sa-l incurce la intins hainele
)
I-am zis ca o las sa plece numai daca pune jucariile la loc (in raft) A fugit,a trantit repede un iepuras si un elefant in raft si tzusti la usa! Ciuciu
Trebuie toate jucariile! S-a enervat,a marait,s-a incordat,eu nimic: asa ca a fugit iar,a mai trantit si un soarece in raft si iar tzusti la usa sa plece
Eu ... nimic! "Du si catzelul,pune si papagalul etc." Dia nervoasa fooooc! A intrat si Ghitza,ea credea ca gata poate sa iasa! Ciuciu
L-am bagat si pe el in joc,a rugat-o si el sa le puna la loc, ca daca face ordine pleaca la papa.Cu chiu cu vai, le-a pus pe toate in raft
si acum fata papa iar un pic de peste (a mai papat o tura azi si cu mami) si pe urma cereale.
Deci trebuie lucrat si la facut ordine,vad ca merge mai cu voie,mai de nevoie ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"