Nou stil de viatza (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

muamaaaa..cred ca se lasa cu razboi la cate pareri aici-eu imi sustin (si argumentez) punctul de vedere exprimat mai sus

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Legat de frumusete eu nu am prea multe de spus. Daca inainte de primul copil nu ma duceam nici la paine nemachiata acum apuc sa fac asta doar daca merg intr-o vizita. Stiu, nu e bine ca m-am delasat. De aceea ma si atrage subiectul asta. Pe langa slabit trebuie sa incep sa ma ingrijesc un pic mai mult.
O data pe luna ma duc la coafor sa ma vopsesc pt ca am parul lung si acasa ni-mi mai iese bine. In rest, manichiura/pedchiura acasa, la cosmetica nu am fost niciodata....
Singurele la care nu am renuntat sunt cremele de fata si corp. Pt fata folosesc cu succes crema dion gama Ivatherm iar pt corp vesnicele creme anticelulitice de la diverse firme functie de buget.
La mine cea mai mare problema e lipsa de timp, caci sunt toata ziua singura cu piticii pana vine sotul.
Dar alaturi de voi sunt convinsa ca voi schimba cate ceva. De felul meu sunt o luptatoare(deh, capricorn autentic) asa ca nu ma las.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am uitat sa zic ca cel mai mult prefer sa raman cu portocalele mele.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mephala, si eu ma scol noaptea de cateva ori bune, de aproape 3 ani si nu stiu cand se va remedia situatia. Asa ca te inteleg perfect.
Mie targetul de 4 kg /luna mi se pare foarte bun, desi recunosc ca aspir la mai mult, macar 5.
Fiind nou venita intre voi nu am preferinte in ceea ce priveste nr de fete din echipa. Dar asa cum a spus si mamicadulce as prefera sa fiu in echipa cu cineva din aceiasi "categorie".

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Vreau si eu laconcurs!

V-am pupat.Am fugit la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sustin si eu propunerea cu echipe formate din fiecare categ. ca sa fie un echilibru
despre raport , daca incepem joi atunci sa ramana raportul tot joi

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Si eu sustin propunerea cu formarea de echipe din fiecare categorii, de preferat 2 maxim 3 fete in echipa.
Pe mine m-a adjudecat Zuzilici! Daca se fac echipe mai mari de 2 pers., cine mai are curaj sa ni se alature? Sigrid ce zici, te incumeti? Acum am vazut ca te vrea Mamica dulce. Daria tu ce zici, vii cu noi sa o motivam pe Zuzi? Miag tu nu mai participi? Tzuni ne vrei?!
Cine vrea sa faca parte din echipa viitoare castigatoare?!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

-un vot de la mine pt. ekipe formate din 3 persoane.
Si o vreau pe Crystina in ekipa. Si cine mai vrea....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu zic ca 4 fete pe echipa e mai bine,se vede mai clar contributia fiecarei membre si in fond,a mers bine data trecuta,de ce sa schimbam ce-a fost bun??Suntem Guvernul?-glumeam,desigur :) Dar serios acum-care a fost problema cu 4 fete la concursul trecut?A fost cineva nemultumit? Eu n-am remarcat ,din contra,de asta sunt surprinsa de vehementa cu care se cere schimbarea numarului de fete.....dar bineinteles ca o sa ma supun majoritatii

Deci,considerand 4 fete in echipa eu vreau formula de succes,cu Ruxandra,Inni si Sigridutza!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Deci: haideti ca pe langa cure, regimuri, stiluri de viata si alimentatii sa mai trecem cate ceva despre ce facem fiecare ca sa ne mentinem tinere si frumoase. De exemplu: mergeti la cosmetica sau nu? daca da, ce tratamente faceti? Dar la coafor sau la masaj? Stiti leacuri babesti pentru mentinerea tineretii si frumusetii?
Ce spuneti? Mi-a venit ideea auzind-o la tv pe Zina Dumitrescu declarand ca ea nu are riduri pt ca de cand se stie se da cu crema contur de ochi. In fiecare noapte, fara exceptie! Iar despre Oana Cuznino am auzit (dar nu stiu cat e de real) ca o data pe luna face baie intr-o cada plina cu apa in care dizolva lapte praf. Pt a-si hrani pielea.

nu merg la cosmetica. imi fac acasa masti, saptaminal, cu miere, argila ana aslan etc...
nu merg la coafor decit sa ma tund, o data pe an. nu ma vopsesc, nu ma machiez decit asa o data pe luna, la o ocazie mai speciala. asa ca n-am cine stie ce antrenament in sportul asta.
nu merg la masaj. e prea scump aici. minim 15 euro/ora ...la maseuze mai nepricepute asa...
nu cred ca tineretea se poate pastra vesnic. insa cred in tineretea sufletului. doamnele care nu-si accepta virsta mi se par jalnice. dc trecute de 45 nu au cu ce se mindri decit cu aspectul exterior ... normal trebuie sa umple golurile cu ceva.
despre sport, il fac, la sala, dar cred despre el ca te imbatrineste. te face suplu, dar in acelasi timp, efortul fizic te consuma. eu asa am observat, mai ales la "maniacii cu sala".
am insa incredere intr-un panaceu universal ptr well-being-ul uman. somnul (pe care io nu-l am prea prieten). vindeca, hraneste, intirzie batrinetea, creste moralul si capacitatea intelectuala.

cred ca targetul deslabire trebuie lasat la optiunea fiecaruia.
joi imi convine. in weekend bag mai mult in mine, dar recuperez peste saptamina. deci joi "da bine pe hirtie". eu cu cine votez?

Mergi la inceput