PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Multa sanatate celor 3 printzese!!!!

Mamidestefanpentru vaccin...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

elena am sunat la cantacuzino si mi-a spus sa sun cer interior 5237 unde momentan e blocat...mai incercam mai tarziu

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

elena, din ce-mi amintesc eu trebuie sa mergi cu ea acolo sa-i recolteze din bubite ca sa faca vaccinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

ADAS iti multumesc ptr forum, ma ajutat sa pot suna acolo si am aflat ca nu am ce sa-i fac ptr ca este prea mica ptr auto-vaccin .
auto vaccinurile se fac numai dupa varsta de 3 ani .
BUBULINA27 crezi ca daca ti-as trimite prin fax undeva biograma de la stafilococ , ai putea intreba la spital ce alte remedii exita ptr combaterea acestui stafilococ ?
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

BULINUTA27 cred ca trebuie sa-ti dau un miel :). Am sunat si eu si am vb la laborator , crezi ca mai are rost sa sun acolo unde mi-ai dat nr?

Mergi la inceput

elena nu cred daca ai vb deja nu cred ca iti zic aia altceva ...imi pare rau ca nu merge cu autovaccin

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

dar daca i-ai facut antibiograma inseamna ca stii la ce antibiotic e sensibil, nu? poate se poate face un unguent pe baza de antibiotic sa-i dai... sau poate ai incercat deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna mamici si piersicute.
Si noi dormim foarte prost noaptea cu cel putin 3 treziri. Pana pe la 2-3 doarme tun, apoi incepe frichinisul si smiorcaiala din ora in ora, poate chiar de mai multe ori intr-o ora.
Masa este o ocazie de a ne enerva amandoi, eu pt ca nu mananca iar el pt ca eu insist. Ia ca 5-6 lgt cu placere si se plictiseste sau se satura, nu stiu. Ii mai deschid tv si ii pun reclame (pe care le adora) si astfel il mai pacalesc cu vreo 10 lgt.
Lapte nu prea bem, nu ne-am omorat niciodata dar parca acum merge si mai rau. Trecusem pe Milumil, pe care l-a baut mai bine 2 zile, cam cu 100 ml mai mult decat Humana, dar s-a intors la vechile obiceiuri ( alina ai avut dreptate) asa ca am revenit pe Humana (macar ii plac cerealele cu lapte de la ei pe care le bea seara -cam 200 ml)
Ceai sau apa nu vrea mai deloc, doar noaptea bea cam 30-40 ml, in rest doar cate o inghititura.

Mergi la inceput

ufff cate probleme la puiutii astia asa micuti

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

gata am revenit...masa defructe a fost un esec total.......n-a vrut sub nici o forma...nici simple, nici cu lapte in ele...nici afine de la borcanel...si ca sa-mi puna capac n-a vrut nici lapte...asta e...m-am enervat rau...sper sa-mi treaca....mai imi alimenteaza si Mara nervii ca ea are enterocolita de duminica...acum sper ca s-a reparat dar nu vrea sa manance nimic....i-am dat covrigi, nu-i vrea ca sunt tari...vrea neaparat sa iesim sa cumparam covrigi moi....si eu ma simt acum exact ca asta.....greu, greu.....sper sa-mi revin

Lidia, jos palaria.....sa-ti traiasca flacaul si sa nu-ti pierzi rabdarea....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput