PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 27
Babee spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetele, ref CEAI, voi ce fel le dati? Ca as mai incerca si eu, poate o pacalesc.
Eu ii dau ceai instant de la Hipp .Altceva nu vrea.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
bulinuta27 spune:
doniro am ras de m-am tavalit 
vroiam sa va mai zic ca aseara mi s-a batut apropo de bb2 fetita...credeam ca-l ucid cand am auzit

bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Babee spune:
Mamaluidavid sa stii catrece timpul..fara sa iti dai seama.Si eu ma uitam ieri la poze si ma miram cum de mogaldeata aia e Rebecca, ca acum e ditai domnisoara
Si eu i-am pus Rebeccai cam de 3 saptamani manerele la biberon si tine foarte bine.Phillip chiar se amuza:ia uite mami e mare, mananca singura
.
Apropo de Phillip, impartasesc cu voi ceva.Ieri la pranz a adormit Rebecca in tmp ce manca.Phillip langa noi in pat dadea si el sa adoarma.M-am dus sa duc biberonul la bucatarie si ma grabeam sa adorm si eu ca mi-era cam somn.Cand am intrat in camera si i-am vazut , m-am topit.Rebecca dormea pe spate, Phillip o tinea de o mana si cu alta o mangaia pe frunte si ii canta dormi puiul mami usor :icon105 Poate fi ceva mai frumos pe lumea asta, in afara copiilor?
arghirmonica spune:
Bulinuto hidrocel avem si noi da de asta nu-mi fac probleme.Si cel mare a avut si pana la urma a disparut.Si sa va mai zic ceva daca ar mai fi nu mai vreau purtatori de gigei ca nu mai pot.Si cand ma gandesc ca peste ani ce se vor mai bucura fetele![]()
adas spune:
da, si stef a avut hidrocel. dar s-a retras pe la 2 luni. ai dreptate arghirmonica... cam complicat cu purtatorii de gigei ![]()
bulinuta27 spune:
babee 
arghirmonica cand a trecut hidrocelul?...nici eu nu ma ingrijorez prea tare...tre sa treaca
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adas spune:
aaaaa... si eu am primit apropouri de bb2. si adevarul e ca mi-ar surade si mie... dar va trebui sa mai asteptam macar cativa ani. bineinteles ca visez la o zanuta
sa aiba stef grija de ea. asa ca la babee...
Babee spune:
Gata pauza, iesim afara.
Buli m-am uitat la pozicile tale.Superb montajul, si am aruncat un ochi la albumul Budapesta-Viena.V-ati plimbat mult, si ai ajuns si aproape de mine(eu stau langa Schönbrunn, partea cu Zoo
).Cand mai vii...spune ca ajung imediat
arghirmonica spune:
Bulinuto dret sa ti-o zic pe a dreapta dumnezo stie..da cre ca pe la 1 an era copilu meu in regula cu bijuteriile![]()

Ana-Maria, Ana Catalina, Busra