Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
ingeras26a spune:
Gata, am bagat-o in semnatora, sa imi puteti vedea si voi printesica!!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
dolores spune:
suuper,suuper...fff frumoasa e printzesa..sa va traiasca
quote:
Originally posted by ingeras26a
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
m_monique spune:
de cate ori deschid forumul andrei se apuca de plans. acum a adormit.
ingerasa frumos slideshow.
Yagmur
. ce program interesant ai. vreau si eu.
saptamana asta nu venit soacra sa faca mancare, ca a avut ceva probleme. de obicei vine odata in cursul saptamanii si odata in weekend. cand vine in cursul saptamanii il culc pe andrei si plec 2 ore de acasa. are soacra un noroc chior. andrei doarme dus si se trezeste dupa ce ma intorc.
o singura data l-am gasit treaz. era la soacra in brate, sugea suzeta si avea o fata de milog.
Andrei (16.12.2006)
poze
OanaCat spune:
Doamne numai bebei frumusei pe aici.
Sa va traiasca si sa fie sanatosi
Ne primiti si pe noi printre voi?
Cristina Nicole 27 decembrie 2006
Incerc sa-i fac si fetii mele albumul dar nu reusesc.
Saptamana care vine facem si noi primul vaccin, ca suntem mari de acum.
Va pup si sa fiti sanatoase
NICOLE si mami Oanacat
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
Superrr,superrr,cred ca este cel mai luuuung,dar l-am vazut pe tooot.Imi place cum l-ai conceput...,cu inceputul ,inceputului...,sa inteleg ca patul din poze,pe care statea papusa din prosop, are legatura cu conceptia?

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
OANACAT,
bine ai venit in grupul nostru
,povesteste-ne cite ceva despre voi,sinteti cuminti,dormiti bine?Sa ne dai si datele voastre ,sa va trecem in listuta.Ati facut botezul?
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
auras_v spune:
ingeras f frumos slideshow ,povestea Mayei in imagini de cind era un greieras in burtica mamei , pina acum 
dia nbe bucuram ca v-a fost mai usor decit a-ti crezut si ca sunteti bine
yagmour,ce agenda de lucru incarcata aveti ,suteti![]()
mihaela sper ca esti bine, daca poti da un semn
adinazot tu parca ii dai suc ed fructe Alessiei, la ce virsta ai inceput si cu ce ,acum ii dai si fructe pasate ,spune-mi si mie te rog .La Kiki am inceput pe la 3luni si jumatate,iar dr mi-a zis sa incep sa-i dau si Ancutei, oricum se incepe in pasi de vals si cred ca o sa ne ia o luna pina cind vom inlocui o masa de lapte cu sucul si piureul de fructe
bebinuta persevereaza si vei reusi sa-i schimbi programul Adei ,greu e inceputul
mai am o intrebare pt voi, am uitat sa-l intreb pe doctor dar poate il sun, : CITE PICATURI DE VIGANTOL LE DATI PUIUTILOR ?
Eu ii dau acum 2 picaturi si ma intreb daca nu trebuia sa cresc .In prospect nu scrie dozajul in functie de virsta sau de kg .Anca are 7 kg .
va multumesc pt rasunsurile de ieri si 

AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
auras_v spune:
acs i-am spus si azi LA MULTI ANI lui Victor , asa suntem noi inainte de
putin

AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
ingeras26a spune:
Dolores, M_monique, Auras, Dandusa
saru'mana pt aprecieri! pai noi sa nu ne laudam cu printesica noatra? nu se cadea asa ceva:))
V-am mai pove eu, am ramas insarcinata intr-o excursie-concediu in Caraibe, dupa ani de zile de incercari si analize, cu o luna inainte de FIV:) a fost suuuper tare faza pt ca in prima zi am gasit in camera un cartonas pe care scria: "hi, I am your maid, my name is Miguel"...

Din cauza dif de fus orar eram si eu si Cata total anapoda cu orele de somn, drept pt care cand trebuia sa mancam, noi dormeam...si ne trezeam la ora 4 dimineata:))
Asa ca toata lumea a facut misto de noi ca am amas gravi cu mexicanul, our maid...
pt ca al meu a dormit mult.
Cand am nascut, toti faceau misto, ca are tenul inchis, ca e bruneta ... norocul meu ca are trasaturile de la tasu' adik Cata, ca altfel... el mi-a zis ca oricum ar fi iubit-o, dar avea el ac de cojocul meu 

Miguel ne facea tot felul de forme si kestii din prosoape, ca-i lasam in fiecare zi ceva...si a avutmulta grija. Printre ele si papusica:)
Dandusica, daaa, ala este patul! 

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
angi_m spune:
Ingerasa, foarte frumos slide-ul. Este ca o poveste. Super 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei