Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lakioana felicitari pt reusitele Rebeccai si ici de la Luca

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Roxanae nu stiu ce sa-ti spun. Poate iti raspunde altcineva.Multa sanatate piticei.

Floricel eu il tin pe Luca in fundic sar in brate la mine, intre perme nu l-am pus, dar e tot aia ce fac. In legatura cu diversificarea eu am inceput de ieri sa-i dau pireut morcov dar mai diluat sa-l poata bea cu bibe. Am incercat mai intai cu supica dar nu a vrut sa bea. A scuipat-o. Acum tu faci cum crezi...

_

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Floricel vaccinul antihepatic eu stiu ca se poate face si mai tarziu daca nu a fost facut la timp.Acestea sunt:
- Twinrix,A si B
- Havrix, A si B
- Engerix,B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Floricel se poate face vaccinul antihepatic cand vrei tu, eu de ex l-am facut cand aveam 26 de ani, totul e sa nu te infectezi pana iti faci vaccinul. Si eu prima data am optionat pt Bianca la varianta 2 in 1 hep A si B vacc se numeste Twinrix dar se face numai dupa ce copii au 1 an, acum m-a apucat teama ca vin acasa in RO unde riscul este mai mare de a contacta boala si fata nu are vaccin impotriva hep asa ca vreau sa-i fac Engerix B.

Cu statul in fund nici eu nu o las pe Bianca chiar daca sta bine isi tine spatele drept, pana nu se invata singura sa se ridice de pe perna.

Roxanae nu cumva e de la dinti, zic si eu febra lui Sarah?

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Uite ca am scris in acelasi timp cu Roxanae!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am tras o spaima cu Vlad
i-am dat antibioticul de la ora 16.00 si l-a vomitat
cu mari siroaie de muci....si plangea de mama focului
m-am speriat rau
avea fata rosie saracutzul....am crezut ca se inneaca

am fugit la pediatru si la orl
i-a coborat raceala in piept....se aude un harait nasol
dar nu mai tuseste atat de des si stranuta mai rar
i-a dat un antibiotic mai tare Zinnat si multe multe picaturi
Sinupret, Vibrocil, Ambroxol, Ventolin si Zyrtec
plus Efferalgan si Nurofen
unele 3 zile, altele 7 iar altele 10-15 zile
nu stiu....mi se par cam prea multe
nu vreau sa-i fac rau
febra nu face

in rest, el e vesel si jucaus

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxanae - nu stiu de la ce ar putea fi. Imi pare rau. Mie doctorita de familie mi-a facut urmatoarea schema in caz de febra:
37,5 - 38,3(5) - lichide mai multe, comprese reci, sau baita putin mai rece. 38,5 si mai mare - eferalgan 80mg 1/2-1 supozitor. Iar daca creste mai mult de 39 sa sun la medic. Avea unde sa-ti raceasca?
Floricel - voi pe unde va plimbati? Poate ne vedem la o sueta intre bucurii?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Lilina si mie mi se par multe medicamentele pe care i le dai dar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Pupici lui Vladutz

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of, Lilina, saracutul de Vlad. Insanatosire grabnica! Insanatosire grabnica si la Maruca si la Sarah si la restul de copilasi bolnaviori.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Lilina multa sanatate lui Vlad si sa se faca repede bine.

Am uitat sa ma laud si eu cu ceva. Ieri sotul l-a pus pe Luca pe burtica sa-l fac sa-si ridice capusorul singur, ca inca nu face acest lucru, si ce credeti? A inceput sa se impinga cu piciorusele si tot inainta. Am avut asa niste emotii ca mi-au dat lacrimile

_

Mergi la inceput