Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA n-are rost sa te agiti sa il inveti,ca asa e si Diana,n-are chef sa ma asculte.Dar ma trezesc brusc la un moment dat ca le stie .Precis stie el,care ce e,ca doar intelege,dar nu are chef sa ti le arate.
Uite acum am rugat-o pe Diana sa puna extraterestrii la loc in sertar,ca dupa aia ne jucam cu mingea.Dar nu vrea cu nici un chip,se uita la ei si merge dupa aia si ia mingea .Nu vrea si te asigur ca stie si care sunt extraterestrii si ce e sertarul,ca doar a executat de nenumarate ori ordinul si a pus diverse in sertar ,l-a inchis/deschis cand ii ziceam etc.Dar acu n-are chef si basta .
O sa o mai pisalogesc eu insa seara asta pana executa,ma tot gandesc cum sa o constrang,ca ieri a pus alea in raft,numai ca sa o las afara din camera smechera de ea!!!

IA UITATI ULTIMA MODA IN MATERIE DE DANS:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070222&ctime=210101

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIO,calatorie placuta si fara peripetzii!o sa vezi ca pe de o parte e placut ,vedeti multe si e mai bine fara marco la asa drum lung.
ALINA
DANA,gata v-ati aranjat concediul,ce bine,asa trece timpul mai repede
MARAKI,ai rabdare si uita-te la tot filmul,e superb!
ANAM,cu dermatita cum mai statzi?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana, cu cat ai gasit oferta pt mare?Sotul meu are din 15 iulie concediu..deci voi o sa fiti plecati. Defapt nu stiu daca o sa mergem la mare, eu sincer m-am cam plictisit de Mamaia, anul asta vreau in Europa adica ne urcam in masina cu catel si purcel si mergem asha incet pana in Spania in orasul Malaga ( e la tarmul Marii Mediteraniene) unde am vrea sa stam vreo 3-4 zile si apoi ne intorceam acasa, incet ca vreme aveam sa mai imi clatesc si eu ochii.
Eu asta as vrea sa fac anul asta in concediu, acum daca mi se va indeplinii dorintza vom vedea.. Apropo...oare sa il car si pe Dani cu noi? Ca ushor nu va fii oricum atatea ore in masina si atatea zile cine stie pe unde...
Giova...l-am masurat pe Dani si are 80 cm la metru si la tocul usii 75. Cidat oricum masuratoarea de la tocul usii e cea mai reala Are 10.500
Drum bun maine si sa va intoarceti cu bine..si cu ceva cadouri frumoase
Moni... la Diana dansatoarea Daca puneai muzica populara sa vezi ce dans baga
Azi a fost sotul meu la cabinet cu Dani si e mai bine, azi mi-a mancat mai binisor. A spus doctoritza ca se vindeca bine dar o sa ii ramana o gaurica
pe toti copiii care au facut azi buba

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mai mie mi-e dor de niste filmuletze cu Jasmine de Bombo,Daria de Deea,Razvan de Ioana,Raisa de Ursu,Nicolas de Teolinda si mai sunt cateva cu restante uriase in domeniu ... asa ca pentru mamicile astea denaturate si un bonus

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,deci te-ai pus bine cu march ca sa ai cazare gratis la vara la mare...
BEE,cum mai e anuka,a mai facut diaree?imi pare rau ca ai inceput cu gretzuri...sper sa treaca repede.ziua cum doarme anuka,te mai lasa si pe tine?
ANDIARO,UN PUP MARE la micul gradinar,o sa fie cel mai frumos gradinar!
BIANCA, a papat dani mai bine?ai calcat ordinul militar si i-ai dat orez pana la urma?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, ma bucur mult de vestile despre Dani.
Auuu, eu nu m-as incumeta la un drum asa de lung cu puiul mic. Ma rog, adevarul este ca eu privesc treaba subiectiv, caci eu ma gandesc la fetele mele care-s mici amandoua. Deja eu si Cosmin am impartit atributiile: el se va ocupa mai mult de Oana, iar eu de Roxanica.
Biletul e foarte convenabil: 470 RON - 6 nopti, fara masa, fiindca asa am vrut noi. Prefer sa aleg eu locul unde vom manca.

Moni, ai dreptate. Si mie mi-e dor.
Si vorba ta, mai sunt si alti spiridusi pe care nu i-am mai vazut de ceva vreme.

Maine Denisa merge la eco. O sa-i tin pumnii . Bafta!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

MIRELA ce gratis mai,ca doar nu e MAMA TEMBO
BIANCA ma bucur ca mai ok Dani!

Diana a papat la greu cate putin din de toate: cascaval,paine cu ou,cremvusti (aproape unul intreg) Acum o ora a mai mancat si cartofi piure si carnitza de pui,ce i-a ramas de la pranz.
Si lapte a baut pe la ora 18 150 ml !!!
Si mami ca cica nu mananca si sa ii dau sirop pentru pofta de mancare.Dar eu nu vreau!

Mergi la inceput

Mirela...nu l-am calcat draga ca tu stii cum e in armata A fost finul meu azi si lui i-am dat orezul lui Dani ca oricum am facut mai mult si nu m-am rabdat si i-am dat o linguritza si l-a mancat Las ca de maine fac cum vreau eu ca au trecut 3 zile. Andiaroro, multumesc de sfat, nu m-am gandit la legume pasate si nici la borcanas daca medicul ne-a spus ca 3 zile numai lapte Borcanel aveam dar nu mi-a picat fisa.
Si mie mi-e dor de Jasmine si de Daria de Deea Ador vocea lui Jasmine sincera sa fiu

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee, saracutza de tine. Mama, ce-am mai tras si eu cu greturile la Roxanica. La Oana n-am stiut ce-s alea, dar a doua sarcina mi-a pus capac. Doar eu si Maraki mai ramasesem in trimestrul 3 cu greturi. Fericitelor!

Andiaroro, chiar. Cum il costumezi pe Alex pana la urma?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Dana nu e mult... adica noah...pe masa o sa cheltuiti destul ca e scumpa mancarea. Si ce conditii sunt la hotel? Nici nu stiu pe unde e hotelul..Caraiman spuneai? Noi la Meridian stateam e hotelul MI, unul portocaliu inalt e langa Doina si apoi urmeaza Flora care e galben. Si eu ma gandeam ca probabil Dani va sta acasa in caz ca vom merge. Inca nu stiu sigur , sa vedem cum o sa stam cu finantzele pana atunci. Daca nu probabil vom merge la mare daca vom gasi bilete prin MI

Craciun 2006

Mergi la inceput