Nou stil de viatza (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Eu folosesc crema zilnic, am pielea uscata. Merg la coafor cam 1 data la 6 saptamani, la masaj aproape 1 data/ saptamana.

Nu merg la manichiura, pedichiura, cosmetica.

Folosesc zilnic mascara si ruj de buze, cateodata pun si fond de ten si ceva fard de ochi, dar nu zilnic.

Incerc sa folosesc zilnic crema de corp pentru ca am pielea uscata.

Si eu vreau echipe de 4
.

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Nu stiu daca va mai amintiti, va spuneam ca am o carte " Vreau sa slabesc si sa nu ma mai ingras!" - Claire Pinson, in care puteti gasi retete, exercitii, calorii, programe de slabire si tipuri de diete, care m-a ajutat f. mult, cand am slabit in 2005.
Acolo este recomandat regimul Weight Watchers pentru slabitul in grup. Ar fi interesant daca am putea face un concurs, in viitor, in care sa fim o singura echipa, care sa tinem acelasi regim si sa ne motivam reciproc.
Mi-a mai venit o idee ... la formarea echipelor am putea sa tinem cont de regimurile adoptate si sa incercam sa fie cat mai asemanatoare. De exemplu, eu voi tine post si voi incerca sa fie un regim hipocaloric, cu un maxim de 1000 cal/zi.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pe mine cine ma vrea?
promit sa fiu cuminte

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca

nastad multa sanatate la copilasi,

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
.
Nastad - sanatate la pui !

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Doina, sanatate Oanei si lui Doreletz, si tie putere sa treci si peste asta .

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andre_ea

Nastad, sanatate multa la puiuti!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Ne-am intors de la doctor ,Oana e mai rau...asa ca ne-a mai dat 2 pungi de medicamente.
Cat despre concurs...facetzi cum credetzi, sunt foarte pesimista si nu vreau sa incurc lucrurile.
Acum nu-mi sta in cap decat sa se faca bine copii.
si chiar ma simt aiurea ca intru si numai ma vait si nu particip in nici un fel la discutzii

toate fetele si multumesc pentru incurajari!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragelor, azi ma duc la Echo si am emotiiii
:))

Pana acum am mancat f sanatos, zic eu:
dimineata cam 100 gr masline dietetioce, o cafeluta f slaba, juma de mar de la sofia si 2 portocale, iar acum 2 farfurii cu mancare de linte(cam muuult, da mi-era foame)
Lintea am facut-o pana la urma doar cu o ceapa, si la sf am pus nitel ulei de masline, e f buna si cred ca fara ulei merge garnitura la carne slaba, ca are indice glicemic destul de micut :)
Am observat ca retin f multa apa, de aia am zis sa incerc macar cateva zile de post, nu neaparat incontinuu, dar cand si cand.Mai ales ca azi am intrat in 12 saptamani si ma simt mult mai bine.
In total am luat aproape 3 kg, dar sunt si de la retentia de apa.Sunt conmvinsa ca in 2 zile vor fi numai 2 in plus.
Mi-am propus sa nu iau mai mult de un kg pe luna....dar cred ca din momentul in care am ramas insarcinata am luat 5 kg....,cel putin 2 jumate in timpul sarbatorilor de iarna.
Deci am si eu un fel de target, nu mai mult de 12 kg la sarcina asta.
da Doamne sa reusesc! Ca ar fi bine si pt piele, si pt bebe, si pt inceputul meu de varice.

va pup, beau apa plata cu lamaie, hranesc fata si merg la ecografie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doina, santate puiutilor, si tie un pupic mare sa-ti ridici moralul!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput