PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
adas spune:
arghirmonica ai dreptate sa crezi. si eu cred ca si la noi s-a intamplat ceva de genul asta. la aproape 2 luni stef a facut hernie inghinala. dr ne spuneau ca pe la 1 an vom face operatie, sa mai creasca un pic. dar dupa o luna nu mai avea nimic... fii tare si sanatate multa 
larisa parca m-am vazut pe mine la faza aia cu dormitul prea mult. la fel sunt si eu. daca e prea cuminte ma gandesc sa nu aiba ceva. de exemplu acum 2 zile eram la masa de pranz. unde se lasa mereu cu maraieli si proteste si bineinteles nemancat. ii dadeam eu lingurita cu lingurita si ma gandeam la ale mele... cand realizez ca ajunsesem aproape de fundul castronului... pe care nu l-am mai vazut pana acum. ma uit la stef - se uita cu niste ochi galeshi la mine si nu zicea nimic, deschidea gurita cum ma apropiam cu lingurita... ce se intampla? cum ma uit eu asa insistent la el incepe sa mi se para ca face cumva ciudat din maini. saracul era doar cuminte. dar nebuna de mine l-am scos din scaun si l-am scuturat putin ca am crezut ca ii e rau copilului... mama zapacita
dar nici nu s-a mai repetat minunea ![]()
elyia spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi
SABANA,tofu este branza din soia.In Japonia este unul dintre alimentele de baza,se foloseste mult la gatit.Eu mananc zilnic tofu,imi place la nebunie!
Fetelor,voi ce cantitate de legume sau fruncte dati bebeilor?Eu ii dau cam 60 grame la o masa(inclusiv piept de pui in acest gramaj)Ar trebui sa ii dau mai mult?David inca suge tzatzi din doua in doua ore,chiar si noaptea...Nu il pot dezvata sa nu mai suga noaptea...daca nu ii dau plange de ma scoate din casa
Pupam piersicutele bolnavioare si mamicilor multa putere!
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
katik spune:
buna dimineata la mamicutze si piersicutze!
[size=5]LA MULTI ANI!!!![/size=5]
Ana-Maria, fetita lui Annemarie06,
Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000,
Busra, fetita lui Bysko
sa creasca mari, sanatoase si mumoase!!! si mamicilor (si taticilor) sa va bucurati de ele!!!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
katik spune:
noi tusim din nou si inca destul de tare
. de ieri a inceput mai tare, vedem daca astazi este dr la cabinet sa mergem sa vedem ce mai este. nu se aude sa tuseasca din plamini ci din git, dar cine mai stie cu viroza asta.febra nu are, muci nu are, maminca bine, e vesel, se joaca.
parca sinziana a avut ceva pb de genul asta. ce ai rezolvat la dr? ce a fost?
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Annemarie06 spune:
quote:
Originally posted by adelapop
annemarie foarte bine faci ca renunti la pediatru
bine ca ai scris de stanciu ca as vrea sa ma duc si eu cu bianca
se sta mult la coada sau intri la ora prgramata??? fetele care ati fost spuneti-mi si mie
larissa telefon de jucarie am vazut sigur la miniblu in plaza, iar laptop in carrfour sau cora (mai demult)scumpei
Bianca Maria
Adelapop eu nu am stat deloc la coada. La ora la care ai programarea atunci intri. E un super doctor. De fiecare data, tratamentul recomandat si-a facut repede efectul. Si in plus iubeste foarte mult copii.
Pupici tuturor si multa sanatate tuturor piersicutelor.
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
Babee spune:
Neata si la multi ani celor trei sarbatoriti
Rebecca cam haraie si tuseste putin, astept pana la 1 sa o sun pe pediatra si sa ne programeze astazi.Daca ar fi pana la 4 m-as duce eu cu ea, dupa aceea sper sa se descurce sotul cu amandoi, ca Phillip cum intra la doctorita ii ataca bolul cu biscuiti
Eu nu stiu de unde harait si putin tusit, ca dupa cele 2 luni de tras cu bronsita sar la fiecare tuse 
Mamidestefan felicitari pentru tort!Credeam ca am rabdare multa, dar m-ai luat detasat
Ai migalit ceva la trandafiri si la frunze
Noua nu ne place tofu
cu toate ca e sanatos.Deh...
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
iube2001 spune:
Neatza!
Eliya DAria mea papa dintr-o canitza gradata cam....200ml de pireu de legume si la fel cu carnitza ca nu-i dau in fiecare zi......fructe papa mai putin cam 100 si ceva de ml.Ea bea inainte de masa de fructe cu juam de ora suc de fructe.SA mai zic ca inca papa tzitzi dupa fiecare masa
nu chiar imediat dupa masa..... dar acolo peste 15-20 min incepe sa caraie!Si peste 3 ore ce crezi........papa iar.O fi a mea mai fomista
Fetelor chiar... bebeii vostri cam cat papa asa aproximativ...sa ne facem o idee?
LA multi ani sarbatoritilor de azi!
pupici
chiara.2005 spune:
mamaluiDavid, sub ce forma ii dai tofu? simplu? sau amestecat cu pireu de fructe?
SimonaU spune:
Elya, in dr Spock zice asa:
intre 6 si 8 luni ar trebui sa mance pe zi urmatoarele:
intre 50 si 100 gr pireu de legume,
intre 50 si 100 gr de pireu de b fructe,
intre 30 si 50 ml de suc de fructe,
cereale instant de 2 ori pe zi,nu zice cantitate
si in rest lapte - minim 450 ml
doniro spune:
quote:
Originally posted by iube2001
Neatza!
Eliya DAria mea papa dintr-o canitza gradata cam....200ml de pireu de legume si la fel cu carnitza ca nu-i dau in fiecare zi......fructe papa mai putin cam 100 si ceva de ml.Ea bea inainte de masa de fructe cu juam de ora suc de fructe.SA mai zic ca inca papa tzitzi dupa fiecare masanu chiar imediat dupa masa..... dar acolo peste 15-20 min incepe sa caraie!Si peste 3 ore ce crezi........papa iar.O fi a mea mai fomista
Fetelor chiar... bebeii vostri cam cat papa asa aproximativ...sa ne facem o idee?
LA multi ani sarbatoritilor de azi!
pupici
Diana si bebe Daria: poze Daria
Daria mea papa cam asa:
ora 5.00 230ml lapte simplu
ora 9.00 cca 100ml fructe pasate (un mar si o jum de banana)
ora 13.00 cca 150-200ml piure de legume cu carnita/galbenus
ora 16.00 cca 150ml iaurt cu cereale
ora 20.00 230ml lapte cu 3 masuri cereale
Cam atat. Nu bea alte lichide in afara de lapte... refuza categoric, dar medicul a zis ca e f bine hidratata si isi ia din lapte ce ii trebuie, asa ca nu ma stresez...
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

scumpei
Bianca Maria
: