Nou stil de viatza (128)
Raspunsuri - Pagina 17
Tzuni spune:
Puskin 
Doamna Mephala, sarut-manusitele
, functioneaza si azi centrala?
Is pe fir. La 19 am o lansare de album de arta si vernisaj Horia Bernea si nu stiu ce pana mea sa vorbesc, ca nu ma am cu pictura, decat cu ....machiajul
.
Hai sa va spun si io: nu merg la cosmetica. Folosesc si eu Asla Vital cu argila si produse de la Mama Verde. Imi place sa-mi fac acasa gomage cu faina de porumb si masti cu albus de ou, miere si fructe. La coafor am fost de vreo 3 ori in viata mea. O data gratie lui Cami si o data prin mijlocirea si la sfaturile Garieleima de pe Forum, de-aici. In rest, ma tund acasa, singura, cu foarfeca de croitorie
. Tot eu ma si vopsesc pe par! Cu pensula de vopsit tocurile geamurilor. La masaj nu merg, ca ma gadil.
In rest, ma machiez OBLIGATORIU. Ca posed cearcane de la nesonm
. Asa ca pun anticearcan, pudra, fard de obraz, de pleoape, contur de ochi negru, mascara si contur de buze. In fiecare zi!
Fac baie cu muuuuulte saruri si spume si geluri....
De fapt, nu-mi plac mie hainele, dar imi plac pomezile de tot felul. Si le prefer pe cele naturale.
Sunt convinsa ca starea corpului, aspectul lui, e o reflectie a starii interioare. Si nu ma refer la greutate, ca nu fac glume pe seama greutatii, Doamne fereste! 
Revin cu meniul
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
deea111 spune:
Eu sunt de acord cu tot ce hotarati! Numai sa ma primeasca si pe mine cineva in echipa!Pt a sprijini alegerea iata caracterizarea mea:vesela , frumoasa devre-acasa si galbena de grasa!
V-am pupat!
O tai la servici si mai intru diseara!
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nu trebuie, nu mananc oameni.
Hai, indrazneste!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mi se pare f. buna ideea ta cu echipele compuse din 2 persoane, cred ca ne-am putea mobiliza mai bine!

Sunt pentru raportul de joi - 1 martie, apoi in fiecare joi, pe parcursul concursului.
Cred ca ar trebui sa ne stabilim un target totusi, ne-ar mobiliza sa stim ca avem un obiectiv clar. Ma gandesc la un target fix, egal pentru toata lumea - de exemplu 4 kg/pers/luna; ar insemna 1 kg/sapt. - ceea ce mi se pare realizabil si un ritm de slabire sanatos. Punctajul ar putea fi facut, in functie de cat se slabeste si nu in raport de target-ul propus; nici nu ar mai avea importanta din moment ce ar fi acelasi = 4kg, pentru toate.
In cazul celor care nu au nevoie sa slabeasca 4 kg, pot participa cu cate kg doresc ( numai daca sunt aproape de target-ul final, de pe lista ) si apoi, daca-si ating tinta pot trece la mentinere. Si pot fi considerate tot castigatoare! De exemplu Mik, care mai are 0,800 gr. pana la atingerea tintei. Ea nu ar avea nevoie sa dea 4 kg jos, dar participarea la concurs ar ajuta-o si motiva-o sa-si atinga tinta! Insa la cele la care ar fi necesara o scadere mai mare de greutate, un obiectiv de 4 kg intr-o luna mi se pare rezonabil si realizabil.
Ma mai gandesc si revin.

Cami
andre_ea spune:
Mey, eu idei nu am, dar sunt buna la comentat ideile altora
.
Mi se pare super ideea cu 4 kg fiecare. Daca m-ati fi lasat sa aleg as fi zis 2-3 ca sa nu ma straduiesc prea tare, dar asa ma mobilizez. Plus ca ar fi nemaipomenit sa ajung asa aproape de target.
Votez pentru!![]()
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
mephala30 spune:
Pisi Tzuni, voi detalia si eu:
-n-am folosit in viatza mea un anticearcan, nici fond de ten (habar n-am sa le folosesc)
-si eu ma vopsesc singurica, acasa. (de tuns, nu risc!)
-baie cu sare de baie si alte mirodenii...plus revista 'Slab sau gras' ![]()
-rimelul si alte machiaje le folosesc cand am chef (de 5-10 ori pe an
)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
szivarvany spune:
Nici io nu stiu folosi fondul de ten, fardurile ... vai si`amar, de 3 x / an dar imi dispar repede ca`s io mai ajitata, nu ma vopsesc pe par, desi mi a intrat in cap ideea de a fi bruneta, asa ca ma mai colorez cand imi amintesc. Creme nu folosesc, pt moaca, dar imi place sa ma spal cu produsele Garnier pt ten gras.
Si ma imbrac sport, nu stiu purta tocuri, nu mi plac fustele.
Sunt mai barbatoasa decat feminina. Oriunde ne am duce, eu sunt gata in maxim 5 minute, timp in care ekipez si cupila si i fac codite ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
mamica dulce spune:
Buna dimineata!!!
Fetele-eu vreau la nani ca mi-e un somn de crap.Astanoapte m-am uitat la tv pana pe la 1 jumate si dimineata la 7 m-am trezit.Sunt deja la a doua cafea..mai inainte am venit de la gradi,am mers deja cu 4 autobuze azi,
VREAU MASINA!!!!
M-as duce in pat vreo 2 ore macar dar am de facut curat ca e ca la nebuni si de la 11 am doua ore de engleza.
Arat ca un zombi mergator.
In alta ordine de idei-spor la treaba noilor venite,abia astept concursul...vad ca o sa fiu chiar serifa in prima saptamana,deci multa bafta cu lista si subsemnatei![]()
Carmen,eu cred ca 2 fete in echipa sunt cam putin,adik mie mi s-a parut super cu 4,intr-o luna am invatat fetele,care ce culoare avea..asa cu 10 echipe(daca ramanem la 20 de participante) e cam greu de urmarit evolutia fiecarei echipe.Si ar fi si mai greu de cuplat,zic eu.In plus,cu 4 fete mi s-a parut fain ca a fost si foarte stimulant,spirit de trupa,alea-alea
Si cu repartizarea fetelor in echipe...poate ar fi bine sa ne impartim pe nevoi,asa ar fi si mai stimulant,dupa parerea mea.De exemplu,eu ,la tonajul meu am mult de dat jos si m-as simti poate mai in largul meu cu fete care trec prin aceleasi chinuri,stari si istoric si avem un scop comun decat cu o fata de la categoria fulg de 50 de kile care trebuie sa mai dea jos doar un kil sau maxim 4.As suferi de sindromul Gulliver in tara piticilor![]()
In fond,calculam pe procente din target,nu pe kile,asa ca ,dupa parerea mea e relevant oricum.Si mai cinstit.
De exemplu,daca 4 fete de categoria grea au target 20 de kile si slabesc 80% e echivalentul a 4 silfidutze care ,din targetul de 5 kile reusesc tot atat.
Nu zic echipe pe categorii,dar cu targeturi relativ apropiate,si la rezultatul final se vede munca fiecarei membre in parte,care ar trebui sa presteze cam un sfert din targetul total(daca sunt 4 fetepe echipa) mai mult decat daca ar fi o fata care vrea sa dea jos 5 kile sau mai mult/luna cu una care vrea sa dea jos 1 kil.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa,ca-s rupta de oboseala si cu mintea in ceata,cert e ca mie asa mi s-ar parea mai corect![]()
Ruxandra-noi ramanem pe pozitii??Tot portocalii sau ne schimbam titulatura in ceva mai exotic?
Pe cine mai racolam?![]()
Zuzi tu cum stai?S-a miscat ceva la cantar de cand cu scarsdale?Sper ca da,ca tare amarata mai erai 
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
mephala30 spune:
Cami, bune ideile tale. 
-cele care au de slabit mai multe kg, un minim de 4 kg/luna este grozav. Cele care au mai putin de slabit: un kg, doua, e suficient.
Cu ekipele ramane de vazut, cum voteaza si restul fetelor. Raman la ideea mea ca doua fete in ekipa e suficient. De asta e concurs, trebuie sa ne mobilizam!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
inni spune:
Anca, Zuzilici
....inca nu ma duc la doctor..mai astept ![]()
Tzuni..io ma dau cu anticearcan, fond de ten, smacuri la ochi, in obraz, pe buze
...la cosmetica am renuntat sa ma duc de un an si ceva...ca m-am dus..si culmea, la cineva pe care-o cunosteam. Aveam un sg cosh pe fatza..si dupa 2-3luni de tratament...aratam de parca aveam pojar. M-am shucarit si am renuntat. Dar ma bate gandul sa reiau
. Imi place sa ma dau cu tot felul de prostii pe maini..corp...numai ca am un obicei extrem de prost. Ma incanta produsele, le cumpar...le fol cateva zile...dupa care incep sa ma plictisesc de ele. Si le las sa zaca. Cand imi mai revine cheful ma mai iau de ele...dar cam rar in ultima perioada.
Ma vopsesc singura.
Tu ai vazut-o pe Zina Dumitrescu in realitate ?
Io daaa ![]()
![]()
![]()
...cam vreo 3 ani...luna de luna. Si e oribila. E incretita toata si buhaita. La tv e soft.
Despre propuneri : mi-a cam suras ideea cu targetul fix...desi nu cred ca voi putea slabi 4kg/luna...dar m-as strofoca sa-l ating. Echipa de 2 mi se pare prea putin. De la 3 incolo ar fi mai misto, parerea mea.
Si mai e o chestie...cine e mai slab
spre ex, in categ "fulg"...mai greu da jos kg decat cele din categ "grea".."medie". Deci sustin si propunerea cu echipe formate din fiecare categ. ca sa fie un echilibru.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

mephala30 spune:
Mamicadulce, si eu m-am culcat in jur de 1 si la 7 am fost drepti. Numai ca, m-am trezit din doua in doua ore sa-l alaptez pe Teo. Deci, sunt mama zombilor! ![]()
cum ramane fetelor cu ekipele? votati!
cum credeti ca e mai stimulant? Doua? Sau patru?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~