Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci sa revenim.....
am intrebat-o pe doctorita:
cum se calculeaza distanta dintre supturi de cand se termina masa pana incepe urmatoarea. in cazul meu (Donia valabil si pt tine) pt ca bebe suge putin timp nu e nici o chestie sa calc de la inceput la inceput. durata suptului pt un copil de 3 luni este cam 5 min, iar luarea in greutate la 3 luni... e ok (dar nu ff bine) daca se iau 125gr/sapt. tot ce e peste e ff bine!
mihaela imi pare rau ca ai probleme, nu stiu ce sfat sa iti dau, doar sa vezi un dr. si multa sanatate!
dia1609 acum am citit ca ati terminat interventia si oana e ok!!! multi sa treaca si sa uite si mami (ca oana a uitat deja)
unghiile de la picioare am inceput sa i le tai pt ca erau fff lungi. pe masa de infasat cu fff mare greu. tin de picior, de deget, manuiesc forfecuta.... ce sa mai... pedichiurista ma fac!!! ca la mainiiii... tot timpul e zgariat pe fata, noi si luca de Yagmur, nu-i asa??? oricum la concurenta!!
kokorina si voua , ma bucur sa aud ca sunteti pe drumul cel bun cu botezul!!! In vizita, hmmm? al meu a facut un scandal in primele 2 vizite pe care le-am facut ca am zis ca nu il mai duc nicaieri pana face 3 ani!
a!!! unde gasesc si eu o poza sa se vada clar o scoica??? ca nu stiu exact cum arata si ma simt cam proasta
David Cristian de Dolores
Elisabeta Maria de Clemoni
Victor de ACS
a deju multa bafta la vaccin!!
canalele lacrimare care trec pe langa ochi se scurg in nas, de aceea atunci cand plangem ne curge nasul. cand canalele nu pot prelua toate lacrimile secretate de ochi apare si fenomenul de lacrimi pe obraji. in general la sugari aceste canale fiind foarte mici (la ei totul e mic) nu pot transporta toata secretia catre nas si se mai infunda. nu este nici o problema daca curge un ochisor din cand in cand cu o secretie galbuie, nu e nici o problema daca apar acei puchini. problemele apar daca secretia persista si dupa stergerea ochiului cu ser sau apa fiarta si racita si mai ales daca secretia nu dispare dupa tratament cu antibiotic. in general aceasta problema se rezolva de la sine dupa 9 luni cand li se mareste fata si automat se maresc si aceste canale! in caz de folosire a picaturilor cu antibiotic nu trebuie folosite de mai mult de 4-5 ori pana la varsta de 9 luni. deci se pun atunci cand intr-adevar sunt probleme nu la fiecare puchin aparut (cum am facut eu pana m-a luminat doctorita)
n-am putut sa vad nici o poza (decat cu Crinuta si David atunci mergea netul cum trebuie), nici un slideshow, nimic
dar poate mai pe seara!!
tineti-mi si mie pumnii tata e la spital, cu niste analize cu o posibila problema ffffff grava!!!! Va rog!!
mamicile si bebici!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

dolores ce te intereseaza? nu lucrez la HR dar daca te pot ajuta....
miro ce face nora???? multa sanatate nepotelului!!
ziggy lui Dani ii mai transpira picioarele dar destul de rar. nu ii este cumva cald???
fug sa pap si eu ca nu mai plec de aici

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Noi am facut vaccinul ieri si a fost gropazniccccc !!! Cristi a fost ffffffff agitat seara a facut si febra, dar dupa 2.30 noaptea i-a trecut febra si a inceput agitatia iaaaarrr. Vai fetelor va compatimesc pe cele care aveti bebei mai agitati. Cristi de felul lui este fff cuminte , dar ieri parca n-a fost copilul meu.... vaccinul asta bata-l vina....
N-am apucat sa va citesc, ma apuc acum daca nu-l apuca iar bazdacii....
Angi_m mii de multumiri, din ce in ce ma frumos site-ul!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am si eu putin timp ca sa scriu. inca nu am citit din urma tot, dar daca citesc risc sa se trezeasca andrei si nu mai pot sa stau pe forum.

marti i-am facut vaccin (cel gratuit) si andrei a facut putina febra. dar i-a trecut.
am vazut ca vorbeati de statul pe burta. copilul meu sta putin pe burtica, ridica capul destul de sus. cand lasa capul jos, vrea sa se tarasca. e ca o rama. si cum nu poate sa se deplaseze, incepe sa urle.
el il pun in fiecare zi sa stea pe burta, ca sa faca exercitii de ridicarea capului.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Buna dimineata! Ca intotdeauna, la mine nu functioneaza nimic! Am cumparat ieri biberonul minune BFree, si ...la fel! Copilul a mancat tot 120 ca inainte, iar dimineata s-a chinuit cu colicii la greu de ce? de ce? Si apropo de bibe asta....Chris, tu bagi toate componentele la sterilizat cu aburi? Ca mi-e frica sa nu le gasesc contorsionate pe acolo.

Raluca lui David Calin (28 nov)
luna a treia

pe toate, nu patesc nimic, stai linistita. daca ai insa dubii, poti steriliza la rece, cu solutie

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

am uitat ceva fff important:
un special pt iesencele mele: bambo, ramsan, lorym (a fost totul ok?), dana (te-ai intors la munca?), lavinia (mai da un semn de viata), saryta!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dia, ma bucur mult ca a fost usoara interventia la ochisor. Va pupam pe ochisori
Dianocica, super filmuletul. Ne gandim si noi sa o filmam pe Iulia cu webcamul, ca altfel nu prea avem cum. Bine ca e un webcam serios. Bine ai revenit printre noi

Tema zilei: Foarte rar ii tai unghiutele la picioare. Sunt atat de subtirele ca in general se rup singure. Insa din cand in cand este nevoie sa le tai si o fac atunci cand doarme in timpul zilei. O pandesc cand are un somn mai profund si atunci pot sa fac ce vreau cu ea

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ne-am trezit in sfirsit...Am dormit 12 ore si pitika 13 ore...,s-a trezit de doua ori in tot acest timp,a mincat ,a rigiit si a adormit la loc...Cred ca a stat treaza cca 30 minute ...,in rest sssooooommmmnnnn,ufff,ce bine ma simt ,ca am dormit asa mult si bine...N-a bocanit nimeni,n-a sunat nimeni...,superrr bine.Azi am un chef nebun de miscare...Am facut si in casa ,dar cind sa intru la dus nema apa calda...Sper sa-i dea drumul curind,ca altfel...

Va multumim din suflet pentru apreciri la adresa Crinutei,sinteti niste dragute,tare dragute si va pooopam

DOLORES ,CLEOMONI,SA VA TRAIASCA PUIUTII,SA CREASCA MARI SI SANATOSI.Petrecem azi,nu?Ce ati pregatit bun?

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

BEBINUTA mersic ,iar cat despre TEMA zilei pe fatuca il spal cu apa plata de cate ori e nevoie(se murdareste de laptic...)si tot la nevoie il dau cu crema Bepanthen,iar de mancat mananc orice in afara de varza ,mazare si fasole.
ANK999 imi pare tare rau pt.tine si pt. bebe,uite multisa va reveniti cat mai repede si felicitari pt. botez.
DANUTZ e un scumpic bebe RARES si un cuminteeeeeeeeeeee,al meu a tipat de mama, mama,ziceai ca-l ineaca popa!
DIA 1609 bine ca s-a terminat totul cu bine,si asa usoooor!
Yagmur multi !

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dolores

merci muuult teutz..m-am mai linistit

intrebare: lucreaza cineva in resurse umane??

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

euuuuuuuuuu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput