PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
geliza spune:
buna mamicilor,
am reusit si eu sa recuperez tot ce ati scris ieri, ca tare harnicute ati fost, si a venit ora de masa....revin....va pupam
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
elena24 spune:
Neata fetelor! Imi pare rau ca am mai putut intr si ca am pierdut atatea capitole dar sper sa recuperez ! Nu am apucat sa citesc chiar tot dar o sa o fac. Noua nu ne-a mers netul atata timp in care sau intamplat si atea lucruri neplacute si chiar nu mai stiu ce sa fac .Acum o luna printesa mea nu prea manca si ne-am hotarat sa-i facem analizele si i-au depistat stafilococ auriu in gat si dupa 2 zile i-au aparut niste bubite in cap timp furung pline cu puroi ca trebuiau soarse . Ni s-a propus sa-i facem analize la puroiul din bubite si acolo s-a depistat alt fel de stafilococ si anume cel alb henolitic. am urmat tratament cu antibiotic fapt ca ne-au trecut doar ptr 2 sapt iar acum au recitivat iar si acum iar papam antibiotic .Dr de familie ne-a sugerat ca ar fi mai bine sa-i facem un auto-vaccin care acesta se face la buc la cantacuzino .
Si acum vin cu o intrebare : Aveti idee cat costa si daca a mai avut cineva asa ceva poate sa-mi spuna cum a scapt de acest microb greu de invins ?
Ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac , nu mai suport sa o chinui storcandu-i acele bubite !
Va papaces !

Sabana spune:
Neata fetele,
azi noapte bilibina a dormit de la 9 la 6 si apoi de la 6.30 la 9. Super, am dormit si eu in sfarsit.
Lidia esti o super gospodina. Super tare. Felicitari. Eu in veci nu voi sti sa fac asemenea torturi. La multi ani celui mic cu intarziere.
Iube am vazut pozele. Super haioasa pitica.
Voiam sa va mai zic ceva, dar am uitat. Deh, m-am ramolit. Intru mai tarziu, poate imi amintesc.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
mamidestefan spune:
Fetelor va invit la o
si o feliuta de tortulet.
asa de dimineata ..sa ne mai energizam putzin ..ca cine stie cum va fi ziua de azi.
Eu le iau mai pe fuga ..ca acusi ..acusi merg la vaccin ..si am niste emotii...asa mi se rupe inima cind imi vad puiutzul plingind ..dar o trece si asta ..si apoi mai stam 6 luni pina la urmatorul.
Asa ca tineti-mi pumnii
.
Dupa vaccinul de la 4 luni, a dormit pentru prima data 4 ore legat ..sper sa doarma si de data asta .. sa recuperez si eu din urma
..si mai am ceva sa va povestesc ..dar sper sa o fac cind ma intorc .
Va pup pe toate 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
bulinuta27 spune:
adas si eu as vrea o fetita dar stiu ca nu mai pot...adica nu cred ca mai rezist la a doua sarcina...as vrea sa infiez o fetita si tot bat apropouri si eu
babee am fost si la schonbrunn dar fara aparat
...data viitoare sigur iti spun sa ne vedem la o cafea
arghirmonica sper sa fie ok si el cu bijuteriile ![]()
lidia succes la vaccin...pup puiutul sa nu planga
elena eu lucrez langa cantacuzino...daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui...sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
katik spune:
mamidestefan, tinem pumnii sa fie bine la vaccin!!!
stefi mic e curajos, asa ca o sa aiba grija de mami sa nu aiba emotii prea mari
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
mamaluidavid spune:
Mamidestefan succes la vaccin.
Babee m-am topit cand am citit despre copilasii tai.
Si David e dragastos cu Patricia,cand se trezeste vrea sa mearga si el sus dupa ea,se urca in patut, o pupaceste si o mangaie. Balsam pentru suflet 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
elena24 spune:
BUBILINA27 chiar vreau sa ma ajuti sa-mi spui in ce consta acest auto-vaccin ? Chiar trebuie sa merg cu ana acolo? Nu i-as putea recolta proba si sa vina sotul sau cum se procedeaza?
Aaa cat costa acest vaccin ? Ca ma inteles ca-i in jur de 8 mil?
adas spune:
elena nu stiu nimic despre stafilococ sa te pot ajuta. dar tot la cantacuzino a facut fratele meu un vaccin pt o chestie care-i tot aprea la ochi. probabil tot un fel de stafilococ. l-a facut acum cativa ani si stiu ca nu a costat de loc mult si a fost f eficient. uite am gasit aici
http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Produse
http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Contact
suna-i si intreaba ce si cum sau scrie pe mail. dar cred ca e mai sigur cu telefonul.
bulinuta27 spune:
elena nu stiu in ce consta si daca trebuie sa vii cu ea si nici cat costa...eu pot sa merg sa intreb acolo la farmcia lor daca stiu ei ceva dar cel mai bine ar fi daca ai intreba dr ta sa vezi ce zice si eu pot sa trec sa iti duc ceva sau sa il iau sau nu stiu...dar mai intai intreaba tu dr ta cum se face si vedem atunci ce pot sa fac
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze