Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Fetelor, nu mai folositi serul fiziologic la spalarea fetisoarei de bebe: ginditi-va ca are sare in el si e de concentratia lacrimilor. Cum ar fi sa va spalati zilnic cu lacrimi pe fata: usuca si irita!
La noi a mers f bine Physiogelul care o crema fara cortizon, fiindca era plin de bubite si se asprise

E buna pt tot corpul.

Iar taratele usuca si ele asa ca folositi cu moderatie.

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata mamici si bebici,
Dia, ce ma bucur ca s-a terminat cu bine circul!!! Bravo, de acum o sa fie floare la ureche sa cureti ochisorii Oanei.
Angi m-am distrat copios de atele rosii si urechile sotului. pai si daca le lasa ce?! Punea si el un cercel doi si se potriveau numai bine in zilele de azi le birou!!!
Si ce frumos e site-ul cu fulguletii!!! Si nici de mamici nu mi-e rusine!
Asiza, am vazut si eu in al 12-lea ceas slide-ul cu Denis. Si noi il punem la fel, in scoica si dupa aia pe canapea si se potoleste instant and are nervi...
Yagmur ce mai face frumosul Luca?
La multi ani sarbatoritilor de azi:
David Cristian de Dolores,
Elisabeta Maria de Clemoni,
Victor de ACS
Raspuns la niste teme:
Pe fatzuca il sterg cu fasa sterila si ser fiziologic, seara la baita dau cu apa chioara si putin sapun apoi limpezesc cu apa fiarta si racita, iar cand iesim afara dau cu crema de la Mustela.
Unghiile de la piciorute nu i le-am taiat niciodata, cred ca se tocesc singurele, fiindca sunt tare firave. In schimb, cele de la manute cresc cu o repeziciune fantastica...acum le tai cam o data pe saptamana dar o sa trebuiasca mai des fiindca am descoperit niste mici rani pe fatuca de la ele...
Si parca mai voiam sa zic ceva, dar nu-mi amintesc si pace...cred ca nu functionez inca decat la un sfert din capacitate!!!
Pup tare mamicile si bebicii...

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dolores, Cleomoni, Acs, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei !!!

LA MULTI ANI !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ralumat, de ce nu i cureti fetisoara cu apa termala si comprese sterile cand vii de afara? mi se pare super ok...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Ralumat, de ce nu i cureti fetisoara cu apa termala si comprese sterile cand vii de afara? mi se pare super ok...

Pai...apa termala are proprietati de curatire? Nu-i tot un fel de apa, dar pura? Luminati-ma, ca as iesi mai ieftin numai cu apa termala....

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Lamulti ani! sarbatoritilor de azi
Tema zilei de ieri:
1-mananc orice cu exceptia varzei,mazarei,fasolei si a citricilor ca am vazut ca ii fac funduletul rosu.
2-eu Teodotei i-am pus cercei cand mi-a cerut ea;adica pe la doi ani si ceva.am fost la o bijuterie si i-am pus cu pistolul.am crezut ca o sa stea la primul si dupa nu n-o sa mai vrea,dar ne-am inselat a spus singura ca vrea poc si la celalata ureche.asa ca nu-i nici o problema daca nu le-ti pus de mici,nu doare.
Tema zilei de azi:
-la picioare nu l-am taiat pana acum se rup singure
-la maini cand e treaz,ultima data am gangurit unul la celalalt si nu a plans
dia,ma bucur ca totul a mers bine.
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, DAVID, ELIZABETHA SI VICTOR!!!
Am intrat repede, repede, sa vad daca s-au intors Oana si Dia de la oftalmolog. Vaaaai, ma bucur din suflet ca totul a fost bine. Imi imaginez ce a fost in sufletul tau, Dia, in cele 30 de secunde de urlete...Foarte bine ca acum ati scapat de secretiile alea nenorocite. Imi pare bine ca nu e atat de traumatizanta inteventia asta si ca dr. nu o pune pe mamica sa tina bebelul in timpul manevrei, ca eu nu poooot. Sa vedem daca ajungem si noi aici sau scapam cumva, cumva! da, exact asta ne-a zis dr. ca mai asteptam , se poate sa se infunde canalul si cu secretiile astea.
Hai ca mai citesc din urma si vorbim.

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ralumat, apa termala este apa pura cu continut scazut de saruri minerale...eu zic ca e suficienta, sa-l stergi pe fatza dupa plimbare. Seara si dim da-l si cu crema, si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

SALUTARI FETELE!
scriu repede repde pana nu se trzeste
am fost la doctor si m-am luminat cu anumite chestii:
laptele praf poate fi facut si cu apa plata (fara a fi fiarta) dar fff mare atentie... trebuie o apa plata fara continut ridicat de sodiu (sare). cat poate fi tinut dupa preparare.... n-am intrebat dar mi-am adus aminte ca in maternitate ne aduceau laptele si il dadeam copiilor si dupa 2-3 ore. asa ca, zic eu, ca 1/2 de ora sau chiar o ora nu are nimic. sora mea mi-a spus ca poate fi tinut la frigider max 24 de ore dupa preparare.
pt a verifica daca exageram sau nu cu hainele copiilor trebuie "luata temperatura" prin punerea mainii pe piept, nu e edificatoare luarea temp la nivelul membrelor (adica daca au mainile reci nu inseamna neaparat ca le-a fost frig). daca la niv pieptului pielea e calduta e ok, daca e rece mai punem o paturica, daca e fierbinte sau chiar e umeda pielea inseamna ca suntem niste mame exagerate
dolores am vazut pozele cu David...... mor de cat e de dulcel!!! si mai propune teme din astea "stupide" cum le spui tu ca eu cred ca orice mama e un pic exagerata mai ales la primul copil. doar sunt puiutii nostrii, nu?? eu sunt panicoasa de numa'numa' (am fost de 3 ori la cabinet particular cu Dani ca sa mi se zica sa ma duc acasa si sa ma controlez eu) si nici nu m-am chinuit cu sarcina asa cum ai patit tu!! pana la urma nu vrem decat ce e mai bine pt ei!!! a! si nu te panica ca nu isi tine capul pe burtica.... fiecare cu ritumul lui (si eu eram stresata ca nu si-a descoperit manutele.... si cand le-a descoperit in 2 zile a inceput sa traga si de jucarii)
tema zilei eu alaptez si nu mananc fasole, masare, varza, nu exagerez cu fructele, beau ffff multe lichide si beau ceai de lactatie (eu zic ca ala ne-a salvat de colici)
tema zilei il spal pe faza seara la baita (cu apa din cada) si dimineata cu ceai de galbenele (cu ceai ii fac si toaleta). il dau pe frunte cu crema de la seba med (pt piele uscata), iar in rest cu ulei de la nivea cu care ii fac si masaj!
danutz, ank99 sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Rares si a Ericai!
aka am vazut si eu povestea la stiri.... cum sa nu crezi ca exista un Dumnezeu care are grija de noi?!!
dia1609 ne rugam la DD sa treaca repede interventia!!! mult curaj!
desiree unde ai fost??? ca s-a discutat despre suptul pumnului.... prin gurita ei cunosc lucrurile... mainile si le baga in gurita pt ca acum le descopera si acesta e modul lor de a le studia... sa nu i le scoti. mai tarziu va baga in gurita si jucariile, apoi picioarele si tot asa. iar cat despre suptul degetelor... (am intrebat doctorita) asa isi prelungesc ei suptul care este o mare mare placere pt bebelusi.
dandusa mai vorbesti cu mine??? ti-a trecut supararea??? am vazut pozele cu Crinuta, e o mandrete de fata!!! si salteaua e super faina, de unde ai luat-o, pret, etc???
angi m ce m-am distrat cu gaurile in urechi ale sotului!!!
dianocica. ma bucur ca ai calc apt pt discutii cu noi. ma bucur ca a trecut degetelul si ca a mai revenit si laptele. eu nu am mai apucat sa arunc laptele praf dar nici nu ii mai dau, se pare ca a revenit Dani la sentimente mai bune vizavi de lapticul meu. continui cu ceaiurile si galactogilul, sper sa ma mai tina vreo cateva luni!
madaluta sunt de acord cu dianocica, daca alaptezi nu rari mesele ca se duce si lapticul!!! cum adica e grasut??? asa e el!!
s-a trezit

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BEBINUTA,trebuie doar sa perseverezi si sigur vei reusi.....ADA va dormi ca un ingeras de bine.....dar stii cum?in momentul in care ai bagat-o la patut...nu giugiuleli,dragaleli,discutii si tot felul.....ai bagat-o la patut,tii cu degetul de suzeta(cum zicea si DANDUSA ca face si uite ca si ea a reusit,ast in cazul in care ADA se face ca nu-si poate tine singura suzeta....si ai sa vezi ca si tu ai sa ai linistea ta,dar si ADA va avea un somn regulat si asta inseamna program,ceea ce este fooooooarte bine,mai ales pt mai tarziu....pupici fetelor!

RALUMAT....ai vazut ca complicat e cu botezul aici la noi?dar nici nu-mi mai fac griji....ca vorba ta,de increstinat tot ii voi increstina cumva,candva....

care dintre voi santeti catolice.....chiar asa de stricte sant regulile bisericii si in romania.....ma gandesc totusi ca regulile bisericii catolice sant la fel in toate tarile catolice,nu are nimic de a face religia cu nationalitatea....

fug,sa ma imbrac.....ca-mi vine socrosenia in vizita.....da o iau pe maica-mea de o aripa si plecam la cumparaturi....daca tot vine la mine macar sa faca ceva decat sa stau de dinaintea ei si sa-i fac cafele...nu?
acu' chiar fug...plange SANDOKAN.........revin

P.S. scriu repede printre urletele lui SANDOKAN.....ce este de fapt cu canalele astea de la ochisori infundata....cum va dati seama? va rog,poate primesc un raspuns.....ma tem pt ca(saptamana viitoare avem termin la doctor si sigur am sa intreb).....dar sandokanii mei cand plang nu plang cu lacrimi.....cand le mai curge cate un ochisor....da,au acele "lacrimi".....dar daca plang adevarat,nu le curge nimic din ochi.....poate sa fie canalul infundat.....voi cum v-ati dat seama?multumesc anticipat!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput