Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

BAMBOLETTA zilele trecute ma uitam cu Kiki ,fetita cea mare, la poze si slide-uri iar cind a vazuto pe Antonia mi-a zis " ce frumoasa e ,uite cit seamana cu bubu" si cred ca are dreptate ,cu exceptia ochilor,Anca ii are caprui inchis .
roxanica nu-ti mai face griji in privinta greutatii lui David, daca el e multumit de trecerea la topfer ,il papa cu placere ,doarme si are scaune bune va lua si in greutate mai bine.Fiecare copil isi are ritmul lui de hranire si crestere .Anca maninca cam 700 - 750 pe zi si are acum 7100g iar sora ei avea la trei luni doar 5200g si tot cam atit minca
dolores merci pt sfat,folosesc mascuta
pupici fara virusi tuturor,fug s-a sculat inimioara

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dolores

ralumat..sunt de acord sa ne luam de mana..eventual vin cu tine si la un control la cap..poate am nevoie...ideea e ca nu am avut 10 copii pana acum,experienta nici atat..e primul copil,obtinut prin IA,asteptat 2 ani...poate ca nu sunt chiar absurda..mai ales ca am trecut prin niste momente grele cu david..la fel si sarcina mea,de la 28 de sapt numai eu stiu cum a fost...

cateva cuvinte despre david cel fara omuletz..cred eu...duminica l-am cantarit si are 6 kg si 200 gr..63 cm. inca nu apuca jucariile,se uita la ele...inca nu isi ridica,capul asa cum mi-as dori daca il pun pe burta..decat putin,dar nu se sprijina in coate :( si inchei prin a-mi cere scuze ca v-am dat bataie de cap cu tema mea tampita.
v-am pupat

editez: avem poze noi..pt cine doreste sa-l vada si pe david al meu poze noi

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Doloresuca, nu te supara pe mine...nu am spus-o cu rautate, doar ma autoironizam , ca si eu ma impacientez la fiecare semn. Tocmai pentru ca David al tau e o mare minune ar trebui sa stai linistita...totul este bine cu el. Iar in ce priveste dezvoltarea.....nici al meu nu ridica prea mult capul, ba mai mult...urla cand e pus pe burta. De apucat sau lovit jucarii nu mai zic....iar manutele am impresia ca inca nu si le-a descoperit. Deci, suntm 0 la capitolul "dezvoltare dupa carte". Dar eu am invatat ceva de aici de pe forum: copiii sunt foarte diferiti. E si ce daca e al meu mai incet? O sa se dezvolte el in cele din urma.
Si sa-ti spun un secret: ieri ne-am intalnit in parc cu o fetita de 4 luni care inca nu e atrasa sa tina jucarii......
Vazut pozele.....pupam frumusete de baiat cu mama extrem de grijulie!

Raluca lui David Calin (28 nov)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Ingerasa am sa merg la farmacie sa-mi faca si mie cargol, dar este pt bebelusi...si inca cevapui 2 picaturi odata in fiecare nara sau una si una de 2 ori pe zi.Si dupa ce pui picaturile cum scoti mucisorii?.Bai ca nu gasesc batista bebelusului pe niciunde, cred ca o voi comanda si eu pe net...ca am inteles de la voi ca-i tare buna.Imi pare asa rau de ea cand o aud cum fornaie...mai ales noaptea si dimineata.of,of vad ca de aceeasi problema sufera si asiza(dar voi parca aveati batista bebelusului...n-ai reusit cu ea sa scapati???)

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

miraco, da, avem batista bb, dar ea nu te scapa de mucisori, doar ii trage afara si desfunda bine nasucul...cred ca doar umidificatorul ne mai scapa...sau cargolul ????? ...oricum, eu iti recomand s-o cumperi de pe net, daca nu gasesti acolo la voi...ca si clujul cat e de mare, doar la o singura farmacie se gaseste...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...Revin si eu cu o alta intrebare legata de Infanrix hexa, si anume:pretul : Cand l-am comandat mi-au spus k este 1.700.000 si am dat 1 mil avans. Azi cand m-au sunat sa imi spuna k mi l-au adus, m-au anuntat ca de fapt costa 2.900.000 lei...Nu vi se pare cam scump? Sa il refuz si sa mai caut in alte farmacii, sau asta este pretul real? Eu parca intelesesem dupa forum k este undeva in jur de 2 mil, nu de 3....

Dandusa;sa stapaniti sanatosi paturica..sau centrul de activitati..cum s- numi el... si sa va fie de folos.Imi pare rau k nu am facut precizarea k o gasesti la raionul de jucarii, nu la cel de produse pt copii...Bine k ati gasit pana la urma.Tot la oferta era? Noi am cam inceput sa ne plictisim de a noastra..pt k nu face zgomot singura iar moi nu suntem asa de mari incat sa ajungem sa zdanganim jucariile...Am vazut la Brik una si mai performanta...de fapt un adevarat centru de activitati,....dar nu o luam k e in jur de 2 mil...

Despre noi: raporatam o noapte agitata pt k darius a racit.II curg mucisorii intr-o veselie. Noroc cu batistuta bebelusului, k altfel nu faceam fata.Daca nu ii scoteam un timp incepea sa se inecesi sa tuseasca.Voi ce stiti, la ce interval de timp pot folosi batistuta? sau de cate ori pe zi? Exista restrictii?
Dupa amiaza vom merge la medic sa vedem ce ne prescrie. Nu a facut febra , dar totusi i-am dar de cateva ori Panadol baby..Sper sa nu fie ceva grav si nici sa nu se agraveze
Aveti grija de bebici sa nu raceasca....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Madaluta, stai pe langa Brik? Ca daca da....suntem cam vecine. Eu am crescut (pana la 19 ani) langa Groapa, iar parintii mei inca locuiesc acolo. Si abia astept sa se faca piticul mai mare si sa vin pe acolo....despre Batista, eu stiu ca se foloseste de cate ori e nevoie. Ii e bine fara mucisori in nas.

Raluca lui David Calin (28 nov)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor........in sfarsittttt....se vede si la Maramu clar....Luca e Luca si Eric e Eric.........am avut noroc ca nu am fost singura care a vazut asa.....acum e altceva...!Pup fetele care au vazut ca si mine....
Cand am vazut si mesajul postat de a_deju:"alexandra, am intrat pe link-ul pus de tine, eu vad pozele normal, adica eric e eric si luca e luca.... nu mai pricep nika...."...va dati seama ca , chiar ca am crezut ca am luat-o razna...!
Bine ca s-a terminat.....
Miraco.........nu am mai pomenit de casa noua pentru ca numai nervi imi fac cand imi amintesc....am cheltuit o groaza de bani deja acolo....apometre....gaz...curent...si oricum nu ma pot muta acolo ca e un aer super umed...blocul fiind construit de nou acum cand au dat caldura se simte umezeala....apoi se tot cearta astia de la gaz cu locatarii...ba dau gaz...ba nu...asa ca nu ma pot juca...plus de asta aici acasa deocamdata imi e tare bine...cu ai mei..cu sora mea...ma mai ajuta...asa acolo as fi toata ziua singura...in concluzie asteptam caldura...!
Raluca...ce scumpa e Adinutza...si ce par mare are...sta singurica in cadita?????.....
Desiree...
Angi_m...multumesc......si apropo azi vad foarte bine...!
Asiza..
Kokorina.......si la nora mea draga!!!!!!!!!
Dianocica...chiar pe mine m-ai uitat la pupaturi....
Hopaaaa........avem concurenta...Sophia e curtata de Luca........
Ma cheama datoriaaaaaaaaaaaaaaaa

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Pozici noi cu Mihai
Pupici

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

si inca ceva
Ma gandeam la 2 teme:
1. pentru fetele care alapteaza: Ce mai mancati ? eu am mancat ieri mancarica de mazare si ada a facut colici
2. pentru cele care aveti fetite, le-ati facut gauri in urechi? cand? ce cercelusi folositi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Am vazut aseara o stire si am cautat. Cititi www.expres.ro/article.php?artid=293024" target="_blank">articolul si cred ca veti ajunge la aceeasi concluzie ca si mine. Copii sunt niste minuni de la Dumnezeu.

Va pupam pe toti .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput