Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)
Raspunsuri - Pagina 26
Alynutza spune:
Mihaela super intrebare .
Natalia eu nu prea merg prin Kaufland, dar daca spui ca acolo e, am sa ma uit. Am mai vazut nuca de cocos colorata, dar doar multicolor, iar o parte era alba. Sa fie toata aceeasi culoare n-am mai vazut si de aceea eram curioasa. Multumesc de raspuns.
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Adriana chestia cu boabele de fasole am incercat-o la tarta cu ciocolata de saptamana trecuta si vreau sa spun ca s-a ridicat aluatul cu fasole cu tot ... Asa ca deja nu mai stiu ce sa fac.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
sa va zic eu cum e pontul cu boabele de fasole.peste aluatul de tarta se pune nu un strat de boabe ,ci o juma de kil sau un kg de boabe-depinde de marimea tavii.ideea e ca boabele trebuie sa umple tava.am vazut asta la BBC Food,iar tipa pusese si o folie de plastic(dupa cum arata) peste aluat si-apoi boabele.nu stiu ce folie era ca nu s-a topit.
eu nu fac prea des tarte,dar cand fac ,intep aluatul din loc in loc cu o scobitoare.
I've gt you under my skin
Taty spune:
Natalia si celelalte fete: ce praji de pe aici se poate adapta cu succes ca sa iasa o pasca buna, sau aveti vreo reteta de pasca delicioasa?
Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Taty
Natalia si celelalte fete: ce praji de pe aici se poate adapta cu succes ca sa iasa o pasca buna, sau aveti vreo reteta de pasca delicioasa?
Tortul nemtesc cu branza
Suntem in top 100, multumim tuturor
Balbina spune:
Taty, mi-a luat-o Miha inainte cu raspunsul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
adi69 spune:
Eu anul trecut am facut pasca din tort nemtesc cu branza si o pasca de cacao cu branza(e ca o prajitura cu blat de cacao)-dupa o reteta din Practic mai veche.
Am poze la semnatura,sant delicioasa amandoua.
Adriana si-atat...
Alynutza spune:
Ortansa abia am facut rost si de boabele alea care le-am pus, de unde juma de kil (noi nu mancam deloc fasole boabe). Plus banui ca nu se mai pot utiliza la mancat dupa-aia, macar re-utilizabile tot in scop de tarta sunt? De intepat am intepat-o si eu cu furculitza, in mai multe locuri. Iar inainte sa pun boabele, eu am pus hartie de copt, ca folia mea de plastic se topeste.
Balbina spune:
Alina, sigur se pot refolosi boabele, stiu pe cineva pe un forum care are fasole pe care le foloseste numai pentru copt tarte, de ani de zile.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Natalia merci de pont, vad eu, prima data incerc asa cum mi-ai zis tu, cu folie de aluminiu. Fasolica in ultima instanta.
Taty spune:
Multumesc, Mihaela si Natalia.
Acum alte intrebari, nu scapati de mine :
1. cit inseamna o fiola de vanilie?
2. credeti ca se poate congela tortul nemtesc cu brinza? Vreau sa il fac cit de curind caci imprumut cuptorul de la prietena mea si nu as stresa-o in preajma Pastelui cind are si ea nevoie de el.
Multumesc!!!
Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums