Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
RUXMAX spune:
Aoleu, cum se manifesta [b]anemia la bebe[/b], ca mi se pare cam palid al meu.
Da' noi suntem blonzi amandoi, n-avea cum sa iasa bronzat, nu?
Unghiile dela picioare: sunt tari si taioase, nici gind sa se rupa, eu le-am pilit intr-o zi ca mi se pareau destul de scurte pt forfecuta si nici nu prea ma incumet.Da' pe fata e zgiriat zilnic, desi ma straduiesc sa i le tai si sa le pilesc...tot degeaba
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
iasmi spune:
Ramsam - Nu am ajuns la cutit fiindca nu m-am dus la spital dar am facut tratament nu gluma iar cand mi-a venit CM - ce zici - mi s-au umplut iar sanii cu lapte si dai iar tratament. Dar intr-un sfarsit am scapat. Am facut mastita fiindca aveam laptele prea gras si in cantitati industriale - iar bebelina mea adormea la san si nu sugea mai nimic.
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
Dia1609 spune:
bambo, serul in nas e voie, dar nu de nu stiu cate ori pe zi ca irita mucoasa.... deci daca ii pui o data sau de 2 ori pe zi e ok, dar nu mai mult 
ziggy, eu stiam ca transpiratia la ceafa, frunte, cap in general, e cauzata de deficit de vit. D .... insa nu-s sigura si nu mai stiu unde am citit ... asa ca nu da cu rosii daca nu-i asa ![]()
asiza, multumim de intrebare, Oana e bine acum, a fost vesela nevoie mare azi, a dormit frumos, a mancat bine ... deci parca nu s-ar fi intamplat nimik ... sunt usurata 
dolores, trimis PM cu id mess
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
kokorina spune:
ZIGGY....eu din cate stiu,de fapt asta am invatat-o la cursul pt bebei(atunci cand eram gravida).....ca : sa stii cat de cald sau cat de frig ii este unui bebelus,ii controlezi ceafa(asta printre altele per care le stim cu toatele....picioruse reci)....deci daca ceafa bebeului este transpirata,calduta poate chiar "fierbinte" uneori.....asta este semn ca ii este foarte cald,mai dezbraca o hainuta sau poate ca are sosetele prea groase.....stii cum e cand ti-e prea cald la picioare,nu?iti vine sa zbori ca reactorul.....incearca asa,tu stii cel mai bine cum il tii imbracat......
ce spun fetele in legatura cu lipsa de vitamina D.....nu stiu,nu am auzit,dar e bine sa o iei si pe asta de buna,intrebi medicul....pt o intrebare poate e bine doar sa dai un simplu telefon....pupici!
fetelor,va multumesc la toate pt aprecieri.....bentitele de pe capul harbujeilor sant doar puse asa de proba sa vad cum le sta si bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am si fotografiat si normal ca le-am si trecut pe forum......bine ca nu ati observat cat lapte uscat avea SOPHIA mea la gurita.....oricat de bine si des as steorge-o,ea tot are lapte uscat la gura.....am pandit-o o data sa vad de unde-l are.....isi opreste ultimile picaturi in gura si pe parcurs cand isi mai linge buzele,sau stranuta sau....ideea este ca nu am ce face.....
ROXANICO....maimica sexoasa nu am cum sa fiu.....poate mamaica burtoasa.....ma straduiesc si eu cat pot,si ce pot sa fac pt mine,nu prea-mi iese,dar perseverez....
ce sa fac ma mai dau si eu gagica vreo 2-3 ani cat imi mai ia pistolu' foc....ca dupa aceea....
DIA.....saru'mana pt raspuns....si tie LAURA.....PASCAL are lacrimi care-i tot curg din ochisorul stang,si de cateva zile ii curge chiar tare si una dupa alta...acum il sterg si acum iar ii curge pana in urechi,pana in barba....saptamana viitoare ma duc la doctor sa le fac al doilea vaccin si intreb negresit......SOPHIUTA....nu are nici lacrimi dar nu-i curge nici ochisorii....cu PASCAL am avut " probleme" chiar inca de la inceput,din a adoua zi de la nastere.....era cel mai puchinos copchil din camera copiilor....m-am dus o data special pe langa toate patuturile de bebelusi si m-am uitat dar nici unul nu avea nimic.....nu conteaza,poate ca era el cel mai puchinos,dar era cel mai bengos!ha,ha,ha!
ma mai bag deseara tarziu pe forum,mai vreau sa mai raspund la fete.....sper sa reusesc....dar va pup pe toate si va iubesc,ca santeti ale mele toate!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dandusa spune:
Ma gindeam ca am sa pierd tortul
si distractia cu plimbarea de afara...,dar se pare ca este liniste si pace pe aici...Sinteti obostiti de atitea pereceri...
DIA,
bine ca ati scapat cu bine si Oana este vesela.O pooopam tare
DIANOCICA,
hahah,ce m-ai distrat cu tigarile...,te stiai cu musca pe caciula...,offff,e bataie iti trebuie si tie...
,m-ai facut sa rid,ca eu chiar uitesem
LAURICI,
te-am asteptat la birfa,dar n-ai mai intrat asa des...,te-a durut tare bataia?
Paturica este din Crefour C-ta si a costat 1 mil...,afacere buna
Sanatate multa tatalui tau
ASIZA,ALEX,
super slideshowul ,foarte frumosi bebei aveti,sa va traiasca 
ANK,
offf prin ce ai trecut ,imi pare tare rau,acum ti-ai revenit complet?Esti bine?
MIHAELA,
saracuta de tine prin ce treci.Sper ca cei dragi sa-ti fie alaturi ,sa nu mai fii nervoasa si ori de cite ori simti nevoia ,ntra pe la noi sa te descarci.Sa ne tii la curent cum te mai simti.
BAMBO,
eu ii dau din cind in cind cu crema de galbenele,o tin in pasa goala ori de cite ori am ocazia si pina acum,slava domnului ca nu am patit-o deloc...,nu mi s-a iritat nici un pic...
TEME
1.maninc de toate ,exceptie fac varza,fasole,mazare,picant,usturoi,ceapa
2.nu avem gauri in urechiuse,dar avem trei perechi de cerceii,tortite cu pietricele,urmeaza sa face gauri dupa 6 luni
3.seara la baita ,spal fata cu apa ,iar dimineata cind facem toaleta o spal cu ser fiziologic.Nu ii dau cu nici un fel de crema pe fata.Ziua ,daca se uda sau se murdareste pe fata de laptic,o sterg cu prosopelul ei.
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Cleomoni spune:
Buna seara
La multe lunisoare Davidut adica ginerele meu.Mercic Bambolleta pt urari si celorlalte fete, va pup ca fug la sala.
aka spune:
David Cristian, Elisabetha Maria, Victor
Noi nu am dormit azi noapte deloc. Nici nu stiu ce are, o noapte doarme una nu. Se maraie de fapt in somn, nici nu se odihneste. Nu stiu ce as putea sa-i mai fac. Acum se gandureste singura cu un catel de plus. Sa vedem ce facem la noapte.
Tema zilei eu nu i-am taiat unghiutele de la picioare niciodata. O sa ma uit in seara asta daca sunt mari.
Dia bine ca ati rezolvat cu ochisorul
.
Ruxandra multa sanatate si va asteptam. Cristina ii trimite
lui Grigore.
Va pupam pe toate
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dandusa
2.nu avem gauri in urechiuse,dar avem trei perechi de cercei,tortite cu pietricele,urmeaza sa face gauri dupa 6 luni
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze DandusaMamici din C-ta
... si dati 3 randuri de gauri in urechi?

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
Ramsan, daca vrei sa schimb poza ta din site si sa o pun pe cea pe care mi-ai trimis-o, spune-mi.
Mie mi-a placut asta de e acum 
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dandusa spune:
quote:
Originally posted by angi_mquote:
Originally posted by dandusa
2.nu avem gauri in urechiuse,dar avem trei perechi de cercei,tortite cu pietricele,urmeaza sa face gauri dupa 6 luni
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze DandusaMamici din C-ta
... si dati 3 randuri de gauri in urechi?
Angi poze
Iulia- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
O sa-i schimbe mami pe rind,azi o pereche,miine alta...,sau mai dam si noi cadou la alte bebeluse...,dar nu prea avem...,avem numai bebelusi baietei...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta