--> --> -->

idei martisoare fetite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by cl

Teo, vezi ca mai sunt si agrafe de par cu fluturasi (din margelute mici, frumos colorate, insirate pe sarma). Noi am luat asa acum doi ani si fetitele au fost foarte incantate. Cred ca repetam figura si anul acesta.

Clau ,

chiar ma gindeam ca nu invitasem la discutie si mamicile de baieti.... si taticii de fetite

Ruxandra,
suntem la gradinita 27 (zona City Mall), care are grupa Waldorf

edit: cred ca problema s-ar pune, de fapt: ce le place ... fetelor ? (la 3-6 ani)

nu stiu care-i psihologia fetitelor, dar eu dac-as fi fetita mica-mica (dar nu numai ), mi-ar placea sa ma motzez cu ceva divaisuri din astea de pus in par - toate fetele vor sa aiba parul lung -, sa-mi pun inele, sa-mi fac unghiile (din petale mai tineti minte ?), sa am o papusica cool , nu cred ca m-ar impresiona prea mult un "lucru manual" oricit ar fi el de frumos facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari teo pt intentie. Eu cred ca orice e binevenit. Principiul meu esta ca intentia conteaza. Orice fleac daca e dat din inima e nepretuit. Asa ca poate baietii tai te vor ajuta mai mult. Intreaba-i pe ei ce ar vrea sa ofere domnisoarelor.

....sincer, te-as vrea de cuscra

fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Asa ca poate baietii tai te vor ajuta mai mult. Intreaba-i pe ei ce ar vrea sa ofere domnisoarelor.

pe Robotronic

edit: April, ideea nu e rea, numai ca trebuie s-o adresam altcuiva
Ati putea voi, va rog, sa va intrebati fetitele acasa ce martisor le-ar placea sa primeasca ? si sa-mi spuneti si mie apoi ce raspunsuri ati primit ?

multumesc mult

Mergi la inceput

hai ca pin' la urma io scriu cel mai mult pe-aicea , o sa fac la puncte ...

auziti, parca erau niste rujuletze/strugurele pt fetitze la Avon ? sau pe la alta firma ? stiti cumva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Teo, foarte frumos gandesti! imi place!

fetitei mele ii plac tare mult agrafele de par sau clamele, mai ales cele cu Barbie, cu Witch, sau cu Mica sirena... in general gasesti asa ceva la magazinele Disney... cu toate personajele din povesti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

hai ca pin' la urma io scriu cel mai mult pe-aicea , o sa fac la puncte ...

auziti, parca erau niste rujuletze/strugurele pt fetitze la Avon ? sau pe la alta firma ? stiti cumva ?

nuuuuu, eu una nu as lua asa ceva...nu poti sa stii care mamici/tatici de fetite se vor supara, ca nu le dau voie la copile cu asa ceva... parerea mea!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Noi (adica eu cu Matei-5 ani) facem singuri martisoarele anul asta, pentru toata lumea: familie, doamnele de la gradi, colegele de la gradi, colegele lui tati, alte doamne si prietene de familie .

Asa ca avem multa treaba, ca am facut cam jumate din ele pana acum . Dar nu mai stau sa caut (ca anii trecuti toate mi se pareau urate), nu mai dau banii pe ele (dau insa pe materialele folosite) si in plus facem ceva frumos impreuna. Si sper ca o sa fie apreciate, ca sunt "hand-made".

Daca vreti, pun poze.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salut! Am si eu un baietel, inca nu merge la gradinitza, dar daca as fi in locul tau eu as cumpara nishte pandante in forma de animalute, tot felul de figurine, din alea mici mici, de cateva puncte din aur. Nu costa mult, de la 5 pana la 10 lei. Fetele mai toate au cate o bratarica, sau un lantisor si il pot pune acolo, o amintire frumoasa de bun gust si merge si cu snuruletz. Ai putea da acelasi lucru si la educatoare, asa ca toata lumea ar fi fericita.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Daniela, s-ar putea sa ai dreptate cu strugurelele ...
unde sunt magazinele Disney ?

Aura, aurul mi se pare cam pretentios la copile asa mici ... adica nu vreau sa epatez acuma, ca nu asta e ideea ... eu vreau ca: 1. baietii sa-nvete sa pretuiasca/onoreze fetele si femeile si 2. fetele sa primeasca ceva dragut, potrivit virstei lor si care sa le bucure

edit: chiar si pt educatoare mi se pare cam mult ... oricum, pt ele am luat deja ceva ... pe ideea de funny, nu de obligatie-ca-tre'-sa-ducem-martisoare-la-doamne (am luat niste brelocuri cu animalute mici de plus - cam 5 cm., de la Leonardo, le stiti?) ; poate sa fac o rocada ... sa dau brelocurile fetitelor ... da' cite din ele au chei ? cre' ca deja aberez ...

Mergi la inceput

pai, pe la Carrefour, am vazut standuri Disney...

Mergi la inceput