Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 21
lilina spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Lilina pai daca zici ca deja este mai bine eu i-as da numai Zinnat,Sinupret si Vibrocil.Si BIOTICS pt. flora intestinala.
Roxde Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
trebuie si ceva de tuse.....ca aia e cea mai mare problema
rosu in gat !!!!
oricum, jumatate din ele sunt introduse din seara asta
deci nu am apucat sa-i dau decat cate o doza si deja e mai bine
merg cu antibioticul si cele de tuse
si ii dau doar de 2 ori pe zi....macar 2 zile
apoi vad cum evolueaza
merci, pupici
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
eleņia spune:
lilina sanatate puiutului sa se faca cat mai repede bine
cat despre schema de diversificare e o traducere la ce nea dat noua pediatra noastra
sunt unele chestii care pe mine nu ma conving(faza cu ciupercile)pt ca am citi ca pot da alergii
acum sa spunem despre noi
-dudumiciului meu nui place sa stea in fund ci in picioare sa faca pasi(asta in cazul in care mami nu mai are s altceva de facut
)cand il pune la el in patut s vorbeste cu jucariile lui
-suntem indragostit de tati cand vine sfarsiturile de sapt acasa(numai cu ochii pe tati ca pe butelie stam
)
-vorbim la genul pa pa pa ba ba buuuurrr amaaaaaa mmm a s spunem corect opa(tacsu zice ca a zis tati in spaniola papa s e amndru de nu se mai poate)
-adormimi singurei cand suntem obosit s nu mai deranjam pe mami decat cand vrem papica sau sa ne schimbe si binenteles cand ne este dor de ea
salutam bucuriile si trimitem multi

de la mami si de la mine(darius zis dudumici)si cei bolnaviori sa se faca bine asa de repede ca mine(in 4 zile)
noapte buna
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
xandrutza_76 spune:
rares gabriel, vlad alexandru, roxana maria la multe lunite!

felicitam toti bebeii pentru progrese (nu mai nominalizam, dar am citit tot, si iepurasi si stat in fundulet si papat piciorele si rostogoliri si tarat si vorbit...)
si sa nu uit felicitari gety pentru casuta!!
sanatate la cei bolnaviori!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
eleņia spune:
buna dimineata
e gata
o pastrez calda pt cand va treziti s terminati de aranjat bb frumosi si umblareti,vorbareti,mancareti de picioruse s iepurasi

rares gabriel(ingereasa),vlad alexandru(lilina),roxana maria(floricel79)

sa cresteti mari bucurii si sa umpleti vietile parintilor vostri numai de bucurii
poze Darius
eleņia spune:
a s sa nu uit felicitari umblaretilor s vorbaretilor si binenteles celor care stau in fundulet singuri si nu numai lor,tuturor bucuriilor noastre pt ca exista in vietile noastre
numai al meu nu vrea sa stea parca il musca cineva de fund

cafea am facut ca de obicei pe alese s pt toata lumea(nui cu suparare daca mai face s altcineva)
poze Darius
xandrutza_76 spune:
multumesc pentru cafea, elenia!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
CristinaGoji spune:
elenia- saru'mana pentru
si pentru schema de diversificare
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
Baut
virtuala de la elenia. Merci si pt. schema de diversificare!
Bucuriilor de 23
Ramo nu stiu ce sa-ti spun de constipatie, la noi s-a rezolvat de la sine, de la un kk la 3-4 zile acu face de 4-5 ori kkciosu.
lakioana si eu tot piure i-am dat prima data dar foarte lichid, mi se pare aiurea sa-i dau apa chioara. A papat bine si nu are nik.
gety si eu am mancat cutii intregi de lapte praf dar ma las ca ingrasa tare. Si m-am pus pe regim
, adica nu mai mananc dupa ora 18, decat mere, ziua bag la greu, sa vedem ce iese.
floricel ti-am pus data nasterii in listuta, eu il pun pe David intre perne cateva minute pe zi, asa mi-a zis pediatra. Eu alaptez si am inceput cu sucurile de fructe la 4 luni jumate, mai mult pt. gust, suntem cam grasuti si nu mancam decat fructe cu branzica calcica si un pic de supica crema, cantitati mici.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
pufymic spune:
Neata bucurii!
bebicilor nascuti intr-o zi de 23!

Gety felicitari pentru casuta!
Sa fiti fericiti in ea!
Mirabelac imi place listuta!
Urla bb.....revin!
Eu