Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna mamici!
Tare rau e sa n-ai net!Asa ca am ramas datoare cu niste raspunsuri.
TEUTZ nici noi n-am mai auzit de chestia asta cu limbut;mersic pt urarile de bine
LAURA 13 sper si eu sa trecem cu bine peste asta (de fapt Davidutu sa treaca),multumim
SARYTA vazut pozici de super scumpica Antonia
(cu intarziere,de vina e netu')ADRIAN de PITIKOT;BOGDAN de MIRUNA 25;DENIS de ASIZA;LUCA de YAGMUR;ANA MIHAELA de PANAA;DAVID de ROXANICA 2006.
AKA si DONIA felicitari pt.crestinarea bebeilor,sa fie intr-un ceas bun!
Si noi am terminat cu botezul a fost in familie(adica nu petrecere mare)dar a iesit dragut.Fug sa mai citesc din urma,se vede ca aveti bebei cuminti dupa cat scrieti.Al meu bebeu nici la toaleta nu merg fara el,va rog sa ma credeti,f.f.rar sta singur cateva minute.

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Tema zilei1. pentru fetele care alapteaza: Ce mai mancati ?
2. pentru cele care aveti fetite, le-ati facut gauri in urechi? cand? ce cercelusi folositi.

1.Eu mananc mai mult lactate, fructe, cereale, prajituri, am mancat si eu mancare de mazare dar doar 2 linguri. Si beau multa apa.
2. Avem cercei, din maternitate. In ziua cand am plecat o asistenta i-a dat gauri. Cercelusii ii cumparasem inainte, si sunt din aur. Cand m-am dus cu hainutele sa o imbrace sa mergem acasa ea avea deja cercei. Asa am scapat de grija asta. Si nu a facut cojite sau sa aiba alte probleme.
3. O spal pe fata cu ser fiziologic si comprese sterile. Nu o dau cu nici o crema.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

MADALUTA vaccinul a costat 250 lei noi. Am inteles ca penta e 200lei.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor frumoaselor,
Poate reusesc azi sa stau ceva mai jult pe aici...ca nu mai apuc sa citesc nimik din urma se pare.
Madaluta, Hexa costa aprox 300ron acum, fiindca lotul vechi de pe piata , cel care costa 200-250 ron s-a epuizat si au importat un alt lot, normal ca la un pret mai mare. din cauza asta a fost o perioada destul de maricica cand nu s-a gasit deloc...parca Chris zicea ca ea a facut bebicii Penta fiindca nu a gasit hexa. cu batista bebelusului, pediatrul meu a zis ca se foloseste doar in caz extrem, deci numai cand nu reusesti sa-i desfunzi in alt mod nasucul, in nici un caz sa nu abuzezi. eu nu am cumparat-o, dar nu avem probleme asa mari cu nasucul...mai degraba merge umidificatorul!
Bebinuta, eu alaptez si mananc cam de toate, bebe rares nu a avut probleme cu colicii asa rau, de vreo luna chiar nu mai are...sa nu-i fie cu deochi...Ba chiar fur si cate o gura de cafea dimineata cand nu pot deschide altfel ochii...nu dati cu pietre, am observat ca bebe e la fel de agitat chiar daca eu nu beau cafea...normal ca nu exagerez...doar asa cate o gura...
despre noi...
Bebe Rares are 6300g la 2 luni si o saptamana, isi molfaie pumnisorii, nu-si baga (inca) degetelele in gurita si nici nu apuca jucariile. E interesat de ele, dar sa i le zdrangan eu prin fata ochilor, ca in rest...el inca nu le atinge. In schimb gangureste in stil mare, parca e un tenor care face vocalize, isi potriveste intai gurita si apoi scoate cele mai diverse si ciudate sunete ca eu una rad cu lacrimi...iar el se uita tare nedumerit la mine...Caputul il tine cand e pe burtica dar ii cade la un moment dat, insa nu-l mai clatina ca acum 2 saptamani, il tine drept...
Am avut si noi botezul sambata, au fost trei baietei botezati odata, iar el a fost cel mai mic si cel mai cuminte. Nu aplans decat putin, cand l-au bagat in apa si l-au scos...iar dupa aia...somn la greu!
seara a fost ffff obositoare, am facut intr-un club, invitatii au venit cam de pe la 9 seara, iar ultimii au plecat pe la 5.30 dimineata(cei fff apropiati). la ora 4 (cand sanii mei mai aveau un pic si explodau!!!!!) am plecat si i-am lasat acolo. A trebuit sa ma mulg, ca nu era sa-i dau lui bebe lapte cu Metaxa si Mojito basca sampania de rigoare...si a iesit...aproape 300 ml, planta pe care am hranit-o probabil a zis saru' mana. Si eu care credeam ca incep sa nu mai am lapte...!!!
Cam atat, o sa incerc sa pun ceva poze, in premiera...daca ma prind cum si daca ma lasa si bebe...si promit ca incerc sa citesc si din urma cate ceva sa vad ce am mai pierdut.
PUP tare mamicile si bebicii...

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

RALUMAT,suntem vecine: eu stau pe langa Hala Traian , mai exact pe Avram Iancu, langa restaurantul Izvorul Rece...

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BEBINUTA,eu i-am pus Alessiei cercei inainte de botez,inainte de Craciun,a plans putin si gata.Am pus cercei speciali pt bebelusi,rotunzi,care nu ranesc la spate,au un sistem safe de prindere.As fii vrut sa-i pun din maternitate,,dar cand am vazut-o asa mica mi-a fost cam teama,asa ca am asteptat sa creasca putin.!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by madaluta

...Revin si eu cu o alta intrebare legata de Infanrix hexa, si anume:pretul : Cand l-am comandat mi-au spus k este 1.700.000 si am dat 1 mil avans. Azi cand m-au sunat sa imi spuna k mi l-au adus, m-au anuntat ca de fapt costa 2.900.000 lei...Nu vi se pare cam scump? Sa il refuz si sa mai caut in alte farmacii, sau asta este pretul real? Eu parca intelesesem dupa forum k este undeva in jur de 2 mil, nu de 3....

Madaluta si eu i-am luat lui Rares Hexa cu 280 lei iar penta (care se face la 4 luni) e vreo 230 lei. Noi facem acum la 6 luni iar Hexa si trebuie iar sa-l cumpar,asa ca..... Unde ai facut comanda? Pe Mircea?

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ralumat scuze ca am propus teme ale zilei peste a ta. Nu apucasem sa trimit mesajul mai devreme..
tema1: Eu folosesc apa fiarta, apa plata si la baita apa din vanita cu sapunel.

Yagmur eu o cantaresc pe Ada in seara asta. Obisnuiesc sa o cantaresc in fiecare saptamana, in aceeasi zi. Noi am iesit din spital miercurea si atunci a venit prima data pediatra la mine acasa si a cantarit-o, apoi mi-am luat cantar. Cred ca a pus pe ea, ma astept la 6kg.

Danutz si e beau cafea dar fara cofeina de vreo 2 saptamani si nu am observat nici o schimbare. Si noi scapasem oarecum de colici, de aceea cred a de la mazare se trage. Tocmai am citit in dr.spock ca trebuie sa mancam multe verdeturi: brocoli, mazare, varza??? Eu inca nu am mancat varza, si ce pofta mi-a fost de sarmale de sarbatori...

Danutz si DeeaA felicitari pentru botez
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Tema zilei: mananc in special lactate din care branzeturi cel mai mult ( de orice fel), fructe cu moderatie ( are 2 luni si o saptamana a trebuit sa ,mananac fructe ca muream de pofta),conopida, varza, supe de legume, fripturi la gratar

eu zic ca dupa ce trece prima luna, stomacelul lor digera si el mai bine deci nu ar trebui sa mai fie probleme !

bebinuta, nu cred ca de la mazare a facut Ada colici, ci mai degraba de la prajeala din mazare !

alexandra, dandusa inca o data va pup fetelor ca imi sunteti tare simaptice ! Bine ca s-a rezolvat misterul Eric&Luca

angi, tine-te bine ca in seara asta imi fac poza pentru album si ti-o trimit impreuna cu a bebicului !

dolores , vazut slide david ...super frumusel si cumintel !

va ppuuuuuuuuuuuuup pe toate !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bebinuta, mazare, broccoli, varza, conopida, fasole - sunt toate interzise in alaptat pt ca dau colici la bebei
salteaua o aveau pe stoc la prememen si am dat cred ca 2 mil pe ea, nu mai stiu exect, ca am luat-o in august si eu nu stiu ce am facut ieri dar in august
cerceii o sa-i pun dupa luna a-6-a pt ca atunci lobul urechii o sa aiba forma definitiva si nu vreau sa-i pun acum si la un an sa vad ca stiu stramb sau intr-o parte, cum am vazut la alte fetite

ralumat, pe fata o sterg cu apa simpla si am mai folosit si apa termala avene, dar mi-a fost incomod ca eu am avut-o in varianta spray ... acum am vazut ca sunt servetele curatatoare pt fata de la Mustela, si o sa cumpar, ca eu am mare incredere in gama asta, folosim deja multe de la ei ... pe fata o dau cu cremutza de fata pt sezonul rece de la Mustela cand iesim afara ... in rest o las fara crema

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput