Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
auras_v spune:
Revin cu o intrebare pentru astazi:
Cum va descurcati cu taiatul unghiutelor de la picioruse ?
Anca pedaleaza tot timpul iar in timpul somnului de peste zi ,daca am incercat se trezeste.Pentru noi e o misiune imposibila.Reusim dar foarte greu.
Dindusa paturica voastra ne face si noua cu ohiul asa ca o sa-l trimitem pe tati la cumparaturi.
Crinuta
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
bebinuta spune:
neata,
Dia sper ca operatiunea desfundat ochisorul a dat roade si sunteti bine
.Suntem alaturi de voi.
Dianocica dulce Davidutu, ce mai rade el...

fetelor: Dia, Asiza,Adinazot, Angi,Bamboleta,Desiree,Aka,Ingeras26,Kokorina,Aura,Cris pentru participare la teme.(daca am uitat pe cineva
)
Roxanica ne pare rau ca nu alaptezi sa poti raspunde![]()
Angi ce ditractiv, auzi sa-i faca gauri unui baietel..
Kokorina ce frumos program au bebei pascal si sophia, abia astept sa o vad si pe Ada dormind de la 21.00
Fetelor aseara am inceput cu "educarea" Adei in ceea ce priveste somnicul. Dupa ce am citit articolul de la Dia si ceva in dr. spock am decis sa lupt cu nevoia de a adormi in brate cand e obosita.
De fapt, am fost impulsionata de faptul ca a adormit in locul de joaca(i-am cumparat si eu saptamana asta si e super indragostita de el). Nu a adormit pur si simplu: am vazut ca ar vrea sa doarma si am mangaiat-o pe spatic si caput si imediat a adormit.Am continuat operatiunea dupa baita, dupa ce 30 minute a povestit cu catelusii de la carusel. Aici a fost mai greu, a plans dar pana la urma a adormit vreo 40 min (macar atat). A papat si a urmat a treia repriza cand s-a calmat cu suzeta, ea care a refuzat-o pana acum. A adormit, dar s-a trezit si la doua, la cinci si la sapte jum. acum doarme.
Azi reluam sa vedem ce o iesi. Tineti pumnii.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
bebinuta spune:
Aura, eu nu i-am taiat inca unghiutele de la picioruse, se rup singure,iar la manute le tai ziua cand e treaza si cuminte
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Ralumat spune:
Buna dimineata! Ca intotdeauna, la mine nu functioneaza nimic! Am cumparat ieri biberonul minune BFree, si ...la fel! Copilul a mancat tot 120 ca inainte, iar dimineata s-a chinuit cu colicii la greu 

de ce? de ce?
Si apropo de bibe asta....Chris, tu bagi toate componentele la sterilizat cu aburi? Ca mi-e frica sa nu le gasesc contorsionate pe acolo.
Bine maaaaaai!!!!Eu tip pe aici de mai mult de o luna ca nu am cu cine sa umblu cu carutul, si tu stai pitita pe langa Hala Traian??? Ruxmax, ia zi mataluta pe la ce ore serviti plimbare....ca ne intalnim! Eu m-am cam reprofilat pe parcul de la Stadionul National, dar acolo suntem cei mai mici din gasca de mamici.....
Asa...tema zilei: eu nu alaptez, dar am inteles de la mamicile din parc ca mai drastic au tinut in prima luna. Acum copilasii lor au pe la 5 luni si ele mananca chiar si usturoi!Bineinteles ca au introdus treptat in alimentatie "cehstiile interzise"
Ank, pareza faciala???/Dar ce ai patit, draga de tine?
[red]Kokorina/red], ce complicat cu botezul vostru....lasa, sandokanii sa fie sanatosi, ca ajung ei crestinati in cele din urma.
Despre unghiile de la picioare...nici noi nu prea reusim. Bine macar ca sunt moi., NU am incercat in somn, pentru ca am in general pantalonasi salopeta. Daca il dezbrac, s-a dus somnul. Iar cand e treaz.....noi inca nu am experimentat momente ca Bebinuta "cand e treaz si cuminte" - la noi asta e un maaaare pleonasm, ca nu ii stau nene nici mainile nici picioarele intr-un loc....
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
bebinuta spune:
Asiza slide-ul tau e pus pe privat, si eu care voiam sa-l vizionez ....![]()
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Dia1609 spune:
la toata lumea ca ne-ati tinut pumnii... a fost bine., s-a terminat super repede
am ajuns acolo, sotul a inceput s-o dea la intors, sa intrebe daca chiar nu putem scapa de interventie, daca nu sunt sanse sa se desfunde singur canalul, etc... s-a uitat tanti dr. la ea si a zis ca ea nu crede ca se desfunda singur ca dat fiind fapul ca are ochiul inlacrimat inca din prima zi de viata ea crede ca nu e infundat cu secretii, ci ca nu e perforata membrana naso-lacrimala... dupa care ne-a scos afara din sala de operatii, nu a vrut sa-l lase nici pe sot inauntru, desi el e medic, si bine a facut ca nu l-a lasat ... am iesit afara (am uitat sa va zic ca inauntru erau 3 medici si 3 asistente )si ne-am indepartat de usa si Oana a inceput sa urle din rasputeri ... pe mine m-a busit plansul evident
dar in 30 de secunde plansul s-a oprit si s-a deschis usa... era totul gata! Oana era zambitoare in brate la o tanti asistenta .... dr. ne-a zis ca era exact cum a zis ea, adica era o membrana neperforata... putem s-o chinuim inca 5 luni cu picaturi si masaj si degeaba, tot la asta ajungeam! mai tb sa punem picaturi inca 5 zile si speram sa fie totul ok de acum inainte ...... am imbracat-o si am plecat repede de acolo, pe masina a adormit rapusa, iar acum doarme in continuare, dupa o repriza de mangaiat la mami in brate ![]()
sper sa fie ok ziua de azi, sa nu fie agitata sau maraita
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Ralumat spune:
Multumesc pentru toate raspunsurile legate de curatarea fetei. Am ales in cele din urma Trixera- si cred ca o sa o foloseasca pana la 3 ani (ca atunci e termenul de valabilitate), fiind ditamai flaconul. Si servetele Mustela, pentru curatat pe fata. Dar astea sunt tare scumpe, nu stiu ce o sa ma fac....ideea e ca atunci cand venim de afara, vreau sa-l curat pe fata cu ceva, asa cum ma demachiez si eu. Apa chioara nu ar avea efect de curatare. Iar crema- pur si simplu pentru ca ma enerveaza bubitele micute de la saliva si lapte. Daca il curat mai multe zile cu apa de tarata, incepe sa se usuce pielea. Voi incerca sa-l dau in fiecare dimineata, sa vedem.....poate il transform intr-un metrosexual (asa se zice?)
A, si o parte "negativa" a descoperirii cremei: a mai spart mami niste bani si pentru produse cosmetice pentru ea....ca de, trebuie sa avem amandoi tenuri frumoase, sa nu-si dea nimeni seama ca am fost odata arsi
.
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
luna a treia
Dia1609 spune:
Mihaela, e un articol despre mastita pe care vroiam sa-l vezi, dar nu-l pot copia... du-te pe sfatulmedicului punct ro /articole /obstetrica_si_ginecologie / mastita in timpul alaptarii .... mergi neaparat la dr. ca se pot face complicatii urate din cauza mastitei
si tinem pumnii
Angi, am ras de numa' ... mi l-am imaginat pe sotul tau cu ate rosii in urechi 

mai aveam ceva de zis dar am uitat.... se iarta ca am avut zi grea ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
danita spune:
Si noi folosim trixera e ok si de vreo 2 zile a descoperit mami ca din ditamai flaconul poate folosi si ea si e chiar faina ....
pupici
D
quote:
Originally posted by Ralumat
Multumesc pentru toate raspunsurile legate de curatarea fetei. Am ales in cele din urma Trixera- si cred ca o sa o foloseasca pana la 3 ani (ca atunci e termenul de valabilitate), fiind ditamai flaconul. Si servetele Mustela, pentru curatat pe fata. Dar astea sunt tare scumpe, nu stiu ce o sa ma fac....ideea e ca atunci cand venim de afara, vreau sa-l curat pe fata cu ceva, asa cum ma demachiez si eu. Apa chioara nu ar avea efect de curatare. Iar crema- pur si simplu pentru ca ma enerveaza bubitele micute de la saliva si lapte. Daca il curat mai multe zile cu apa de tarata, incepe sa se usuce pielea. Voi incerca sa-l dau in fiecare dimineata, sa vedem.....poate il transform intr-un metrosexual (asa se zice?)
A, si o parte "negativa" a descoperirii cremei: a mai spart mami niste bani si pentru produse cosmetice pentru ea....ca de, trebuie sa avem amandoi tenuri frumoase, sa nu-si dea nimeni seama ca am fost odata arsi.
Ralucalui
David Calin (28 nov)
luna a treia
BeBelusca
dianocica spune:
dia of, bine ca s a terminat si sunteti bine...
fata cuminte
dandusa habar n am de ce nu poti sa vezi filmuletul, alex l a pus...din proprie initiativa...el care zicea ce ma mananca sa pun poze cu d pe net...eu am reusit sa l vad.....
tema nu le-am taiat niciodata
...nici nu a fost nevoie ca se rup singure...de cateva zile insa parca ar cam fi cazul...si mi e groaza, ca numai in somn as putea s o fac dar are pantalonasi cu botosei ca nu mai e asa cald la noi in casa...iar treaz si cuminte...nici noi n avem..adica sigur nu asa de cuminte...
ralumatmai voi tot nu ati scapat de colici? sper ca nu amesteci laptele ca in shaker...incearca sa l amesteci fara sa l agiti deloc, cu miscari circulare si foarte line...poate nu e de l abibe, poate e de la aerul care se inglobeaza in laptic la amestecare...nu te supara ca mi dau cu parerea can eu alaptez...dar nu pot sa cred ca inca aveti colici...mititelul....
cred ca am descoperit problema cu mancatul lui d. la trei ore isi aduce aminte ca tre sa manance si se tot maraie dar nu ii e foame si trage de 2ori si nu mai vrea...si cere peste o ora...si io mama tampita nu mi am dat seama...la inceput manca 5min ca nu ii era foame si dupa se culca si mai cerea la 3ore ca asa era micutul obisnuit.si ii era super foame si sanii plini si se ineca si se enerva de se culca iar nemancat...
nu pot sa cred ca nu mi am dat seama pana acum...ziceam ca imi stiu copilul mai bine ca pe mine...
bine ca m am prins si acum...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire