Corina, bravos, abia astept pozele. Glazura iese mai subtire, daca o torni mai calda. Daca o lasi sa se mai raceasca, se mai ingroasa si iese stratul mai gros.
Miha, subiectul are denumriea schimbata, asa ca poti veni aici cu diverse deserturi, nu doar cu cele dupa retetele mele.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Uitati aici si prajitura mea krem, cam pleostita dar cu un gust nemaipomenit. Azi a avut consistenta potrivita dar era prea tarziu. Data viitoare o fac cand nu e sotul meu acasa ca sa nu se mai infiga in ea prea devreme. Cateodata e mai ceva ca un copil, pana si asta micu' e mai rezonabil.
Uitati smantana, in poza sunt 2 ca mi-am luat rezerva, exista si alte marci. Aici este praful de budinca folosit de mine.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Corina,prietena mea cred ca zicea de smantana aceea (naturala)care o poti face si frisca dar o poti folosi si la mancare.Oricum am salvat pozele si o sa i le trimit.
Suntem in top 100, multumim tuturor Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Miha, pe cutia a doua scrie "whipping cream, from pasteurized cow milk". Eu zic ca e vorba de frisca naturala.
Corina, ce yami arata kremul tau, sa stii ca nici mie nu-mi iese intotdeauna o forma tare frumoasa. Dar gustul e bestial, ca de fiecare data.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze