Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

eu am tot zis, sa nu abuzati de serul fiziologic: nu se foloseste pe fata ca usuca, nu e bun nici la toaleta ochilor pt ca irita tare (mi-a zis oftalmoloaga sa fol. apa fiarta si racita dc are secretii si dc totul e ok, atunci e buna apa de la robinet) iar lin nasuc cu masura, nu de x ori pe zi!

roxanica, nu a pus filmuletele, ca-s ... le pune sotzu in weekend

unghiile de la picioare nu le-am taiat ca nu au crescut... de fapt le-am taiat la degetele mari o singura data

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ne pregateam sa mergem afara, ma imbracasem, hai sa o pun si pe alex in cosmonaut, cand detectez un miros de kaki...hai sa o schimb fuguta-ce sa schimb, ca facuse de detoate, pampersul nu a mai cuprins si a dat pe dinafata, pana la gutulet si la cefita, asa ca am spalat-o in chiuveta ca la baie, mai putin parul, si in pat cu ea! face treaba mare cam la 2-3 zile, e mai mare cantitatea,si, desi era scutecul schimbat cu o ora in urma, s-a produs dezastrul :)

unghiute la picioare nu am taiat decat o singura data, si atunci doar la degetelele mari. vad ca ii cresc greu, si ma bucur in sinea mea, ca e grea meseria de manichiurista/pedichiurista la bebei...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, dc canalul e infundat, bb are nu numai ochiul inlacrimat ci si secretii (de regula galbui, purulente) pt ca ochisorul nu se curata si ramane mizeria si persista orice infectie.... si se fac conjunctivite care nu trec cu tratament (cu picaturi cu antibiotice)

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am revenit! Ne-am chinuit putintel, o repriza de scandal inainte de masa, am crezut ca acum nu-i mai place nici Topfer, ca innebuneam, dar nu a fost asta... Ieri am cumparat sticlutza si tetina de la Chicco, am zis sa mai diverisficam, ca mi se pare ca din aia de la NUK pt. lapte bea cam greu, mai am una, asa cum ai si tu Bambo, tot de la NUK, dar parca ii curge prea tare si se ineaca...Azi noapte tare bine a baut din noua sticlutza, azi insa a urlat ca din gura de sarpe pana am schimbat tetina. La asta e din cauciuc si la nuk din silicon, poate face diferenta mititelul si nu-i place.
Buuuuuun, hai ca mai doream sa raspund cuiva, dar cui??!! Vorba voastra neuronu' ala care s-adus in timpul sarcinii, chiar nu mai revine??? Si unde pui ca eu mai sunt si blonda... natural, hi, hi
Dolores, nu te ingrijora pentru David in legatura cu tinutul caputului. Eu tot il tineam pe David pe burtica, si el obosea repede, nu-si mentinea bine capul sus, pana intr-o zi cand l-a ridicat destul de mult, de m-a uimit si pe mine si a stat asa o bucata buna de vreme. deci progresele astea apar brusc, numai vei vedea intr-o zi ca si David al tau isi tine bine capul. Tu continua zilnic sa-l tii putintel pe burtica, asa ca exercitiu. Eu asa fac, dar se vede ca e un efort pentru ei, David sta bine merci,rade, dar cand il intorc inapoi pe spate e tot rosu si saliveaza, "Uffffff, greu mai fu!!!" referitor la apucatul jucariilor, David da din manute in directia lor si le mai prinde , dar uneori am impresia ca e accidental gestul,le da si drumul tot involuntar, inca nu realizeaza exact, eu asa cred, deci... vezi, fiecare copil e altfel si dupa cum ti-au spus fetele nu trebuie sa faci comparatii, David are ritmul lui. tu m-ai linistit in legatura cu probl. noastra legata de mancatul putin si greutate, vezi ca ai gasit o vorba buna pentru mine? gandeste pozitiv si in ceea ce te priveste!

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am taiat unghiile de la picioare. a fost destul de greu. noi cum am avut ghips, nu se toceau unghiile.

eu alaptez si incep sa mananc cam orice. intr-o zi am facut ciorba de burta. e adevarat am mancat-o fara usturoi si ardei iute, dar mi-a cazut asa de bine dupa ea.
am mancat o singura data cartofi, si andrei a urlat toata ziua.
mai nou mananc ardei copti, si e ok.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multe luni David, Elisabetha si Victor! Sa fiti sanatosi si fericiti si mamicile voastre la fel!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, dragelor!
Ieri a fost asha faina vremea la Iasi ca am uitat sa ma mai intorc acasa de la plimbare cu bb Rares - asta e si motivul pentru care nu am intrat pe net sa va salut macar. Azi nici nu indraznesc sa scot nasul pe geam.. brrr ce frig e.. si cica maine sa anunta ninsoare.

Angi super site-ul... acusica trimit si eu pozici cu mine si bb Rares.
Bambo vad ca e bataie mare de tot pe Antonia ta.. of Doamne unde am ajuns Daca e frumoasa, trebuie sa o pazesti de acum. Dar tot Rares al meu este prima ei iubire, nu?
Kokorino faini puiutii tai si Sophiei si lui Pascal... si sa stii ca Rares nu este gelos deloc pe el...
Lauricea un special si pentru tine si Daniel cel mititel
Lorym esti mai bine?
Lavinia ai disparut mami? Il pup dulce si pe Mihaita
Ank999 ce ai patit cu pareza faciala? M-am speriat cand am citit.
Dia tinem pumnii sa fie bine azi la operatie

Am schimbat putin semnatura si va invit la vizionare...

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna fetelor!

As vrea sa-i raspund si eu MIHAELEI deoarece eu a trebuit sa intrerup alaptarea din cauza mastitei. Am alaptat doar 6 saptamani apoi am trecut pe antibiotice, din cauza unui san, dupa care am reluat iar alaptarea dar am facut iar mastita la celalalt san ca mi se impietrise aproape in intregime desi ma mulgeam din 2 in 2 ore - intr-o noapte am dormit 3 ore si s-a zis cu sanul meu. Am trecut pe antibiotice iar medicul mi-a interzis alaptarea deoarece era periculos pentru mine fiindca incepusem sa ma umplu de noduli. Nu vreau sa te sperii dar important este sa nu faci temperatura.

Miki04 - eu ma numar printre mamicile cu copii - nu agitati - ci foarte agitati.

Dolores - m-ai facut curioasa si m-am uitat si eu in gurita bebelinei de omulet si nu am vazut nici un omulet - dar sunt sigura ca e acolo.

Va pe toate mamicile!

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru incurajari!
Cu pareza a fost cam asa...intr-o sambata la masa de pranz am simtit ca nu pot sa mananc bine, ca am un disconfort la mestecat. Duminica...m-am trezit si nu puteam misca deloc partea dreapta a fetei...nu clipeam, dc vorbeam gura se ducea complet pe partea stanga...asa ca am ajuns la urgenta. Dr de garda a zis ca este de la curent, dar eu stateam in casa, singura iesire fusese la scoala. Mi-a dat un tratament cu cortizon care insemna oprirea alaptarii.
A doua zi am mers la alt dr , a zis ca e o viroza si mi-a dat un tratam homeopat ca sa pot alapta in continuare(30ml la masa pt care m-am zbatut foarte mult).
Dupa 2 saptamani eram in aceeasi stare si s-a instalat si depresia de rigoare. Nu aveam voie sa ies din casa si nu se vedea nici o imbunatatire...Ochiul ma ustura, desi puneam picaturi (e naspa sa dormi cu ochii deschisi), mancare doar cu paiul...Treptat am inceput sa misc foarte putin...intai vag spranceana, dupa cateva zile ochiul inchis pe jumatate..., acum sunt aproape bine!
Tema zilei
: nu am taiat unghiutele de la picioare pt ca se rup singurele

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru incurajari!
Cu pareza a fost cam asa...intr-o sambata la masa de pranz am simtit ca nu pot sa mananc bine, ca am un disconfort la mestecat. Duminica...m-am trezit si nu puteam misca deloc partea dreapta a fetei...nu clipeam, dc vorbeam gura se ducea complet pe partea stanga...asa ca am ajuns la urgenta. Dr de garda a zis ca este de la curent, dar eu stateam in casa, singura iesire fusese la scoala. Mi-a dat un tratament cu cortizon care insemna oprirea alaptarii.
A doua zi am mers la alt dr , a zis ca e o viroza si mi-a dat un tratam homeopat ca sa pot alapta in continuare(30ml la masa pt care m-am zbatut foarte mult).
Dupa 2 saptamani eram in aceeasi stare si s-a instalat si depresia de rigoare. Nu aveam voie sa ies din casa si nu se vedea nici o imbunatatire...Ochiul ma ustura, desi puneam picaturi (e naspa sa dormi cu ochii deschisi), mancare doar cu paiul...Treptat am inceput sa misc foarte putin...intai vag spranceana, dupa cateva zile ochiul inchis pe jumatate..., acum sunt aproape bine!
Tema zilei
: nu am taiat unghiutele de la picioare pt ca se rup singurele

Mergi la inceput