PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

annemarie foarte bine faci ca renunti la pediatru
bine ca ai scris de stanciu ca as vrea sa ma duc si eu cu bianca
se sta mult la coada sau intri la ora prgramata??? fetele care ati fost spuneti-mi si mie
larissa telefon de jucarie am vazut sigur la miniblu in plaza, iar laptop in carrfour sau cora (mai demult)

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

As dori si eu o informatie de la voi. Da cineva tofu la copil? O prietena imi spusese ca dr. Spock in cartea lui il recomanda, ajutand la dezvoltarea creierului. Voi ce stiti despre asta?
Chiara

Da,eu ii dau tofu in fiecare zi de aproape 1 luna si o ajuta tare mult la kk,fara tofu

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Ieri parca a fost un pic mai bine,in final a dormit Patricia 3 ore la amiaza,de vreo 1 sapt. nu a mai dormit asa bine, dupa ce s-a trezit nu a mai fost maraita,a fost din nou iubita mea vesela si dragalasa Saracuta, din cauza ca nu se odihnea destul ziua era atat de maraita ,o cred si eu,adormea in masina si dupa 10^15 min se trezea ca ajungeam la destinatie.Bine ca a trecut si ne putem relua programul nostru
Am inceput si eu sa ii dau galbenus de ou si ficat de pui(nu impreuna,bineinteles) si le accepta foarte bine,s-a reglat si cu kk bine de tot,are aprox 3 scaune pe zi,dar ii dau in continuare tofu.
Imi mananca urechile,Doamne cat de mult poate baga in ea,uneori ma sperie dar daca nu ii dau cat ii trebuie noaptea nu doarme prea bine.
Pentru ca ieri peste zi nu si-a facut plinul (cu mancare solida ca laptele a devenit desert) ,ei aseara dupa baita i-am facut bibe ca de obicei,240 ml,l-a golit si credeti ca a adormit???????? Pana nu a mai manacat 100 ml. a urlat intr-una.
Asa ca aseara a mancat 340 ml. si cine credeti ca la 5.30 isi manca manutele si s-a trezit de foame? D-soara mea ,asa ca astazi ii fac mancare multa si ii dau cat vrea sa nu ma mai trezeasca dimineata la ore matinale
Meniul de astazi va consta in: fructe dimineata,paste cu pui la amiaza si orez cu legume pentru cina.
si sarbatoritilor zilei!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Stefania cum faci pastele?I-am facut si eu luni Ainei cu sos de rosii si piept de pui dar nu prea s-a omorat...In schimb i-am facut cu lapte si branza si a mancat tooot...Si Aina e super mancacioasa si imi bat capul in fiecare zi cu ce sa-i mai fac de mancare...Ainei ii place mult de tot orezul,mananca in orice combinatie,gol,la orice ora,il mananca mare(adica gatit asa ca pt noi)...
Si eu ii dau tofu si ii place.Tot asa n-am probleme cu scaunul,de trei ori pe zi.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor si bolnavioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by andreea25
[brsi acum filmuletul promis.totul a inceput ptr ca eu mi am prins parul(mi am facut mot) si lui fii mea i s a parut tareee haios.uitandu ma la filmulet mi am amintit cat m a binedispus Luca a lui Mihatocae acum ceva timp in urma(cu cazutul merelor)
www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070221&ctime=130045" target="_blank">Cum rade Ari de mami
pupici si noapte buna

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

ce caraghioasa mica si razacioasa ai !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

alina2006 si al meu a vomat mancare de 4 ori pana acum: de 3 ori in aceeasi saptamana pe la 6 luni si o sapt pt ca il fortam sa manance ca proasta si o data saptamana trecuta habar nu am de ce, cred ca s-a agitat prea mult in timpul mesei ca nici nu am terminat bine castronelul si hop ...dar era super vesel omu' meu dupa aia.

mamidestefan mor de ...si nu inteleg de unde ai atata rabdare...FELICITARI !

mamaluidavid noi cand bem 340 ml pe zi ne atingem scopul...of, nu stiu ce sa ne mai facem cu laptele asta....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 6 lunisoare

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000

Bushra, fetita lui Bysko

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Pupici pentru sarbatoritele noastre de azi (sper sa nu uit pe cineva):
Ana-Maria, Ana Catalina, Busra.
Am si o intrebare/rugaminte. Medicul pediatru al Dariei a cam inceput sa faca figuri (nu m-am dus cu traista chiar de fiecare data si probabil de aia...) si as vrea sa o schimb. Stie cineva vreun pediatru bun la Policlinica 10? (cea de pe str Washington). Noi apartinem de sect.3.

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor multumim pt urarile de sanatate..ne prind bine.Sunt in proces de monitorizare in sensul ca ma uit de n ori la bubita aia si parca incepe sa se traga.....domane da.Nu ar fi o minune deoarece eu cred in minuni.Cristian s-a nascut fara un testicol pe care nu l-au gasit medicii niciunde la eko..in final au zis ca ar fi pe undeva in abdomen si ca ar trebui scos ca de nu vor fi probleme mari.Stres fara mrgini vreo 3 luni si la 4 luni ne-am trezit cu buclucasul de testicol la locul lui.Ce s-au mai mirat vestitii de medici..De aceea eu mai sper sa se traga minunatia ..daca nu asta e.Mi-a groaza de spitale.de operatie etc ..
Oricum inca o data multumim pentru tot si nu va mai stresati cu mancarea ca sunt altele mai nasoale,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

doniro si noi tot la pol.10 sintem, dar la sector 4. Pina acum am fost multumiti, vine si acasa in ziua cind are teren.

Saltea atipica am comandat de la magazinul Piciul de pe Mihai Bravu, e gata cam in 10 zile.

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput