Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
scumpik_lui spune:
Lakioana felicitari pt reusitele Rebeccai si
ici de la Luca
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Roxanae nu stiu ce sa-ti spun. Poate iti raspunde altcineva.Multa sanatate piticei.
Floricel eu il tin pe Luca in fundic sar in brate la mine, intre perme nu l-am pus, dar e tot aia ce fac. In legatura cu diversificarea eu am inceput de ieri sa-i dau pireut morcov dar mai diluat sa-l poata bea cu bibe. Am incercat mai intai cu supica dar nu a vrut sa bea. A scuipat-o. Acum tu faci cum crezi...
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
roxanae spune:
Floricel vaccinul antihepatic eu stiu ca se poate face si mai tarziu daca nu a fost facut la timp.Acestea sunt:
- Twinrix,A si B
- Havrix, A si B
- Engerix,B
Vauva spune:
Floricel se poate face vaccinul antihepatic cand vrei tu, eu de ex l-am facut cand aveam 26 de ani, totul e sa nu te infectezi pana iti faci vaccinul. Si eu prima data am optionat pt Bianca la varianta 2 in 1 hep A si B vacc se numeste Twinrix dar se face numai dupa ce copii au 1 an, acum m-a apucat teama ca vin acasa in RO unde riscul este mai mare de a contacta boala si fata nu are vaccin impotriva hep asa ca vreau sa-i fac Engerix B.
Cu statul in fund nici eu nu o las pe Bianca chiar daca sta bine isi tine spatele drept, pana nu se invata singura sa se ridice de pe perna.
Roxanae nu cumva e de la dinti, zic si eu febra lui Sarah?
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Vauva spune:
Uite ca am scris in acelasi timp cu Roxanae
!
POZE
lilina spune:
am tras o spaima cu Vlad
i-am dat antibioticul de la ora 16.00 si l-a vomitat
cu mari siroaie de muci....si plangea de mama focului
m-am speriat rau
avea fata rosie saracutzul....am crezut ca se inneaca
am fugit la pediatru si la orl
i-a coborat raceala in piept....se aude un harait nasol
dar nu mai tuseste atat de des si stranuta mai rar
i-a dat un antibiotic mai tare Zinnat si multe multe picaturi
Sinupret, Vibrocil, Ambroxol, Ventolin si Zyrtec
plus Efferalgan si Nurofen
unele 3 zile, altele 7 iar altele 10-15 zile
nu stiu....mi se par cam prea multe
nu vreau sa-i fac rau
febra nu face
in rest, el e vesel si jucaus
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
CristinaGoji spune:
Roxanae - nu stiu de la ce ar putea fi. Imi pare rau. Mie doctorita de familie mi-a facut urmatoarea schema in caz de febra:
37,5 - 38,3(5) - lichide mai multe, comprese reci, sau baita putin mai rece. 38,5 si mai mare - eferalgan 80mg 1/2-1 supozitor. Iar daca creste mai mult de 39 sa sun la medic. Avea unde sa-ti raceasca?
Floricel - voi pe unde va plimbati? Poate ne vedem la o sueta intre bucurii?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Vauva spune:
Lilina si mie mi se par multe medicamentele pe care i le dai dar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Pupici lui Vladutz![]()
POZE
CristinaGoji spune:
Of, Lilina, saracutul de Vlad. Insanatosire grabnica! Insanatosire grabnica si la Maruca si la Sarah si la restul de copilasi bolnaviori.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
scumpik_lui spune:
Lilina multa sanatate lui Vlad si sa se faca repede bine.
Am uitat sa ma laud si eu cu ceva. Ieri sotul l-a pus pe Luca pe burtica sa-l fac sa-si ridice capusorul singur, ca inca nu face acest lucru, si ce credeti? A inceput sa se impinga cu piciorusele si tot inainta. Am avut asa niste emotii ca mi-au dat lacrimile ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)