PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
Babee spune:
Rebecca are asa programul:
la 7- 230 ml lapte
la 10 legume-190 grame si cam la jumatate de ora bea si 100 ml ceai
la 13 -210 ml lapte
la 16:30 190 gr fucte sau 150 gr iaurt cu biscuite, sau 150 gr branzica cu fucte
la 20 -230 ml lapte si gata pana dimineata.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
doniro spune:
P.S. Piure de legume inseamna: morcovi, cartofi, dovlecei, ceapa si ardei gras (pe astea 2 nu le pasez, le scot), fasole pastai, radacina patrunjel.
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Babee spune:
Am incercat sa ii dau si eu cereale instant dar nu ii plac, si nici nu mai incerc pentru ca umfla.Asta am observat eu pe Phillip, el adora cerealele acestea.Si asa mananca destul, prefer legumele si fructele in locul cerealelor.
In schimb nu reusesc sa o trec la 4 mese(iarasi fac comparatie cu PHillip
), dar mai asteptam ca nu e graba.Ma gandeam sa-i maresc cantitatea de lapte dimineata si seara-dar nu bea atat- si sa aibe 4 mese![]()
mamaluidavid spune:
Chiara tofu ii dau simplu,cu fructe nu cred ca merge amestecat ca e din soia si mie personal nu imi suna prea bine combinatia... Exact cum fac: pun apa la fiert(normal nu trebuie fiert dar sa fiu sigura),scot tofu din ambalaj,il spal ,apoi il pun in apa clocotind,las vreo 4-5 min,scot ,scurg de apa si zdrobesc cu dosul lingurii.
Pika si eu tot sos cu rosii si piept de pui i-am facut si i-a placut mult de tot,a lins castronul.Si Patricia mananca orez zilnic si in orice combinatie si la fel,facut ca pentru noi.
Eliya parerea mea e ca e cam putin 60 gr. Lor acum nu le mai ajunge doar lapte sau tzitzi si eu am probat pe pielea mea,daca ziua nu mananca bine noaptea doarme tare prost. Nu vrea el mai mult sau nu ii dai tu? Patricia si-a reglat singura cantitatea,eu de la inceput i-am dat cat a vrut.
Babee nici mie nu imi place tofu,yuck nici sa nu il vad in fata ,eu am facut marea prostie ca fiindca eu nu mancam nici lui David nu i-am dat cat a fost mic si acum il refuza.Pacat ca e atat de sanatos 
piersicutele
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am incercat sa ii dau si eu cereale instant dar nu ii plac, si nici nu mai incerc pentru ca umfla.Asta am observat eu pe Phillip, el adora cerealele acestea.Si asa mananca destul, prefer legumele si fructele in locul cerealelor.
In schimb nu reusesc sa o trec la 4 mese(iarasi fac comparatie cu PHillip), dar mai asteptam ca nu e graba.Ma gandeam sa-i maresc cantitatea de lapte dimineata si seara-dar nu bea atat- si sa aibe 4 mese
Eu m-am straduit sa ii dau 5 mese in loc de 4! Adica ea adormea la 18 si se mai trezea la 5... Si nu ii puteam 5 mese, cum e normal. Si doctora mi-a zis ca e prea putin 4 mese. Cu greu am reusit sa ii "lungesc" ziua si sa adoarma la 20.30, ca sa ii pot da a 5-a masa. De ce vrei doar 4 mese?
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
bulinuta27 spune:
neata fetele
sunt proaspata ca o zi de primavara
...i-a iesit si dintucul numarul 2 ieri la 7 luni si 2 zile ptr listuta si am fost tare morcoviti toata noaptea...cred ca de la dinte plus ca sforai de rup patu' nu alta
...lasa ca ne trece noua raceala asta
tweety ne revenim noi...pupiciei
Madyn si rares face la fel la imbracat...urlaaa
iube multumim 
miti 
oanaalex
pupicei
mirela cu pui Rares bine ai venit!!!
andreea da a avut e-coli si varsa la greu...nu i-am dat antibiotice...l-am dus la homeopata si a doua oara cand i-am facut analiza nu mai apareau si nici nu mai voma atunci...sanatate multa
leistra ma faci sa ![]()
anasia multi pupici la puiuta mica
sabana multumim si pupicei
alina te inteleg foarte bine cu vomatul...bb cred ca a vomat ptr toata viata ![]()
mamaidestefan m-ai omorat pur si simplu...cata rabdare 
adelapop pot, pot sper sa ne revenim si noi totusi ca incep sa ma satur...uite asa ma stramb cand aud de boli
...pupicei
arghirmonica rares s-a nascut cu un hidrocel la unul din testicole si ziceau ca daca nu se retrage pana la 6 luni trebe operat...au trecut 6 luni nu s-a retras dar ei au zis sa mai asteptam ca poate-poate asa ca DOamne Ajuta sa se retraga si la noi si la voi...pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Fetele, ref CEAI, voi ce fel le dati? Ca as mai incerca si eu, poate o pacalesc.
Roxana
POZE FEL DE FEL
mamaluidavid spune:
Fetele am uitat sa va spun ca Patricia sta in fundulet bine de tot,daca sta pe o suprafata putin de tot ridicata se ridica singura chiar.
Si mai avem o veste: astazi a baut pentru prima data singura din canuta cu cioc,i-am facut un piure subtire de mere si l-am pus in canuta,asa a acceptat merele
Ce frumos statea ea mititica, isi tinea canuta si bea
Voua va vine sa credeti ce repede a trecut timpul si ce piersicute mari avem?
doniro spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Fetele am uitat sa va spun ca Patricia sta in fundulet bine de tot,daca sta pe o suprafata putin de tot ridicata se ridica singura chiar.
Si mai avem o veste: astazi a baut pentru prima data singura din canuta cu cioc,i-am facut un piure subtire de mere si l-am pus in canuta,asa a acceptat merele![]()
Ce frumos statea ea mititica, isi tinea canuta si bea![]()
Voua va vine sa credeti ce repede a trecut timpul si ce piersicute mari avem?
Stati sa vedeti cand or veni cu baieti acasa!!! Ref chestia asta, zice barbatul meu intr-o zi catre Daria: "iubirea mea, tu o sa te mariti cu un schiop... pentru ca tata o sa le rupa picioarele la toti care vin la usa...". Si nu glumeste!!!!!!!

Roxana
POZE FEL DE FEL
bulinuta27 spune:
mamaluidavid nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...mor de dragul lui cand vad cum doarme el cand pe o parte cand pe burta si se intoarce in somn si daca gaseste ceva la indemana (pe mami sau pe tati daca sunt la ei in pat) pune si el manuta aia mica pe fata, gat sua unde nimereste 
sau cum isi tine el bibe cand are chef...sau mai stau in fundic si studiez de zor la telecomanda ...sunt mortali ce mai
pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze