Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
desiree spune:
fetelor, eu mananc aproape orice de cand a iesit anemie la baiat!
si unele fete au zis ca aveau colici si cu regim cu tot !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
ank999 spune:
Scuze pt ca mesajul a intrat de 2 ori! Mi s-a blocat calculatorul!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)
alexandra_25 spune:
Ma gandesc ca v-am zapacit cu slideshowul dar mi-am dat seama ca nu mi-a iesit asa cum trebuia....de fapt eu nu l-am facut bine...asa ca acum cine mai doreste cine mai pofteste....proaspat realizat....!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
ramsan spune:
Ank foarte nasol ce ti s-a intamplat.. nu te-a consultat un neurolog? Alaptezi in continuare sau ai renuntat?
Angi.. am trimis email 
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film
ramsan spune:
Alex.. fain slide-ul vostru. Am mai spus-o si o mai spun.. seamana perfect cu tine... Dar ia spune... Mark sta toat ziua pe forum sau tu? Observ ca le scrie bebelinelor de numa' 
ramsan spune:
iasmi chiar e nasol cu mastita.. pana la urma a trecut cu antibiotice sau ai ajuns la operatie?
alexandra_25 spune:
Ramsan....
...acum sta la mine-n brate...daca adoarme si il las in patut si plec de langa el se trezeste..!
Gata s-a trezit...v-am pupat!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
alexandra_25 spune:
Yagmur...plssssss...imi spui si mie cat costa saltelutele in Cluj????
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark
roxanica2006 spune:
Am mai citit din paginile anterioare ca le citisem asa pe diagonala si acum le-am luat la puricat si ce-mi vad ochii??? ne trimite pupici o fetitzaaaaaaaa! Antonia de Saryta!!! Si ce fetitza, mama, mama!! Stiam eu ca moldovencele-s mai focoase, ce noroc pe capul lui David!!Pupam timid fata draga cu bentitza roz!
Chiar asa, ati vazut ca se adevereste faptul ca moldovencele sunt femei frumoase, uite Bambo, Saryta, Ramsan, Lavinia. apoi ce sa mai zic de sibience, bucurestence, dar de... ardelence, n-am cuvinteeee!!!
Mey, da' toate suntem frumoase???!!
Ramsan, am vizionat filmuletzlel cu Rares, nu stiu prin ce minune a mers calc., f. amre fecior ai, si sta in fundic parca! e barbat in toata regula, parca nici nu mai are fatza de copil , ci de mare cuceritor!
Kokorinoooooo, mii de
harbujeilor si tie, mamica sexoasa!!! Infundarea canalului lacrimal se manifesta prin secretii de culoare galbuie, consistente, nu asa rare, si paradoxal, printr-o lacrimare excesiva a ochisorului bolnavior! Din cate descrii tu, harbujeii n-au asa ceva! Intreaba dr, el stie cel mai bine. Numa'bine!
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
ank999 spune:
Incerc si eu sa pun niste poze.
Merge?
Cum fac ca in loc de tot carnatul sa scrie de ex poze?
Nu ma pricep!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)http://new.photos.yahoo.com/popescuancarodica/?change_count=0