Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ramomar, poti sa dai si Dulcopic. La copii sub 4 ani o jumatate de picatura/kg...deci o pic la 2 kg corp.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna seara !

In legatura cu borcanelele si eu ii dau piure de piersica si para de la Hipp , amestec 2 lingurite de la borcamel cu un mar ras sau cu 2 felii de banana . Mananca si lingurita si plange cand se termina . Sa stiti ca eu ii dau suc de portocala de la 1 luna si jum si l-a tolerat foarte bine.

Lilina - Fotoliu auto am cumparat duminica , imi place tare mult e cu 2 trepte pt 0-10kg care sta bebe mai culcat si apoi se trage si se face pt 11-18 kg si sta bebe in fundulet . L-am cumparat de la Metro 380 lei.

Am vazut poze cu bebei care stau in fund si azi am pus-o si eu pe Bianca ..........uraaaaaa a stat singura 1 min.... nu-mi venea sa cred .

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor, am o intrebare, cat pot lasa in bibe laptele praf? O ora e mult? Multumesc
Pupici

Bebe Ovidiu
Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lilina eu am scaun de masina Evenflo si sunt multumita de el, doar ca e pana la 9 kg si indata tre sa cumpar altul. Iar carut am cumparat si eu unul mai usor, are 5,5 kg si e de culoare bej cu maro.

danip eu stiu ca laptele praf nu e bine de tinut facut mai mult de jumatate de ora. Asteapta si alte pareri.

Lili si la noi ningeeeeee, e alb deja pe jos.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Asa-i, ninge frumos, cred ca pentru a doua oara in iarna asta, dar se pare ca o sa tina pana luni, cand se fac vreo 9 grade si vreme de plimbarealaaaaaa.
Eloise, bine ca te-ai mai linistit in privinta lui Vladutz. Eu astept poze cu dintzucii, doar daca il faci sa rada, cred ca se vad.
Facem albume cu pozici? Pe noi cred ca nu ne intrece nimeni la bagat pumnisorul si degetele in gurita. In funduletz stam si noi, dar nu o las mult, dar tumbe nu facem. Gagaim si i-a zis lui taica-su intr-o dimineata "mai". Nu-mi dau seama cum a reusit.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ramomar, stii cum am scapat noi de constipatie? Cu Fe Haussman, pe care ni l-a prescris dr. Si am terminat si cu supozitoarele.
Mirabelac, felicitari pentru scurtarea listutei. Eu acum am citit din urma si am aflat ca tu esti autoarea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Mamicile sunt la imbaiat si adormit copilasi.
Noi maine semnam actele pentru casa. Banca ne-a aprobat imprumutul. Sper sa ramanem cu ceva bani in cont dupa ce platim notarul si vanzatorul.
Pupici de la noi si noapte buna!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Gety felicitari pentru casutza, sa fie intr-un ceas bun. La Brasov nu ninge inca ( m-ai intrebat intr-o postare ieri, dar nu am mai intrat).
lakioana nu dau un sfat foarte recomandat pentru constipatie, dar cand David a fost constipat tare si nu mai functiona nimic, noua medicul ne-a interzis supozitorul si ne-a pus sa il stimulam cu termometrul. Acum nu stiu ce sa iti spun, la noi functiona si ne-a ajutat in perioada respectiva. Poate intrebi medicul vostru.

Nu mai stiu cine intreba de supica, si eu i-am dat lui David direct piure, cate 3-4 lingurite la inceput si am crescut progresiv cantitatea. Nu i-am dat niciodata zeama, ci supica crema.

eloise ma bucur mult ca nu se aude suflul, cred ca batea vantul in stetoscopul doctoritzei de familie.

Maruca sa te faci bine pui mic.

Noi am fost la vaccin si suntem in grafic, ba chiar depasim unele, mai ales cel de greutate, nu cu mult, dar medicului de familie se pare ca ii plac dodoloatzele ca nu a comentat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Vauva ma bucur ca nu te-ai suparat.Despre intrebare -vad ca ti-a raspuns Lili - eu am iesit afara cu pitica.

Eu sunt tare suparata.Sarah mi-a facut febra 38 si nu stiu de la ce.Asa din senin.Nu tuseste, nu-i curge nasul este doar un pic mai somnoroasa alte simptome nu sunt.
Singurul lucru mai diferit este ca dupa supica am iesit afara pe la ora 14 si cand am venit a plans incontinuu.Nu puteam sa o las jos ca se facea grena la fata.M-am gandit ca poate din cauza ca nu facuse cacuta si i-am pus un supozitor.A facut si apoi s-a linistit, a gangurit si chiar a ras cand m-am jucat cu ea.Febra insa i-a crescut de la 37,4 la 37,7 si acum inaite de baita la 38.
Am facut programare la dr. dar abia luni o mai gasesc.La urgente nu stiu daca e cazul sa ma duc ca e plin de virusi.Nu stiu ce sa fac, voi ce sfat imi dati?
De la ce sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Buna seara mamici,

Daca e careva pe fir v-as ruga sa ma treceti in listuta cu data nasterii la mamici si pe mine: 15.04.1979. multumesc.

Am cateva intrebari pt cine se pricepe:
1. Stie cineva mai multe despre vaccinul antihepatic? mai precis se poate face mai tarziu(in cazul in care nu s-a facut cand era bebe), cand copilul e mai mare? exista varianta 2 in 1 pt hepatita A si B?

2. Voi puneti bebeii sa stea in fundic rezemati de perne? eu nu as forta-o sa stea asa dar dr. ortoped mi-a zis sa o pun. eu imi urmez instinctul de mama. voi cum faceti?

3. Pt mamicile care alapteaza exclusiv, cand incepeti diversificarea?

Mai am intrebari dar nu mai stiu unde le-am pus

In rest, suntem bine dar cred ca o doare gingia ca e maraita si are muuulte balute si roade tot ce prinde.
Eu astept sa vina primavara sa ies si eu prin oras ca n-am mai vazut orasul cam de multa vreme si mi-e dor...

S-a trezit buburuza, nu pot sa cred...
Am plecat.
Noapte buna tuturor!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput