Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Care-i faza cu pozele? Eu am ramas mai pe dinafara ca Rares nu vrea decat in brate !!! Si daca-l tin in brate si eu ma uit pe forum e si el cu ochii in calc.si nu-mi place.....
Toate fetele-s luate? Ca si noi suntem baieti frumosi (spuse mama cioara !!!). Mai gasim si noi o fetita disponibila pentru un baiat de aproape 6 luni cu ochi albastri si un zambet larg :))
zambet rares

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by veronici

Care-i faza cu pozele? Eu am ramas mai pe dinafara ca Rares nu vrea decat in brate !!! Si daca-l tin in brate si eu ma uit pe forum e si el cu ochii in calc.si nu-mi place.....
Toate fetele-s luate? Ca si noi suntem baieti frumosi (spuse mama cioara !!!). Mai gasim si noi o fetita disponibila pentru un baiat de aproape 6 luni cu ochi albastri si un zambet larg :))
zambet rares

veronici
mamica lui Rares Stefan

Ce rade din toata inima, dragutul de el! O floricica pentru zambaret

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,,multumim fain!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ufff,DANDUSA,mi se ridica parul pe mine cand citesc ce srii despre micii teroristi,tu tot ai nervii tari,ca eu una nu suport asa ceva...ma lasa nerviii!!!pupici Crinutei si tie!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vai fetelor ce m-am distrat azi cu voi
si acuma radeam singura la calculator
si se uita sotul la mine intr-un ochi

Angi_m-super,super,super site-ul cu bb-ii si mamici meriti multi
ce bb-ii frumosi avemde mamici nici nu mai zic

Kokorina-ce sa-i faci daca Antoniei ii cam fug ochii dupa baitei si concurenta e cam asa:Rares de Ramsan,Pascal de Kokorina,Luca de Yagmur si Daniel de Laura 13 cam in ordinea asta i-a cucerit pe baieti
trimitem multi multi la iubaretul Pascal si pt fetele frumoase si dragi noua

Somleac-eu am masina de spalat cu uscator incorporat de la indesit,la inceput am fost f multumita dar mi se pare ca le cam boteste acum usuc doar lenjeria de pat,prosoape si cele care nu se botesc prea usor

Dandusa- vrem poze cu ce ai luat frumos pt Crinuta,uff copii astia obraznici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, am revenit... a crapat calculatorul... inca n am recuperat nimic dar cica sunt sanse. intre timp am luat un hard nou dar merge netul... de juma de ora ma chinui sa postez.iar de cred ca imi ia o saptamana sa recuperez la cum se incarca paginile... voiam sa va zic de noi:suntem bine, degetel in regula, lapticul s a intors si experimentam lucruri noi. parte buna: a ras (o data ce i drept dar se pune...)in hohote la jucarii. partea proasta: a inceput sa se sperie.de diverse.si plange...fug sa vad daca descopar dfe la ce merge asa naspa
un special pt dandusa

hai sa raspund si eu din urma, sper sa reusesc sa trimit ca prima oara n a mers...
cris eu am saltea din nu stiu ce fibra de cocos si e f ok. a fost vreo 2mil d p net. iar de coborat salteaua, numai cand va sta in fund...pana atunci, si eu ca adeju...bate un vant pe jos...
donia numai in scoica am mers cu masina, chiar mi a fost frica...m am gandit ca nu stii cum se intampla ceva doamne fereste...o frana brusca si el la mine in brate... mai bine nu...nu sta super comod, dar pt 15min...pe landoul meu arata ca se poate folosi ca scaun de masina pana la 3 luni daca ii legi centurile nu stiu cum si ii mai pui una peste burta...ma rog, nu am explicat f bine dar cica e special pana in 3luni si dupa vine scoica...
dorsiliapoate e de la caciula...nici lui d nu ii place si se lasa convins greu...
somleac o intrebai pe lorim daca nu are o prietena mai buna sa iasa cu bb...am avut o mare revelatie cat nu am avut calculator... de cand cu bb nu am primit un telefon de la niciuna din prietenel mele de o viata..sa intrebe ce mai fac, cum e bb... le mai sun eu sa vina dar toate sunt ocupate cu munca...odata nu m a intrebat cineva cum mai e bb? i au trecut colicii? are colici? orice...si acum dispar trei zile de pe forum si hop telefon de la dulcea de dandusa.... asa ca ... no comment... sunteti niste dulci...
si tot vreau sa multumesc cuiva, dar nu mai stiu cui.. a fost cineva care a zis ca la ea chiar au functionat galactogilul si ceaiurile...cand toata lumea zicea ca sunt degeaba...si ala a fost impulsul de care aveam nevoie...acum suntem iar cu lapticul la zi, slava domnului...
somnul de noapte...minim o trezire pana la 8dimineata. se poate si cu trei...si nu exceptie... nu mai mananca cate o ora, doar vreo 20min si un singur san...dar decat deloc...sunt multumita... n o sa mai creasca ca fat frumos luna asta dar decat sa scada in greutate ca in sapt de dupa vaccin...
dianarustin pumnii pt pui mic sa si revina cat mai repede
desire doamne va tin pumnii, sper sa rezolvati cat mai curand.
doniam ai terminat cu explicatia cu otita...esti tatic...
a deju imi place tare cum vorbesti de motanu'... chiar azi ii ziceam lui alex sa ma lase sa ma uit la moooni ca tre sa va mai tin la curent...nici nu m a lasat nici n as fi avut timp...
miro povestea liniutzelor e super...
marani bine ai venit. ce ma bucur ca si tu esti mai tinerica decat mine...pana acum era doar a deju...imi pare rau de colici...sper sa treaca, sau, mai bine, sa fi trecut pana postez eu. in ritmul asta in 2 zile
angi esti super tare!!!
anateola filantropia cursurile erau in fiecare joi de la 5 gratuit.cred ca si acum sunt la fel, 4 in total.
somleac total de acord cu alaptatul si diversificarea.si eu as amana cat de mult...cand am crezut ca pierd laptele, pe langa ca ma gandeam ca pierd privirea lui si vorbitul cu tzitzi, cand m am gandit la biberoane mi s a facut rau.acum si alimente...nici gand...
laura nu aruncasei laptele praf din casa?sau iar incurc eu oalele...
raluca u cat de mare e adinutza de tot iti zice lumea de diversificare? mor de curiozitate
nu stiu ce am facut dar cred cxa am mai ratat un capitol, ca nu gasesc chestii la care faceti referiri...ori m am tampit de tot... sunt rupta de somn, imi cad ochii dar planuisem sa raspund azui si sa va povestesc de noi maine. nu cred ca pot sa trimit dar raspuns dar...nu ma las...
veronici m a terminat aia cu mama cioara!!!! foarte tare!!!
cate un maaare pt toate mamicile si cate unul special pentru dandusa, dia, roxanica, yagmur, bambo, asiza sigur am uitat pe cineva drag...las' ca mi amintesc eu...oi fi facut pagina?
dia sper ca oana e bine,asteptam vesti

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Somleac

Fetelor am si eu o rugaminte. Daca aveti careva masina de spalat cu uscator de rufe incorporat sau uscator separat spuneti-mi si mie:
-daca sunteti multumite de ele
-care-i diferenta dintre ele
- care-i mai bun cu uscator separat sau masina cu uscator ( avand o masina cu uscator costa cat uscatoru singur)
Multumesc anticipat.

Eu am Ariston cu uscator integrat si nu stiu cum m-am descurcat fara ea atita timp! Este exact cit o mashina de spalat normala, cu incarcare frontala. Pt. mine asta a contat, ca am vrut sa am spatiu.
Are trei programe de uscare - inclusiv unul in care scoti rufele si le imbraci - sint uscate-uscate.
Deci...eu sint pro mashina cu uscator integrat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata
am scrie ieri un mesaj si eram convinsa ca l-am postat, dar uitamndu-ma acum nu il zaresc. oi fi uitat sa apas pe ,,trimite raspuns``, ca la varsta mea totul e posibil :)

miraco o cantaream inainte si dupa supt, la diverse ore, dar asta se intampla in vremurile bune. acum ma fac numai ca ii mai dau lapte de la mine, am o productie de 2 lei, respectiv maximum 30 ml/masa. nici nu o mai pun pe alexandra la treaba, nu merita efortul, folosesc pompa.

madaluta ai scris ceva de diversificare, parca, ca pe hartie mi-am notat in dreptul numelui tau ceva legat de sucul de morcovi. asa ca banuiesc ca urma sa iti spun ca pediatra spunea ca pe la 3-4 luni sa incepem cu sucul de morcovi.daca as fi avut lapte cum trebuie, si prin asta inteleg macar vreo 80 ml/masa, as fi amanat momentul. la cum stau lucrurile acum, prefer sa ii dau si chestii naturale poe langa laptele praf.

angi multumim tare mult. esti o draguta

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna dimineata!
dianocica,multumesc de raspus.ma bucur ca a revenit lapticul.sa stii ca mie cand am inceput diversificarea la fimea mi s-a parut infernal,de unde pana atunci cand ii era foame hop cu sanul,trebuia sa spal o gramada de vase pt o mana de suc sau pireu.si unde mai pui ca la inceput nu stie sa manance cu lingurita si ii curge din gura si murdareste la haine.eu nu suport sa-i vad murdari,si morcovul iese greu
raluca,nu stiu cum e la 3luni divesificarea,dar ca sa inghita mai bine cred ca ar trebui sa sea intr-o pozitie semisezanda,e prea mica pt scaun de masa,cred ca poti incerca in scoica.eu la fimea cand am ajuns la o camtitate mai maricica de suc i l-am dat cu cana cu cioc(ea nu lua biberonul si apoi m-am gandit de ce sa il mai bag la 6 luni,ca sa am ce scoate mai apoi),s-ar putea sa exista cani pe care sa le folosesti de la 3luni.a si iti trebuie multa rabdare,multe bavetele.sper ca am fost cat de cat inteligibila.poate ne vedem intr-o zi in parc,spune-mi cand poti si vin doar cu seba ca sa ne priasca si noua plimbarea.
ana mamica de doi iezi Todora si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Dupa vaccin raportam o noapte linistita, fara febra sau alte evenimente speciale...totul ca de obicei! Mai pun acuma un supozitor efferalgan si basta!

Dianocica, ...merge netul...sa nu ne mai lasi! Ma bucur ca productia de lapte a revenit si dmic e ok cu degetelul!
Veronici, cat e de scump rRares cu zambetul lui cu tot......

-ici pentru mamici si bbici!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

Mergi la inceput