Nou stil de viatza (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sabina, bafta la eco! Iti doresc sa realizezi ce ti-ai propus: adica 12 kg in sarcina!

suntem in acelasi punct cu discutiile, observ.
Nu-i bai, mai avem pana joia viitoare. Conteaza sa spuna toate fetele participante ce doresc....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mama, ce discutii aprinse, vad ca sunteti motivate, bravo!!

Adriana, hai cu mine si in functie de cate fete vor fi intr-o echipa, mai asteptam coechipiere:)

Propuneri, echipe din 3-4 fete, din toate categoriile. Raportul joia mi se pare ok. Targhetul de 4 kg mi se pare iarasi bun, dar sa avem posibilitatea de a slabi mai mult, deci sa se calculeze procent din toata masa corpului.
Mi-ar mai place sa fie si un loc 1 individual, pentru cea care slabeste cel mai mult dintre toate participantele pe durata concursului- sau chiar saptamanal, cam astea sunt... ma mai gandesc si mai scriu.

Nastad, multa sanatate puiutilor.

Tzuni, eu sunt oarecum 'in the business' adica deja al doilea an de cosmetica la seral- anul trecut am facut manechiura si make-up, acum fac cosmetica- ingrijirea fetei... si mai aplic din cand in cand cate un tratamant, manechiura acasa unei clientele fff reduse- familie si prieteni. Dar... cum pantofarul nu are incaltari, nici eu nu excelez cu ingrijirea subsemnatei. De exemplu aseara mi-am facut o manechiura in mai putin de 5 minute, si am diferite uleiuri si unsori pt unghii, cuticule si maini dar nu mi gasesc timp pentru mai mult de o pila si taiatul pielitelor cu toate ca imi place sa ma 'bibilesc', unghii de acril mi-am pus doar odata, anul trecut cand am plecat la mare. Am invatat la scoala o tehnica de curatire a tenului(demachiat) pe care o aplic cat de des am ocazia/ timp-seara, apoi aplic o crema pentru piele normala de la clarins, dar nu in fiecare zi. Iarasi cand ma trezesc devreme- deci am timp, dau cu fard de pleoape, tus, rimel si fard de obraz, pt buze un lip gloss, imi e de'ajuns ziua- nu-mi vine sa cred ca atunci cand eram pustoaica ma atragea maroul. Pe corp ma dau cu creme de tot felul, majoritatea anticelulitice, iar pentru piept o niveea cu q10, dar asta iarasi destul de rarut. Parul... il vopsesc la 2-3 luni singura, ma epilez singura(ca aci nu am gasit cosmeticiana care sa epileze inghinal complet asa ca m-am specializat). Cam atat..

Pupici, fug sa fac casa asta sa arate omeneste.

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci si mie mi se pare mai ok o echipa de 2 sau 3 participante. Asta ca sa nu fim 4 ca la concursul dinainte !
Cantarirea e joia.
Targhet pe categorie de greutate.
Bine nteles sa ma luati in ekipa
Sabina - bafta la echo, sa ne scrii ce face samburicea !
Nastad -
ZisaCami - iti face cu ochiul WW ?

Mey, unde e MIAG ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Sabina, succes la eco.

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Mamicadulce, si eu m-am culcat in jur de 1 si la 7 am fost drepti. Numai ca, m-am trezit din doua in doua ore sa-l alaptez pe Teo. Deci, sunt mama zombilor!

cum ramane fetelor cu ekipele? votati!
cum credeti ca e mai stimulant? Doua? Sau patru?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Si eu si eu! Exact asta a fost si programul meu de somn!

Multumesc de vot! Pe Teo l-am votat de mult, din prima zi.

Ramasesem datoare cu un raspuns, serialele: am vazut Stargate SG1 (10 serii) si Atlantis (3 serii), Star trek TNG (asta vad acum, sunt la seria 5) si Battlestar galactica (3 serii). Atinsa rau, nu?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Doina, santate puiutilor, si tie un pupic mare sa-ti ridici moralul!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Bafta la eco!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sabina, bafta la eco! Si succes in atingerea targetului stabilit: 12 kg !

E clar ca nu ne intelegem.
Eu sustin: echipe de cate 4 participante din fiecare categorie, target de 4 kg (intr-o luna de zile mi se pare cel mai sanatos).
Joia cred ca oricum e votata ca zi de raport.

Pe noi astea noi nu ne vrea nimeni? Sa stiti ca data trecuta mi-am atins targetul de 2 kg (fara 100g). Cine ma vrea?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by an-k
Nastad, multa sanatate puiutilor.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Bine ai venit Cornelia! Spor la slabit!

Prefer echipe de 3-4. Raportul joia, imi e tot una.

Eu ma epilez acasa (am epilator), la cosmetica am fost de 2 ori si nu mai tin neaparat sa mai merg, la coafor merg cam la 4-6 saptamani acum ca m-am tuns scurt, ma suvitez tot la coafor, cand mergeam la lucru ma macheam dar discret (anticearcan musai, rimel, contur de ochi si ruj). Acum de cand tot stau cu pruncii nu ma mai machez cand ies. Crema dau zilnic si stugurel dar masti, crema de corp etc nu folosesc. Masaj de loc. Cam atat.

Filmulete

Mergi la inceput

Doina, imi pare rau ca aveti probleme!

Sabina, succes la eco!

Filmulete

Mergi la inceput