PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, ref CEAI, voi ce fel le dati? Ca as mai incerca si eu, poate o pacalesc.

Eu ii dau ceai instant de la Hipp .Altceva nu vrea.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro am ras de m-am tavalit
vroiam sa va mai zic ca aseara mi s-a batut apropo de bb2 fetita...credeam ca-l ucid cand am auzit

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Mamaluidavid sa stii catrece timpul..fara sa iti dai seama.Si eu ma uitam ieri la poze si ma miram cum de mogaldeata aia e Rebecca, ca acum e ditai domnisoaraSi eu i-am pus Rebeccai cam de 3 saptamani manerele la biberon si tine foarte bine.Phillip chiar se amuza:ia uite mami e mare, mananca singura.

Apropo de Phillip, impartasesc cu voi ceva.Ieri la pranz a adormit Rebecca in tmp ce manca.Phillip langa noi in pat dadea si el sa adoarma.M-am dus sa duc biberonul la bucatarie si ma grabeam sa adorm si eu ca mi-era cam somn.Cand am intrat in camera si i-am vazut , m-am topit.Rebecca dormea pe spate, Phillip o tinea de o mana si cu alta o mangaia pe frunte si ii canta dormi puiul mami usor :icon105 Poate fi ceva mai frumos pe lumea asta, in afara copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Bulinuto hidrocel avem si noi da de asta nu-mi fac probleme.Si cel mare a avut si pana la urma a disparut.Si sa va mai zic ceva daca ar mai fi nu mai vreau purtatori de gigei ca nu mai pot.Si cand ma gandesc ca peste ani ce se vor mai bucura fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

da, si stef a avut hidrocel. dar s-a retras pe la 2 luni. ai dreptate arghirmonica... cam complicat cu purtatorii de gigei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

babee
arghirmonica cand a trecut hidrocelul?...nici eu nu ma ingrijorez prea tare...tre sa treaca

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

aaaaa... si eu am primit apropouri de bb2. si adevarul e ca mi-ar surade si mie... dar va trebui sa mai asteptam macar cativa ani. bineinteles ca visez la o zanuta sa aiba stef grija de ea. asa ca la babee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Ana-Maria, Ana Catalina, Busra

Mergi la inceput

Gata pauza, iesim afara.

Buli m-am uitat la pozicile tale.Superb montajul, si am aruncat un ochi la albumul Budapesta-Viena.V-ati plimbat mult, si ai ajuns si aproape de mine(eu stau langa Schönbrunn, partea cu Zoo).Cand mai vii...spune ca ajung imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Bulinuto dret sa ti-o zic pe a dreapta dumnezo stie..da cre ca pe la 1 an era copilu meu in regula cu bijuteriile

Mergi la inceput