Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 4

roxanica2006 spune:
Buna dimineata!!!
Adinazot, Raluca,Saryta, am vazut poze cu printesele voastre, f.f.f frumoase si grasutze!! Numai noi ramanem slabutzi si n-o sa putem cuceri nici o fetitza asa pirpirii cum suntem!
Adinazot, tin minte ca mai demult te plangeai ca nu mananca Alessia, banuiesc ca totul s-a rezolvat de la sine, a inceput piticutza sa pape mai bine, nu i-ai dat vitamine sau alte cele, nu?
Raluca_u, eu nu inteleg care e ratiunea cu suc de fructe pt. Adinutza, daca e mai grasunica, nu ar trebui sa fie chiar invers, adica sa fie recomandat bebeilor mai slabutzi, pt. un aport de vitamine, pofta de mancare, sau vb eu prostii?
Angi, te rog tare mult, daca ai timp, sa schimbi poza lui David al meu, am trimis una care mi-e draga mie, dar vad ca nu se vede fatzuca bine, si n-as vrea numai puiul meu sa nu se vada. Eu fiind mai am inteles ca se poate decupa fata indiferent de poza trimisa. Tu m-ai avertizat, dar... Hai, te rog s-o schimbi cu poza noua pe care ti-am trimis-o. Iti raman datoare!
Asiza, ma bucur ca a trecut cu bine vaccinul si nu ati avut alte reactii. voiam sa te rog si pe tine si pe Yagmur, ca tot am citit ca vreti sa mergeti in Cora, sa-mi spuneti daca se gaseste pe acolo centru de activitate, saltelutza din aceea cum tot vad la voi. Fratele meu e student in Cj si ar putea sa-mi cumpere una de acolo, dar el nu prea se pricepe. asa ca va rog frumos sa va uitati si sa-mi spuneti daca sunt ok si merita cumparate.
Dandusa, bine ca ai scapat de teroristi!! Las' ca si Crinutza ta va fi plina de viata, energica, doar va semana cu tine si atunci sa te tii! Plus la cat de iubaretzi suntei voi, numa' auzim ca ti-a facut Claudiu un alt mic terorist si atunci sa vezi! Eu totusi va primesc in vizita la mine, dar imi detasez mouse-ul de la calc si va servesc in pahare de plastic. Hi, hi
Dianocicaaaaaaa, bine ai revenit!!! Ati putut salva pozele lui Dmic? Bine ca a revenit si lapticul in fortza!!!
Mihaela, a trecut mastita? Esti mai bine? Multa sanatate!
Mai fetelor, eu l-am cantarit aseara pe David si iar mi se pare ca n-a luat in greutate. Stiti ca ma plangeam ca luna asta nu a luat deloc bine, in 3 sapt. 270 gr, dar am avut probl cu laptele, nu i-a mai placut Milumil. Acum am schimbat pe Topfer la sfatul pediatrei, mananca fara scandal, dar daca pana acum avea 7 mese si se mai adunau ml aia nenorociti, acum si-a scos o masa domnu' si iar iese la finalul zilei numai 600, 650, max 700 ml, ca bineintesles nu are mese mai consistente, el a rams aprox la aceeasi cantitate.Hai, maaaaa, ca nu mai pot cu mancatul asta!!! Acum mergem la pediatra la un cantar electronic, dar daca n-a luat puiul nici acum in greutate?????!!!!!!!Ce ma fac?? Eu nu pot sa inteleg cum nu creste , asta ar presupune ca nu mananca suficient, ca am fost la dr sa vad daca nu are altceva si a zis ca nu. Dar un copil flamand plange, nu doarme , nu are chef de ras, de gangurit, ar musca din tablia patului, nu??? In schimb David nu are nici o treaba, nu plange poate decat 10 min pe zi, doarme bine, amu nu mai stiu ...
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)

auras_v spune:
Buna dimineata, fulguleti!
Ieri am avut o zi foarte incarcata , nu am avut cind sa intru pe forum si constat ca a-ti scris inca o jumatate de capitol,sper sa am timp sa va citesc azi.
Printre multele lucruri pe care le-am facut ieri a fost si controlul de 3 luni.Acum ANCA are 7100g si 62 cm ,e cuminte si vesela .Incearca de zor sa prinda jucariile dar inca nu ii reuseste ,poate sa tina in minuta o jucarie daca i-o pun eu ,se uita la jucarii si le vorbeste,ultima descoperire sunt minutele pe care si le prinde , le baga in gura pe amindoua o data si le suge cu zgomot .Uneori isi baga degetelele unei miini atit de adinc in gurita incit se ineaca.Ii place sa-i vorbesti ,sa o alinti ,sa te joci cu ea ,se bucura de companie si ride in hohote .
Nu stiu cum am reusit dar am racit destul de rau .Aseara am frisonat si apoi a urmat febra de rigoare ,38, episod care s-a repetat si noaptea, nasul imi curge si stranut .Ancuta stranuta si ea dar sper ca nu va face febra.Azi-noapte am dormit singura ,iar fetele au dormit cu tati.Rau e ca azi sunt singura cu Ancuta .
aelita merci pt parola ,voi incerca sa intru .Ramine de vazut daca voi reusi
angi multi,multi pentru ceea ce faci pt noi si si mai multi
Iuliei pt ca e o dulce si te lasa
Am reusit performanta de a-i face nu slide ANCUTEI si sunt foarte mindra .Sper sa va placa.
Pupici tuturor ,ma duc sa ce a-ti scris ieri.
AURAANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

Ralumat spune:
Buna tuturor! Dupa o zi minunata, fara tipete, ma rog la Dumnezeu sa fie si cea de azi la fel...deocamdata doarme,a sa ca dau repede un ochi sa vad ce ati mai scris.
Dandusa, pai popa stia ca eu sunt mama, ca ma cunoaste; doar e parohul nostru- deci sfestanie, citiri peste citiri, boboteaza, molifta.....nu avea cum sa ma rateze .
Madaluta/red], noi am facut to Pentaxim...dar din motive de cost (era la jumatate de pret). insa in situatia asta il inteapa in ambele picioruse. Crede-ma, cand a inceput sa tipe dupa prima intepatura, mi-a parut rau ca nu am luat Hexa. Asa scapa cu o singura intepatura.
Dolores, eu sper ca David are omuletul....de vazut nu se vede, ca are gusita, iar de pipait...nu mi-a trecut prin cap.Acum am vazut de ce te interesa....Dolores, cred ca trebuie sa ne luam noi doua de mana si sa mergem la un control. O exista vreun doctor pentru mame panicoase??????Stai linistita, ca e acolo...altfel n-ar fi putut sa inghita. Apropo de mame panicoase...eu vroiam zilele trecute sa-i fac un eco la capsor, ca prea plange. Noroc cu familia care mi-a zis sa ma contorlez eu la cap
Luly,ce ma bucur ca se regleaza si la voi cu plimbarea.....si noi am inceput sa fim cuminti. Cred ca ii place sa fie mai cald. Il infofolesc bine si doarme fara probleme. Ieri am stat vreo 3 ore in parc, de nu-mi venea sa ma dau dusa. Iar despre pustoaica ta, nu am cuvinte. Suuuper
S-a trezit...hai ca va mai zic pe fuga: NU MA LUATI IN SEAMA fetele carora le-am zis ca se gaseste biberon BFree la Help net! Nu la orice farmacie are, am vazut pe pielea mea ieri la Iancului. Singurul loc unde am vazut e vis-a-vis de spitalul V Babes. Scuze daca am pus pe cineva degeaba pe drumuri.
[red]Roxanica, si noi cam tot atat mancam pe zi...lasa copilul, ca ia in greutate.....
gata, plange
Raluca lui
David Calin (28 nov)
luna a treia

bebinuta spune:
neata fetelor,
Raluca, Adinuta este o scumpica, e frumoasa foc, oricum e mare concurenta pe forum, mai ales ca dupa cum pare sunt mai multe fetite decat baietei.
Veronici, Rares e un scump cu zambetul lui, deja incep sa ma gandesc si eu la un ginere, daca asa e moda pe forum. Nici noi nu suntem de neglijat, are nevoie si ea de un prieten, ce zici mamico?
Dianocicabine ai revenit, "sanatate calculatorului". Sa stii ca mi-am pus net prin cablu, am innebunit, ca oricum nu stau aici 1 an, de...asta e, mania forumului. Acu sa vezi, o sa ma cunoasca si pe mine lumea, sa imi raspunda, ca fac ca si dolores mesajele mele sunt invizibile???
Asiza , noi ne bucuram ca ati trecut cu bine noaptea. Ada nu a avut nici o reactie la vaccin.
Fetelor care vreti sa stiti despre vaccinul cumparat, noi am facut Infarix Hexa, la 4 luni vom face Infarix Penta si apoi iarasi hexa.
Ada nu a avut nici febra, nici durere de piciorus, nici roseata pe piciorus si nici nu a plans. Injectia are un ac ffff subtire. A plans un pic cateva secunde cand a bagat doctorita serul, eu o tineam de piciorus. Noi am facut vaccinul acasa. De fapt la noi pediatra vine acasa de cate ori o chem. O platesc dar nu ma trambalesc cu fata prin oras.
Dia te intrebam sapt trecuta cu cat ti-ai cumparat sateluta de la premaman? ai facut comanda?
Angimultumim pentru poze, ai facut o alegere bunapup]
Bebinuta de
Ada(30 nov)
poze Ada

auras_v spune:
aelita tu esti o draguta ca vrei sa ma ajuti dar trebuie sa ai si pe cine.eu sunt prea ca sa inteleg din prima, toate mi-au iesit din a 'enspea incercare.Oricum perseverez.Vad eu unde o sa pun parola aia ,inca nu m-am prins
.Inca o data
AURAANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

Yagmur spune:
Pe fuga, pe fuga, pe fuga.. ca luchitza are chef de companie si de vorba...
Kokorina, ne place competitia.. o sa fie mai distractiv asa... si uite cum luca ii transmite Sophiei si o bataie zdravana pe umarul lui Pascal, asa ca intre barbati, ... pup si eu mamica cea frumoasa
Roxana, am vazut la Cora un centru de activitate... dar mai mic si doar cu vreo 3 chestii atarnate de el.. o sa mai verificam si astazi ce au pe acolo...
Asiza, deci mergem la Cora??? Eu am ramas fara lapte praf, deci musai trebuie sa merg...
Dianocica, ce bine ca ai rezolvat problema cu calcul si ca dmic este bine, a venit lapticul.... numai vesti bune de la tine...
Bebinuta, si luca a fost cuminte la vaccin.. si la 4 luni facem penta... sper sa fie la fel de cuminte si atunci dar mai avem de asteptat
Ralumat, azi mergem la Help Net sa iau bibe... asta este.. comand de pe net.. sau il trimit pe tata ca tot merge la mine acasa in Iancului si poate sa traga o fuga pana la V. Babes; daca eram in Buc oare eram vecine?
Am si uitat sa va spun ca, in sfarsit, l-am cantarit si eu pe Luca (asiza... pupam mult ptr cantar)..si la 2 luni are 5470g. Eu zic ca sintem in grafic...avand in vedere ca s-a nascut cu 3300g. Astept parerile voastre avizate...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

ingeras26a spune:
Luly, tare raaau Di:)
Miraco, vezi ca noua pt mucisori ne-a dat Colargol (se prepara in farmacii), cate o pic in fiecare nara, de 2 ori pe zi. Am scapat repede si crede-ma ca ma speriasem de cati avea...este super bun, incearca-l.
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)

RUXMAX spune:
va rog si eu : am pus in albumul meu de pe yahoo(vezi semnatura de mai jos) 2 poze: a mea- se numeste " portret" si a lui Tudor-se num "Tudor-2 luni" .
Cine vrea si poate sa le adauge si pe ale mele in albumul special de fatzuci.
Merci.
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

roxanica2006 spune:
Yagmur, merci mult de tot. Atunci ramane cum am stabilitDespre Luchita al tau, parerea mea, neavizata insa, este ca a luat suuuuuuuuper bine in greutate!!! Noi avem 5,240 la 3 luni!!!! Uffffff!Iar ne complexam!
Uite si acum doarme David ca un ingeras, cu mainile ridicate la capusor, si in ultimul timp doarme tare bine, cam de la 22-23 la 3,4 cand papa, apoi pana la 7,30 cand papa, apoi iar pana la 12 (aici se devanseaza mesele, ca iar doarme o groaza), iesim afara cam o ora jumate , cand doarmeeeeee, si apoi mai doarme asa iepureste, o juma de ora, 40 min pana la baita. Pana acum nu dormea asa bine, dar de cand i-am schimbat laptele pare mai linistit. si nu mai face kaki verde, si face zilnic, si atat...
Ba mai era ceva, voiam sa va spun ca dupa masa de dimineata, David nu mai dormea, ma tot maimutzaream la el, cantam, etc, pana cand o data, nu stiu ce faceam si l-am lasat putintel in patutzul lui dupa masa de dimineata, cand ma intorc omul meu dormea duuuuus. si de atunci are acest obicei. Bun, de altfel, ca io stau pe net.
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)

Ralumat spune:
Yagmur, eu stau pe calea Calarasi, aproape de Hyperion....dar sper sa dau suncile jos, asa ca imi iau carutul si copilul din dotare si colind- Iancului, V Babes, parcul de la Stadionul National....cand s-a mai incalzi, vreau sa ajung si in IOR- toate astea pe jos, ca la sala mi-e lene sa merg. Deci cand veniti in vacanta in Bucuresti ne intalnim, ca suntem vecine .
Vreau si eu sa propun o tema a zilei: Cu ce va stergeti bebelusii pe fata? Acum au devenit tot mai "balosei", cu manutele in gura...mai curge si laptic....folositi creme speciale? Dar servetele umede? Ce marci? Astept idei....cineva mi-a sugerat Trixera....dar vreau sa vad voi cum faceti?
Raluca lui
David Calin (28 nov)
luna a treia