PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 29
Lushk spune:

Multa sanatate celor 3 printzese!!!!
Mamidestefan

pentru vaccin...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
bulinuta27 spune:
elena am sunat la cantacuzino si mi-a spus sa sun cer interior 5237 unde momentan e blocat...mai incercam mai tarziu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adas spune:
elena, din ce-mi amintesc eu trebuie sa mergi cu ea acolo sa-i recolteze din bubite ca sa faca vaccinul...
elena24 spune:
ADAS iti multumesc ptr forum, ma ajutat sa pot suna acolo si am aflat ca nu am ce sa-i fac ptr ca este prea mica ptr auto-vaccin .
auto vaccinurile se fac numai dupa varsta de 3 ani .
BUBULINA27 crezi ca daca ti-as trimite prin fax undeva biograma de la stafilococ , ai putea intreba la spital ce alte remedii exita ptr combaterea acestui stafilococ ?
pupicii
elena24 spune:
BULINUTA27 cred ca trebuie sa-ti dau un miel :). Am sunat si eu si am vb la laborator , crezi ca mai are rost sa sun acolo unde mi-ai dat nr?
bulinuta27 spune:
elena nu cred daca ai vb deja nu cred ca iti zic aia altceva
...imi pare rau ca nu merge cu autovaccin
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adas spune:
dar daca i-ai facut antibiograma inseamna ca stii la ce antibiotic e sensibil, nu? poate se poate face un unguent pe baza de antibiotic sa-i dai... sau poate ai incercat deja...
oncicu spune:
Buna mamici si piersicute.
Si noi dormim foarte prost noaptea cu cel putin 3 treziri. Pana pe la 2-3 doarme tun, apoi incepe frichinisul si smiorcaiala din ora in ora, poate chiar de mai multe ori intr-o ora.
Masa este o ocazie de a ne enerva amandoi, eu pt ca nu mananca iar el pt ca eu insist. Ia ca 5-6 lgt cu placere si se plictiseste sau se satura
, nu stiu. Ii mai deschid tv si ii pun reclame (pe care le adora) si astfel il mai pacalesc cu vreo 10 lgt.
Lapte nu prea bem, nu ne-am omorat niciodata dar parca acum merge si mai rau. Trecusem pe Milumil, pe care l-a baut mai bine 2 zile, cam cu 100 ml mai mult decat Humana, dar s-a intors la vechile obiceiuri ( alina ai avut dreptate
) asa ca am revenit pe Humana (macar ii plac cerealele cu lapte de la ei pe care le bea seara -cam 200 ml)
Ceai sau apa nu vrea mai deloc, doar noaptea bea cam 30-40 ml, in rest doar cate o inghititura.
bulinuta27 spune:
ufff cate probleme la puiutii astia asa micuti ![]()
Poze
geliza spune:
gata am revenit...masa defructe a fost un esec total....

...n-a vrut sub nici o forma...nici simple, nici cu lapte in ele...nici afine de la borcanel...si ca sa-mi puna capac n-a vrut nici lapte...asta e...m-am enervat rau...sper sa-mi treaca....mai imi alimenteaza si Mara nervii ca ea are enterocolita de duminica...acum sper ca s-a reparat dar nu vrea sa manance nimic....i-am dat covrigi, nu-i vrea ca sunt tari...vrea neaparat sa iesim sa cumparam covrigi moi

....si eu ma simt acum exact ca asta
.....greu, greu.....sper sa-mi revin
Lidia, jos palaria.....sa-ti traiasca flacaul si sa nu-ti pierzi rabdarea....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)