Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara si de la noi!
Giova si noi la fel. Sotul a luat 200 lei alocatia, iar mie mi-au intrat pe card 800 lei. Cred ca luna viitoare scad 200 lei.
Razvan mi-a facut ieri mofturi la mincare, azi a fost ceva mai bine. Avem iesit si al 8-lea dintisor. Urmeaza maselele care sunt cam umflate. Azi mi-a dormit la prinz 2 ore juma, el care de obicei dupa o ora era in picioare.
Vaccinul de un an nu l-am facut pe motiv de "secretii nazale" si nitica febra. Speram sa treaca.
Dana si noi vrem la mare Sa vedem perioada acum. Eu sper sa ia tatal meu un bilet prin sindicat si sa mergem la hotel, ca la el da 50% inapoi din pretul biletului. Platesc dar macar sa am conditii, ca m-am cam saturat de stat la gazda.
Al meu pustiulica doarme, ca era treaz de la 4 jumate. Am fost azi pe la ING ca vrem sa-i facem o asigurare pt 18 ani si ne-a aburit ala ca de acum se plictisea si Razvan. Sper sa ne hotarim la ceva. L-am invatat sa aplaude cind zicem bravo si la alo duce minuta la ureche. A, si de ieri zice mamama

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am citit ca azi a fost ziua vanatailor spiridusilor... la fiecare sa treaca repede vanataile ca la noi acum s-a facut mov dar nu se vede foarte tare...ca norocul.

Noi concediu nu stiu cum vom face ca Mitica are foarte multe lucrari , sincer ma si bucur si nu. Dar la Aqua Magic tot mergem noi macar aici in Ungaria ca putem merge in we ca nu e departe.Mare nu prea cred ca o sa pupam.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca si mie-mi place sa am ce face. De-asta prefer Mamaia. In fiecare zi putem face altceva. Vreau sa mergem si la Delfinariu, la Aqua Magic (cum spuneam), la parcul de distractii, la spectacolele de pe plaja si de la Cazino. Cu siguranta nu vom sta numai la hotel si-n zona respectiva.

Oachi, poate ne potrivim la perioada.
Felicitari pentru dintisor si pentru realizarile lui Razvan, in special pentru MAMA .
Of, si sa-i traca repede problemele.
Ceva poze?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

OACHI,felicitari pt dintisor!
al meu strengar a facut numai pozne in seara asta,mi-a spart o veioza si a facut pipi in patutz pana sa-i aduc eu copaia cu apa.dar ii parea asa de rau de veioza,se uita cu asa niste ochisori nevinovatzi ca l-am certat cu mila.in rest e cuminte puiul mamei si doarme singurel in camera lui,se trezeste numai cand il deranjeaza ceva.somn de voi de la 20.00 la 7.30-8.00 si apoi de la 12.30 la 14.30.sunt tare multumita de el,si sper sa continue asa,sa nu-l deochi

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oana pt mama...
Ali
Am uitat sa va zic ca l-am auzit si eu pe Dani ca a zis Mama...decand s-a lovit in lingura cand are chef ma striga. Nu des..dar totusi e un inceput nu?
Moni...pai normal ca la Ghitza nu ii place locul pustiu ca nu are ce vedea...isi mai clateste si el ochii pe acolo cu si cu ca de ale tale e satul.
Sotul meu imi spune ca eu ar fi trebuit sa locuiesc in cort ca numai acasa nu imi place sa stau

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

MAMA!!!
E O ZAPADA!!!! cred ca are 10 cm...pe strada nu a trecut nimic care sa arunce cu ceva. Asa ca miine dimineata la pediatra la vaccin o sa facem patinaj artistic cu masina! La concurenta cu plushenko !!
Mari dobitoci astia de la drumuri-iar i-a prins nepregatiti-mama lor.
Am stat un pik la meci, dar e de naspa!
Ioana doarme de la 9 si un sfert.

Vorbiti de VACANTA!!!
Si noi tot l amare o sa mergem-sigur. Acum sa vedem pe unde ne-om aciuia. Poate se vor suprapune perioadele si ne intilnim ! Nu stiu daca as opta pentru Mamaia acum. E muult prea aglomerat! Poate cind o sa mai creasca

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si dani cred ca se refera la mama cand zice na-na.ii place f mult luna si cand o vede zice"na,na".cand vrea el imi arata degetzelul aratator cand il intreb cati ani are si stie cum face leul"guau"fioros si sharpele"stsssssss",calul "hoho"si maimutza"uu,aa".ceva animale dosmetice nu vrea sa imite si el.cred ca se face explorator in jungla al meu copil

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hello
Noi am fost pe la Carrefour la cumparaturi. Tocmai am facut baita, cam tarziu, dar ne-am intors de putin timp.
Giova, drum bun maine! Sa iasa cum vreti voi pe acolo si sa veniti repede la Marcolino!
Dana, imi pare rau de lovitura Roxanei, bine ca nu e grav. E asa greu sa ii supraveghezi non stop, am mai spus-o. Sunt asa rapizi! Pupici sa treaca!
Oachi, felicitari pt al 8-lea dintisor! La mai multi!
Bianca, eu zic sa ii iei si pe Dani in concediu. Noi am mers cu Ayan asta vara si era si mai mic si a fost f ok!
Maraki, WTC mie mi s-a parut un film bun. Mai ales ca e real, pe mine ma incanta asta. te-ai mai calmat dupa vizita socroseniei?
Monica, nasol si cu cazatura Diei, vad ca toti cad intr-o veselie. N-are a face ca era Ghita langa ea, cum ziceam sunt mult mai rapizi decat noi! Si mie imi palce aglomeratia, dar la noi la mare parca e prea de tot cateodata.
Mirela, pupici si lui Dani. Ce se mai aude cu operatia ta?
Ali, cum e Aqua magic la voi?

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mirela
Alina...anul trecut astia mici dormeau mai mult ca anul asta oricum vom vedea...sunt curioasa sa aud si alte pareri si apoi ne vom hotara ca mai este timp..in caz ca vom merge.
Any..zapada? nu mersi...mi-a ajuns cat am vazut anul asta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput