Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 22
mexxa spune:
Buna dimineata...
Elenia tare buna cafelutza..merge la suflet.
La Iasi e iarna adevarata....nu prea imi placxe asa ca sper sa plece repede si sa vina primavara...![]()
Sarbatoritilor de 23
uhh sa trezit..revin
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

sheryll spune:
Buna dimineata !
Ma alatur si eu la cefea . Si la galati a nins , se aluneca pe jos si e tare ger .
Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)
Poze Bianca
Poze Botez Bianca
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Elenia - multumim de cafeluta...am savurat-o!!!si multumim pt schema de diversificare!
LA MULTI ANI! bucuriilor nascute intr-o zi de 23, sa creasca mari, sanatoase si frumoase!!!!
Mexxa - ce ca lumea saaveti zapada..ce n-as da si eu macar sa vad olecuta de alb pe jos, din pacate la noi mohorata vreme.
Gety - felicitari pt casuta voastra si sa o stapaniti sanatosi!!!!
Lilina - ma bucur a Vlad e mai bine!
de la noi!
Ramonar - nu stiu ce ar putea sa mearga pt constipatia asta, la noi merge cu supozitoru', dar de cand papa fructe...face si de 2/3 ori pe zi!Oricum tinem pumnii sa mearga cu Duphalac...sau orice altceva si sa scapati de problemuta!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
roxanae spune:

Gety felicitari pt. casuta.
Elenia multumim pt. cafea si schema de diversificare.Eu stiam ca albusul se da dupa 1 an si galbenusul se da prima data 1/pe sapt.,apoi mai des.
eleņia spune:
cum va spuneam e o traducere s eu mai mult o sa ma ghidez dupa ea nu e litera de lege
ramomar despre constipatie nu stiu ce sati zic cert este faptul ca s eu am avut probleme cu dudumiciul meu s facea s o data pe saptamana dar acum sa nu fie de deoki face s de 3 ori pe zi(cred ca din cauza dintilor ca tareee il mai chinuie)
sa va spun ca astazi de dimineata cand ne dragaleam ma muscat de barba da biiineee ca ma durut s el fooorte satisfacut a scos un aaaaa,a fost asa dulce ca am si uitata ca ma durea rau de tot(bine ca nu musca tzitzi lu mami cand papa)
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
alexutza_26 spune:
Elenia- foarte bine asa iti trebuie, altadata sa iti tii barbia acasa![]()
![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Vauva spune:
'Neata!
Roxanae cred ca trebuie sa anunti moderatorii sa inchida subiectul!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Vauva spune:
Ziceti ca avenit iarna si pe la Iasi !![]()

Elenia multumim de cafea
! Si eu stiu ca prima data se da galbenusul pt ca albusul e alergen si ciuperciile sunt nerecomandate pt copiii sub 1 an. Dar asa cum ai zis tu te orientezi dupa ea.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE