Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La noi e de abia ora 1 si sunt moarta de oboseala, m-au calarit copchiii astia non-stop de dimineata. Dar m-am si distrat, m-am jucat cu fetita.
Roxanica a spus ca noi doua suntem "surioare", pe mine ma chema Eliza si pe ea Elena si fiecare aveam cate un bebe pe nume Cristi, iar bebelusii erau gemeni . Si-a adus si ea un bebelus care e putin mai mare decat Cristinel si am schimbat scutece impreuna, i-am spalat impreuna, i-am schimbat, i-am dat cu creme, etc. (Ups, bine ca va povestesc voua, in felul asta mi-am adus aminte ca am uitat sa le dam vit. D!). Apoi ne-am imbracat toti cat mai elegant si am mers la un spectacol cu animale care a avut loc in camera ei. Cristi (cel real) a cam protestat, el n-a prea gustat spectacolul. In tot timpul asta eu am mai facut pe fuga si ceva treba, fugi pe scari in sus si-n jos... nu mai pot de oboseala. Noroc ca surioara mea Elena aplecat la gradinita acum si am timp sa-mi trag sufletul. Cristi al meu e pe cale sa adoarma, iar al ei a fost abandonat intr-o gramada de maimutoi (bine ca nu m-a insarcinat sa am grija si de al ei!).

Am apucat sa citesc putin din ce ati scris, dar mai am inca destul, azi ati avut spor.
Dia, ma bucur ca ati scapat usor si ca Oana n-a suferit prea mult. Sper sa aiba o noapte linistita.

Laura, tin pumnii pentru tatal tau, sper sa nu fie nimic grav. Doamne ajuta!
Si Cristi suge cam tot 5 minute maxim, desi are doar 2 luni, dar ia in greutate bine.

Temele:
- Alaptez si mananc absolut de toate (inclusiv varza, mazare, fasole), Cristi nu a avut colici decat de 2-3 ori pana acum, nu pare sa-l supere meniul meu.
- Il spal pe fata cu apa chioara sau apa plata. Il dau cu ulei de masline din cand in cand.
- Unghiile de la picioare nu i le-am taiat pana acum, nici n-a fost cazul, si eu presupun ca i se rup singure ca mari nu i le-am vazut.

Dolores, Cleo si Acs, sa va traiasaca bebelusii si sa va bucurati de ei!

Lisi
David
Victor

Ma duc sa mai citesc putin daca ma lasa Cristi, ca e cam nervos ca isi tot scapa suzeta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi cand am fost la plimbare cu andrei am intrat la mini blue. aveau incaltaminte la pret redus. i-am cumparat lui andrei pantofiori marimile 19 si 20 sper sa-i vina la toamna.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Of cat ati mai scris, eu nu am apucat nici sa citesc tot ...de scris nu incape vorba
Am avut o zi ca pe vremea colicilor sper sa nu se mai repete!
Trimit si eu poze pe site cu moaca mea si a bblului!
Va pup pe toate!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

poze bb

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Antonia s-a iritat la fundulet intre buci(scuzati expresia)cu ce a-ti dat in afara de bepantene?Am luat si bebeto dar nu am vazut nici o schimbare,la pasarica nu are nimic,doar la fundulet

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

si la noi se mai intampla uneori, las-o mai mult cu funduletul gol

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Laura, sper ca vestile ref. la sanatatea tatalui tau sunt bune.
Ruxandra, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate in familie. Numai bine!
Dandusa, am vazut-o si eu pe Crinutza, e atat de frumoasaaa, si maricica bine, d-soara, ce mai!
Eu sunt cam trista, azi am avut cele mai groaznice 15 minute din viata mea. David a urlat GROAZNIC vreme de 15 minute, s-a invinetit de atata plans. de fapt nu a plans, a urlat!!! va spuneam ca David e foarte cuminte, plange rar: de foame sau de somn. a mai plans la mese cand refuza Milumil, poate de aceea m-am speriat atat de tare, ca nu sunt obisnuita sa faca crize de genu'. Dar acum nu stiu ce a avut, tusea de la plans, nu mai putea respira, nu se linistea nicicum, nici in brate, nici fara scutecel, nici cu jucarioare. A FOST FIOROS!
a trecut pana la urma, dar eu am ramas pustiita...asa simt un gol in mijlocul trupului, acolo cred ca-i sufletul... tare m-am speriat... Ma gandesc ca nu poate rezista corpusorul lui maruntzel la asa plans groaznic... Si asa cuminte si dragutz a fost toata ziua!!No, ma duc ca-s trista. Noapte buna!

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROXANICA,
ce rau imi pare ca David a fost asa suparat...,mie nu mi s-a intimplat sa urle asa cum spui degeaba...,ori s-a lovit de barbia lui tasu cu capsorul ,ori s-a lovit de clavicula mea din gresala...,mi s-a mai intimplat sa o vad foarte obosita si sa nu poata sa adoarma din acest motiv.Plingea asa,mai tare...si adormea in citeva secunde...,deci parca statea vintul,aproape ca nu-mi venea sa cred ce crize facea de oboseala...Si cind mai plinge asa...aiurea ,eu o dezbrac ,pentru ca am impresia ca motivul plinsului provine de undeva de sub hainute,pentru ca la vedere nu pare nimic.O dezbrac ,ii desfac si scutecelul si o lasa asa putin si gata,se linistete pentru ca ii place foarte mult cu pasa goala,ca de altfel oricarui copil.Sa aveti o noapte linistita

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Gata fetelor nu-mi vine sa cred ca am scapat de vaccin sau mai bine zis de vaccinuri pt ca le-am facut la amandoua (lui Di nu apucasem sa i-l fac pe cel de 2 1/2 ani ). eu le-am facut pe cele de la stat pt ca si Dianei i le-am facut si nu am avut niciodata probleme. Ela a plans putin doar cand i-a scos acul si a fost un pic mai maraita ca de obicei, dar in rest a fost ok chiar dc am stat toata dupa-masa si seara cu ea in brate. Sper sa nu faca febra dar nu dadea nici un semn, oricum i-am pus pana acum 2 supozitoare de eferalgan. Mie insa mai frica imi era de reactia Dianei dar ea s-a comportat superbine, sunt tare mandra de ea. S-a asezat singurica pe pat cu fundu'-n sus a zis doar un auu si gata. A fost tare curajoasa. De fapt nici nu avea de ce sa-i fie frica pt ca nu prea stia ce si cum e cu injectiile. Fetelor va dau un sfat - NU speriati copiii cu texte de genul "Daca nu ... chem doctorul sa-ti faca injectie " cum am auzit f des - astfel copilul va prinde frica si de dr si de injectii... gasiti voi alte texte ca sunteti fete destepte. Gata cu vaccinurile sa trecem mai departe.

Anateo mersi pt raspuns.

Auras_v multumesc pt urare.

Dandusa Woooowww ce freza are Crinuta !

Angi_m pt site. O sa-ti trimit si eu poze cand o-i gasi una in care sa am si eu o fatza umana.
faza cu sotul la gradinita.

Dia ma bucur ca ati scapat cu bine.

Ruxandra_sb sper sa treaca cat mai repede necazurile si te asteptam la vorba.

Donia cu atatia bebelusi normal ca esti obosita, chiar dc ai si o "surioara" ajutor . Doamne ce rabdare ai, eu nu prea am rabdare la jocuri de genul asta .

Laura te asteptam cu vesti bune despre tatal tau.

Sa raspund si eu la teme ca sunt restantiera:
1. Eu alaptez exclusiv si mananc aproape orice (am mancat si sarmale si salata boef si chiar si cate o gurita de ciocolata, dar ma abtin de la portocale, bauturi acidulate si cafea - de fapt cred ca la cafea o sa renunt de tot ca parca nu mai are nici un farmec fara )
2. Cercei inca nu am pus dar probabil ca o sa punem pe la 5 luni (ca sa fim frumoase la vara )
3. Unghiutele de la picioare nu le-am taiat pana acum pt ca nu am avut ce, cand am nascut-o unghiutele de la picioare parca nu erau terminate, erau fff mici, de-abia acum parca au ajuns la dimensiunea normala
4. Pe fatza o spal la baita cu apa (fara sapun), dimineata la toaleta o sterg cu ser si in rest avem mereu un prosopel la indemana.

La multi ani! sarbatoritilor de azi.

Gata am plecat si eu la culcare. Noapte buna!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata,
Ieri am fost prinsa toata ziua si am citit ce ati postat mai mult pe diagonala.. ca iarasi ati avut spor...
laura, sanatate multa tatalui tau... sper ca totul sa fie bine
alex, vad ca ti-a raspuns asiza despre saltele; si eu ma gandesc sa cumpar una luna viitoare..
danutz, sintem bine; f. plimbareti.. deja avem saptamana viitoare ocupata: intalnire la pranz cu expatele marti, vineri avem cooking day si voi invata sa fac sushi, joia mergem sa facem albume (chiar m-a prins chestia asta cu scrapbooking); de 1 martie ma duc la chef la firma unde facem concurs de karaoke...
roxana, imi pare tare rau ca esti trista... eu sint deja obisnuita cu crizele de isterie, cum le numesc eu; luca a urlat asa mai mult de 15 minute; la inceput eram si eu disperata.. acum sint mult mai calma...
dia, ma bucur tare, tare, tare mult ca ati scapat cu bine
temele din urma:
1. nu alaptez
2. cercei? poate isi pune el mai incolo cand creste
3. il spal pe fatza cu apa plata fiarta si il mai dau din cand in cand cu crema de la mustela
As mai fi scris dar Luca a inceput sa se maraie in patutz..
Pupici Dianocica, Auras, Donia, Asiza, A_deju, DeeA, Ruxandra, M_monique, Dolores, Carla, Dandusa, Luly, Aelita, Chris si restului trupei pentru ca pe toate va iubesc...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

aelita dupa multiple incercari am reusit!!!!, desteapta cum sunt mai intii intram pe Y si-mi citeam mesajele iar cind intram pe forum nu mai aveam ce sa fac cu adresa si cu parola,pina cind m-am prins ca adresa=ID....a fost cale lunga ...eu faceam ce faceam si ajungeam tot la pozele mele de pe Y......rid si curcile de mine si stiinta mea ...acum sunt buna de cinste sau ? ...v-am vazut pozele,dulcetica SOFIA e atit de frumoasa si are si o rochita foarte draguta si mamica talentata

pentruVICTOR, MARK SI DANIEL si pentru mamicile lor ACS ,ALEXANDRA SI DBUNNY

A_deju succes azi la vaccin si de incurajare pentru motanul Eric ,daca mai are nevoie ...de incurajare bineinteles ca pupicul nu cred ca-l refuza
angi ai dreptate in privinta darului ,ai vazut ce tare sunt...
florentina v-a trecut raceala ?...vad ca stati ascunsi "in casa"
donia mi-a fost drag sa citesc despre joaca de-a parintii ,ma vedeam pe mine si fetele ..Kiki are un chef de joaca nebun,cred ca asa era si inainte dar aveam mai mult timp , acum incerc sa-mi fac timp sa ne jucam dar daca ar fi dupa ea ne-am juca tot timpul...ieri ii dadeam Ancutei sa pape si spun "aminteste-mi dupa ce termin cu bubu sa iau penseta" ,urmeaza 1000 de intrebari pt ce, unde...Dupa ce m-am epilat ramasese un fir de par pe gamba care ma enerva.Cu anamneza facuta fata mea se pregateste de operatie.Isi pune o pereche de manusi (pastrate de ea de la o cutie de vopsea) ,o masca la gura , cu un tampon de vata cu alcool dezinfecteaza locul (de fapt toata gamba) si cu penseta in mina intreaba unde e firul?, il arat si o intreb dar anestezia unde e doctore ?am uitat seringa , ma duc sa o iau (e undeva in muntele de jucariii) ,lasa ,fara anestezie zic eu ,esti sigura ? da ...si copilul trece la treaba, operatia incepe ,stau cu inima strinsa ..ma ciupeste ,nu ma ciupeste,nu stau bine cu piciorul ,pune-l asa ,ba nu mai bine asa,...hai ca nu ma ciupit dar i-a reusit din a patra incercare, am scapat de data asta....si asta in timp ce-i dadeam Ancutei sa manince si e doar un moment din distractia zilnic ,...am uitat cine credeti ca face curat in sala de operatii...mami bineinteles
kokorino gratie Aelitei ,am reusit sa-i vad pe frumosii harbujei Sophia si Pascal ,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei ,cred ca acum ai o viata cu adevarat plina.Cind eram insarcinata , Kiki era un pic nehotarita ,nu stia ce vrea o fata ,un baiat pt tati sau mai bine doua fete ,dar ce facem cu tati...stiu ,zice ea la un moment dat ,stiu ce vreau ! Vrei tripleti? o intreb ,Nu vreau daia de care zici tu ,vreau doua fete si un baiat.
S-a sculat Ancuta, va pup doamnelor

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, sunt fericita!!! Am apucat si eu in sfarsit sa-mi fac slideshow Maya
uraaaa

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput