Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Ralumat spune:
http://www.helpnet.ro/products.phtml?id=18
Fetelro dragelor, ca sa imi rascumpar greseala....la linkul de mai sus gasiti listate farmaciile Help Net care au biberoane B Free la vanzare precum si pretul lor. Yagmur, uite ca au si la Cluj!
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
bamboletta spune:
Neata 
Auras-f rumos slideshowul
imi plac tare mult pozele cu catelul 
grasunica printesa ta
Antonia are acus 4 luni si are 6kg 
Tema zilei-o curat cu apa termala de la Avene si apoi dam cu Trixera Avene sunt f bune 
Laura13-cum merge cu lapticul?pupici de la noi 
Lavinia_p-ne-ai parasit?
mai da-ne vesti despre voi 
azi plecam la plimbarit pe la bunica ![]()
fug ca s-a trezit si maraie![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
danita spune:
multumesc de inrebare ! a fost pediatra aia "desteapta" si cica nu e nici o problema atata timp cat ia in greutate . probabil cum se agita daia si vomita .
intr-o saptamana a luat in greutate 160 grame ..... e cam putin :(
eu sunt intr-o pasa proasta cam plangacioasa dar sper sa treaca .
pa pa
D
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by roxanica2006
Chinico, imi pare rau sa aud ca aveti probleme, dar daca dr, vorba ta, oameni instruiti spun ca e totul in regula, inseamna ca asa e, insa te cred ca ti-e sufletul plin de griji pentru beBea.
Danita, ati fost la dr, ce a zis de vomitat? Sau ai scris si am sarit io?
Aka, felicitari pentru micutza crestina!
Fatimaaaaaaa, Roxana-c!!!!!!!
poze David Mihai
Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
--------------------------------------------------------------------------------
BeBelusca
dolores spune:
raluca frumoase poze..intr-adevar o adevarata ratzushca
desiree meerci ca citesti mesajele...macar nu scriu degeaba![]()
asiza,merci de raspuns 
de lavinia mai stie cineva ceva?ruxandra? lorym a zis sa va pup...nu stie cand va intra,nu cunosc motivul.cuscra tu??
dandusa...
pentru rabdare si nervi de otzel
somleac nu am masina cu uscator incorporat
veronici sa ne mai arati poze cu zambaretul haios
roxanica un copil cu probleme,asacum ai zis si tu,ar plange,ar musca din tablia patului.sa ne spui ce ai facut la dr.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Fetelor am si eu o rugaminte. Daca aveti careva masina de spalat cu uscator de rufe incorporat sau uscator separat spuneti-mi si mie:
-daca sunteti multumite de ele
-care-i diferenta dintre ele
- care-i mai bun cu uscator separat sau masina cu uscator ( avand o masina cu uscator costa cat uscatoru singur)
Multumesc anticipat.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE
io am masina de spalat cu uscator ... e mai bine separat daca ai spatiu pt amandoua... la masina + uscator, poti usca numai 2.5 kg rufe, iarl la uscator separat poti usca 5 kg, adica o masina intreaga ... mai e consumul de curent: la masina+ uscator e mult mai mare consumul la uscare, pt ca masina e clasa A dar uscatorul e maxim clasa C ... daca-ti iei uscator separat poti sa-ti iei clasa A
eu daca aveam spatiu pt amandoua, imi luam uscator separat
in rest, sunt multumita de ea, o folosesc din plin iarna, dar ma rupe la curent, ca usuc f. mult,m adica toate rufele cu ea
daca citesti bine manualul nu ai surprize sa-ti distrugi hainele in uscator, eu n-am patit-o pana acum si o am de jumate de an
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dolores spune:
aura, cum te mai simti?sa-ti masca asa cum au medicii...cred ca gasesti la farmacia...sa protejezi pe anca.sanatate multa
ralumat..sunt de acord sa ne luam de mana..eventual vin cu tine si la un control la cap..poate am nevoie...ideea e ca nu am avut 10 copii pana acum,experienta nici atat..e primul copil,obtinut prin IA,asteptat 2 ani...poate ca nu sunt chiar absurda..mai ales ca am trecut prin niste momente grele cu david..la fel si sarcina mea,de la 28 de sapt numai eu stiu cum a fost...
cateva cuvinte despre david cel fara omuletz..cred eu...duminica l-am cantarit si are 6 kg si 200 gr..63 cm. inca nu apuca jucariile,se uita la ele...inca nu isi ridica,capul asa cum mi-as dori daca il pun pe burta..decat putin,dar nu se sprijina in coate :( si inchei prin a-mi cere scuze ca v-am dat bataie de cap cu tema mea tampita.
v-am pupat
editez: avem poze noi..pt cine doreste sa-l vada si pe david al meu poze noi
dolores si
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
adinazot spune:
[quote]
Adinazot, tin minte ca mai demult te plangeai ca nu mananca Alessia, banuiesc ca totul s-a rezolvat de la sine, a inceput piticutza sa pape mai bine, nu i-ai dat vitamine sau alte cele, nu?
ROXANICA,papa f bine acum,nu ma plang,e ok,am intrat pe fagasul normal.Las ca se face bebe mare si sa vezi ce cuceriri o sa faca,de nu o sa le faci fata

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
dolores spune:

Antonia de saryta..sa cresti mare,sa fi sanatoasa,cuminte si sa ramai la fel de frumoasa.
dolores si
poze dolores
album David Cristian
angi_m spune:
Tema zilei: eu o sterg mereu de laptic si de bale cu prosopele de le folosesc doar pentru ea si cateodata o mai sterg cu servetele umede de la Happy (au pe ele semnul ca se pot folosi si pentru fatza bb-ilor). Chiar ma gandeam sa ii dau si eu cu ceva pe fatza asa ca o sa fiu foarte atenta ce raspundeti.
Roxanica, o sa introduc ultima poza trimisa de tine.
Ruxmax, am luat pozele tale si o sa le introduc
Veronici, trebuie trimise 2 poze: una cu bb si una cu tine, poze in care sa se vada bine fatza. Trimite-le pe una din adresele:
angighita@yahoo.com
angighita@gmail.cum
Trimite si adresa site-ului unde ai tu postate poze.
Toate astea le voi introduce in site-ul nostru cu fulguleti.
Vezi link-ul la semnatura mea.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
asiza spune:
Dolores, puuuup Davidutu' fara omuletz
...

...e un dulce si e grasunici...ce mai, sunt sigura ca are si omuletzul ala pe undeva ca doar arata ca un copil sanatos tun...
Tema zilei: Spal copilu' in fiecare dimineata pe fata cu apa fiarta si racita si comprese sterile. Nu l-am dat inca cu nicio crema.
Roxanica, ti-a raspuns Yagmur deja, dar azi cand mergem ne mai uitam odata...
...si termina cu complexele cum ca David e mic...ca iti spun io ca nu-i convine sa te tot auda atata ca-l faci "pici"...fiecare copil are ritmul lui de crestere si basta! 

Aura, ce frumoase fete ai!!!! Sa-ti traiasca...slide-ul e super! 
Bebinuta, 
Ingeras, dupa ce pui Colargol in nasuc tragi mucisorii imediat sau cum faci?
...ca vreau sa-l incerc si p-asta ca noi nu scapam nicicum de mucisori...
Danita,
...de ce esti tristutza???? 
Antonia de Saryta...un chef, ceva???? ca ne-am invatat cu narav acuma...
...
Va pup de toate....
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis