Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor........Mark sta cuminte si se uita la mine cum va scriu...sper sa stea asa pana apuc sa termin!
Desiree...apropo de molfaitul pumnului...stai linistita ca Mark ii baga-n gura pe amandoi....asa face toata ziua...si nu pentru ca e foame...ci pentru ca si-a descoperit manutele...
Yagmur.....
...noi va asteptam oricand...tare-i fain aici...
...
Referitor la "centrul de activitate"....nici eu nu gasesc la noi...tot ce am cumparat pentru bebe a fost de pe net...voi aveti avantajul ca stati in orase mari...!Si pe net au niste preturi....
Si ce frumos e cel al Dandusei...vad ca ii place tare mult Crinutzei....

Angi_m...felicitari si multumim inca odata....tare fain e siteul....si fulguletii nostrii si nu in ultimul rand si noi...![]()
Kokorinaaaaaaaa.......

....si pe mamica si pe harbujei....vai dar ce aventuri aveti voi cu botezul...!Vaiiiiiiii ce nora frumoasa am....o pupaceste tare Mark..
..Si ce bentita frumoasa are....imi vine sa o mananc...!!Si nici cu cuscra nu ma pot plange....frumoasa mamica esti!
Roxanica...ce bine ne sade una langa alta...nu?..si feciorilor nostrii la fel..
...ma bucur ca David e bine....si nu iti face griji ca la fel de panicoasa sunt si eu....
Dianocica....
....stai sa vezi mertanu nostru...caruciorul
Dianocica...eu am vazut filmuletul numai ca la mine nu se aude....doamne ce scump e David....si ce frumos rade!
Adinutza...si noi va pupam....

Auras_v...multumim...
...tie si printesei!
Dia..ma bucur ca totul s-a terminat cu bine..

Tema zilei:......nici noi nu taiem unghiile de la picioare...se rup singure si pe cele de la manute le taiem numai cand doarme!
David de Dolores 

Elisabetha de Cleo 

Victor de Acs 

LA MULTI ANI SI SA VA TRAISCA PUIUTII!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
slideshowul
bondocului nostru Mark 
roxanica2006 spune:
sa stiti mamici ca Ruxmax are dreptate: nu spalati fata copilasilor cu ser fiziologic, mai bine cu apa simpla. Ieri pt. ca am fost la neonatolog, i-am pus si ei intrebarea de la tema zilei. raspunsul a fost cel de mai sus, adica un NU categoric serului fiziologic, dar a zis ca pot sterge fetzisoara cu ceai de musetel, altceva nimic, precizand ca fatza are un regim special. Acum, nu stiu ce sa zic, daca e buna sau nu ideea cu ceaiul.
veronici, vazut zambetul larg al lui Rares! sa-ti creasca mare si sanatos! Mai intra sa ne povestesti ce progrese face, el e mai maricel si mai invatam de la el una, alta.Asa vom sti ce ne asteapta si pe noi. Stii tu vorba filmului: "Vrei sa fii capitanul nostru??"
Apropos de zambete largi, Dianocica, vazut si pe dmic cum se prapadea de ras, dar fara sunet din pacate, ca a dus tati calc cel performant la birou si m-a lasat cu unul vai de mama lui...Oricum mi-a fost tare drag sa-l vad! Vazut o particica si din sexosu de tat-su, asa ca ma declar multumita!![]()
Ank999 si Danutz, felicitari pentru micutzii crestini! Ank, sesiune priceput, da' pareza faciala??? Cum asa? In legatura cu ochisorul nu te panica, si noi avem, se pare ca e frecventa problema.
Dia, ai pus filumletzele cu Oana facand
, parca ziceai ca-si trage bluzica de pe ea. Si noi cantam asa impreuna cu mami, fantastic ce dulci sunt micutzii astia. Aaaa, acum am vazut... Tati e medic, ma miram eu ca tare bine pusa la punct erai tu cu toate chestiutzele medicale.
Banuiesc ca nu e pediatru sau?!
Banuiesc ca si Donia, e prin domeniul asta , al medicinei, ca si ea tare frumos ne explica toate cele, nu?
hai ca iar maraie mititelul, uffff, nu ma lasa sa termin mesajul. El e de vina, ca m-a invatat prost, e tare cuminte si daca uneori e in pasa mai proasta nu stiu ce sa fac cu el.
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
dolores spune:
iti multumesc mult laura pt ce ai scris
alex avem mertzanuri aproape la fel..doar culoarea e diferita,in rest ..identic![]()
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
a_deju spune:
offff, si pe mine ma dispera asta cu canalele.... pai cum dom'le sa pricep ceva, cand totul e anapoda: deci daca curge nu e bine, ca e infundat; daca nu curge, e bine....
si lu' motanu' ii curg ochisorii, dar de cele mai multe ori stangul, il curat, pe moment trece, dar apare din nou... scurgerea e ca o lacrima, si raman pleoapele si genele umede mult timp daca nu sterg, si se formeaza si o puchinuta mica.... dar nu tot timpul, asa, cand il apuca... o sa intreb si eu pediatra, ca mergem maine la vaccin. am niste emotii, sper sa trecem si cu noi cu bine si fara reactii peste moment, oricum ne vin intariri de la galati, asa ca o sa am doctor la purtator tot week-endul :)
va era cumva dor de un subiect foarte "drag" si indelung dezbatut si anume.. soacra???? au fost minunatii in vizita la noi aseara, ca tare mai aveam chef... copilu' dormea, bineinteles, tot facea ture din sufragrie pana la usa la dormitor (ca macar atat am reusit s-o fac sa priceapa, sa nu deschida usa, ca daca nu aude de-afara ca urla, e logic ca inca doarme) ca daca se trezeste si eu nu aud si plange saracu' singur acolo... plus comentarii de genu' e cam frig in casa (21 de grade, helaaaau, e numa' bine????!!!) si altele, da' nu mai stau acu' sa-mi bat capu' cu ele, ca urmeaza bomba secolului: oamenii isi fac pasapoarte dom'le, ca ei pleaca in anglia, la sor'sa lu mihai, alta vaca si-asta, care se muta la casa noua, si n-are probabil cine sa-i care mobila dintr-o parte in alta.... si nu-i ca pleaca sa faca munca voluntara pe alta plaiuri, sa se duca, ca e copchila lor, sa fie sanatosi, da' pleaca nici mai mult nici mai putin de 3 luni.... si m-a secat la culme ca daca nu intreba mihai, nici nu deschideau gura sa zica, si soacra-mea mai facea si pe mironosita, ca ce sa faca, daca i-a luat fata bilete din banii ei, nu putea sa mai zica nu............. si a trantit o fata de-aia de parca atunci a lovit-o gratia divina "vaaaaiii, trebuia sa va intreb si pe voi, nuuuuuuuu????". intr-un final a conchis tot ea ca va pleca doar acum, si dup-aia se jura ca nu mai pleaca niciodata (ce sa zic...) si se ocupa numai de eric. multumesc dar nu e nevoie, exact asa i-am zis, pt ca asta e si adevarul, sa fim noi sanatosi, ca motanu' e cuminte, nu mi-a dat pana acum motive sa ma urc pe pereti sau sa zic vai doamne nu mai pot, si daca o fi sa-l apuce isteriile, prefer sa ne suim in masina si sa plecam la galati, decat s-o chem vreodata pe soacra-mea... am uitat sa precizez ca asta a fost a treia vizita de cand s-a nascut eric, si am mai fost noi de vreo doua ori pe la ei, si atunci ca trebuia sa-si instaleze internet si calculatorul, ca deh, nu mai putea trai daca nu se chatuia in fiecare zi cu nepotu' de anglia...
drept urmare, cand s-a trezit nepotu' de pe plaiuri mai neaose, l-am prezentat publicului ca la televizor, nu au pus mana pe el (nu de alta, dar nici bunul simt sa spele nu l-au avut..), 5 minute, si dup-aia valea, ca trebuie sa ma ocup de el.... o apucase deliratu' ca vrea si ea sa vada cum mananca (cu furculita si cutitu', era sa zic eu ...), da' a potolit-o mihai repede, ca vedea ca-mi iesea fum si din fund de-acuma........
dap.. ar mai fi de zis, da' mi-e prea sila, si oricum nu cred ca merita timpul si nervii, daramite sa va mai consumati si voi 5 minute din viata sa cititi despre frustrarile mele cotidiene, dar... trebuia sa ma descarc ( a doua oara, ca am urlat nitel si la mihai aseara, ca orice-ar zice, niscaiva strop de vina are si el....).
hai va pup, ca s-a trezit motanschi, ma duc sa-i suflu in mustati si alte parti esentiale, si sa-l scot la plimbarit.
pupici de pe litoral :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Teutz spune:
Salutare!
Raluca, ai o ratusca frumoasa foc!
Auras_v, vazut slideshow! Foarte dulce printesa ta, de fapt ambele printese! Sa-ti traiasca!
Angi_m, multumim pentru ca ne-ai introdus si pe noi in tabelul cu pozici!
Super faza cu sotul!
Asiza, imi pare bine ca nu ati avut reactie la vaccin!
Yagmur, salutari lui Luca! Cred ca se incadreaza foarte bine in grafic cu 5,470 kg! Bravo! Noi aveam 4,800 kg la doua luni (dar ne-am nascut cu 2,600 kg).
Veronici, tare haios zambaretul tau!
Roxanica, daca bebe e vioi, sanatos si nu urla de foame, nu conteaza 300-400 de grame! Parerea mea! Ma bucur ca doctorita ti-a spus ca bebe e bine, sanatos!
Dolores, am incercat sa vad daca Alexia are omuletzul, dar nu am reusit sa vad nimic, probabil e foarte mic. Oricum, doctorita s-a uitat de mai multe ori in gurita ei pana acum si ma gandesc ca mi-ar fi spus, daca ar fi observat ceva. Ce a crescut Davidutzu, manca-l-ar mama de voinic!!! 
Madaluta, eu am dat pe Infanrix hexa 2 400 000 de lei.
Atudor, vazut pozici! Ce scumpete de baiat ai si ce de perisor are!
Bebinuta, in legatura cu temele propuse de tine: 1. Eu, in afara de fasole, mazare si varza, mananc de toate, mai ales lactate. Cu fructele nu prea ma omor, doar unul, maxim doua pe zi. Am mancat si piftie, si muraturi, si carnati, de toate. De cand s-a nascut, Alexia a avut doar vreo 10 seri colici si de trei saptamani am scapat de ei. Sper sa nu revina. Am vorbit cu pediatra si mi-a spus ca pot manca de toate, mai putin fasole, varza si mazare. 2. I-am facut gauri pentru cercei cand avea 10 zile, a venit asistenta acasa si i le-a facut. I-am pus cercei micuti de aur.
Ralumat, eu o spal cu apa de la robinet si cu sapunel pentru bebei. Chiar mai intereseaza subiectul, pentru ca voiam sa folosesc o crema si nu stiam care ar fi mai buna. O sa incerc si eu Trixera de la Avene.
Aka, am vazut stirea si la televizor, un adevarat miracol! Sa dea DD, insa, sa nu aiba probleme de sanatate mai tarziu!
Danutz, felicitari pentru botez, sa-ti traiasca micul crestin!
Alexandra, super slideshow-ul tau! Imi place de mor cum ii sta lui Mark cu hanorac si cu gluga pe cap! Arata ca un smecher de smecher!
Dia1609, tinem pumnii pentru interventia la ochisor!
Bravo! Bine ca s-a rezolvat repede!
Dandusa, dulce tare Crinuta!
mult!!!!
Dianocica, tare scumpitel e David cel razaret!
La picioare i-am taiat unghiile doar la degetele mari, pentru ca la celelalte degetele nu au crescut inca.
Gata, pauza s-a terminat, ma cheama datoria! 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze
dolores spune:
ca bine ai grait a_deju...un subiect care treb zilnic discutat..stii ce am observat?o soacra care are si fete si baiat...care nepoti ii sunt mai dragi si au prioritate desi aia au toti peste 1 an...respectiv 1an si1luna,7 si 5 ani.....fara comentarii ca-mi vine sa ma urc pe pereti,dar unde mai pui ca stau si cu ei in casa![]()

![]()
![]()
dolores si
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
merci muuult teutz..m-am mai linistit
intrebare: lucreaza cineva in resurse umane??
dolores si
poze dolores
album David Cristian
ziggy spune:
S-a intamplat sa transpire micutii?
Calin este umed la ceafa si putin pe spate.
ce stiti despre asta?
poze calin
Calin (5.12.2006)