Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,de acord cu tine.chiar daca nu am eu timp sa vizionez toate filmuletele si pozele care se pun,tot imi arunc ochii sa vad cum au crescut spiridusii...
multumesc de raspunsurile cu eurovision,mama credea ca deja a fost concursul international,nu cel pt alegerea grupului reprezentant...
BIANCA,eu nu te-as sfatui sa-l iei pe dani la asa drum lung,desi se poate si cu el daca faceti opriri lungi
ASTERY,INGRID,ALI,IRINA SI RESTUL TRUPEI PE UNDE MAI UMBLATI?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu am stiut ce sunt alea greturi de gravida Cu nici unul nu mi-a fost rau
Denisa, succes maine, sa fie cum iti doresti tu. Oricum , orice ar fi sanatos sa fie la Emma

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mirela, Dana multumesc de raspunsuri.
Anul trecut am fost la mare si el a ramas acasa. Anul asta poarte mergem in Spania si iar ramane acasa... Parca as vrea sa il iau cu mine dar va fi foarte chinuitor si pt el si pt noi. Asa mi-ar placea sa vina si el.......... Cu avionul nu vreau sa merg ca atunci nu am rezolvat nimic. Vreau sa mai imi clatesc si eu ochii.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, pai sunt conditiile pe care le gasesti cam peste tot acum: dush, TV, minibar, aer conditionat. Hotelul are parcare, piscina, plaja proprie.
Hotelul asta e pe malul lacului, inspre Navodari.
Noi pana acum stateam mai in centrul statiunii, dar e bine si aici.
Adica, sper!
Mie-mi convine ca avand refrigerator in camera pot sa iau cu mine lapte, cremwursti, etc. Iaurturi gasesc la alimentara. Singura masa importanta pe care o voi plati va fi masa de pranz, fetele mele sunt moarte fara ciorba, dar tocmai de aceea vreau sa aleg eu locul unde o sa le dau sa manance.
Pentru mine era foarte important sa gasesc un hotel care sa nu-mi impuna masa. Anul trecut n-am gasit asa si am mers la Venus. Si nu mi-a placut!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Bianca, eu inteleg perfect cum gandesti.Si noi anul trecut am fost la mare doar cu Oana si parca n-am fost intreaga. Acum nu concep sa plec decat cu amandoua, dar fiindca-s mici nu ma aventurez mai departe de litoralul nostru.
Poate anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu n-am fost de 4 ani la mare ,eu care mergeam aproape in fiecare an de cand am avut 2 ani Dar anul asta nu mai ratez!
Mie mi-a fost greatza primele 3 luni,dar am de maxim 5 ori in toata sarcina si atucni dupa ce am baut ceva acid (suc sau iaurt)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Dana.. anul trecut ne-am intalnit cu sora mea la mare 2 zile, ea statea la un hotel cam departe de centrul statiunii (era langa hotelul Iaki a lui Hagi) Mie nu mi-a placut zona aia ca era pustiu, pana in centru aveai de venit vreo 30 min pe jos. Si Meridianul e exact in centrul statiunii
Anul trecut era prea mic, in fund l-am pus numai la 6 luni si el avea 5 cand am fost la mare, plus ca sotul meu a spus sa mergem sa ne odihnim + sa ne mai ocupam si de Sandra ca acasa..stiti cum e...poate a simtit ca nu mai ea singura la parinti. Plus ca am fost pe 8 iulie de ziua ei la Aquamagic si daca era Dani nu puteam face asta.
Craciun 2006

Mergi la inceput

Restul fetelor, ce planuri estivale aveti?
?
?
?
?

Bianca, da, pe-acolo e si Caraimanul.
Dar las' ca ne-om plimba noi peste tot.
Abia astept sa merg la Aqua Magic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie asa mi-ar place la mare sa fie pustiuuuuuuuu : numai eu ,plaja si marea, dar Ghitza e fan aglomeratie

Fug sa ii fac baie Dianei ca acum s-a dus in baie,la vana si face crize ca vrea baitza (n-aveam in plan azi,da' te pui cu pispirica???)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni si eu sunt fan aglomeratie, adica sa am ce vedea. In fiecare seara ieseam cand in stanga, cand in dreapta Am avut asigurata masa si pt aia tot am cheltuit 35 mil Pe ce...nu stiu nici eu..pe prostii probabil. Asha ca eu m-am saturat sa dau banii pe prostii si prefer sa merg sa vad ceva de banii astia si inca putin.

Craciun 2006

Mergi la inceput