PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 23
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by alina2006
lidia nu vad tortul si mi-e o poooffftaaa!!!
POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina
Incearca din nou aici
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
iube2001 spune:
Lidia ce sa mai.......auzi....dar te-ai indurat sa-l tai ca asa e de frumos........m-am tot uitat dar nu am vazut sectiuni
!
pupici
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by iube2001
Lidia ce sa mai.......auzi....dar te-ai indurat sa-l tai ca asa e de frumos........m-am tot uitat dar nu am vazut sectiuni!
pupici
Diana si bebe Daria: poze Daria
O sa rideti..dar am ramas fara baterii ..
am facut poze si am descarcat ..in mai multe reprize
si cind sa ajung la sectiune..pas ..mi s-au descarcat bateriile..
asa ca miine voi pune si sectiune..ca nu se poate fara
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
anasia spune:
lidia, mor de
langa calculator!!!te admir, eu n-as avea rabdare sa fac asa ceva;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
mandra la mot
mamidestefan spune:
Va multumesc mult pentru aprecieri
..
dar sa stiti ca am avut noroc ca am facut floricelele ieri ..
ca azi nu as fi reusit cu nici un chip.
Puiul meu ..dupa ce m-a trezit noaptea din 2 in 2 ..azi a miriit mai tot timpul ..cit era treaz ..noroc ca a mai dormit ..ca altfel ..ramineam doar cu "florile"..
.
De citeva zile ..m-am gindit sa nu ii mai dau orez seara ...dar dupa noaptea de ieri m-am razgindit ..cind ma obisnuisem si eu mai bine cu trezit la 3 si 6 dimineata ..Stefan s-a gindit ca ar fi timpul sa imi mai amintesc de "vremurile trecute"..adica trezit din 2 in 2 ..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
andreea25 spune:
alina imi pare rau ca Iana a vomat,trebuie sa recunosc ca pana acum Ari m a scutit de neplaceri
.pupici ca sa treaca
,si multumim de intrebare.Dupa cum ai vazut, nu cred ca suntem prea bine.Sa vedem cum iese a doua proba si sapt viitoare mergem la doc.
maryuite Ari a papat acum 100 lapte.acum doarme,atat a vrut ce sa i fac ca nu pot sa o oblig.
Simona nush ce au avut fetele noastre azi ca si a mea a ras un borcan de la nestle(pui+morcov) de 200 g in 10 min si saracuta tot mai deschidea gurita,asa ca i am facut repede orez(fulgi) cu lapte ..ca desert si a papat si juma de castronel cu orez
.
mamidestefan doamne ce talent ai!lucrezi cumva in domeniu ca parca sunt din vitrina torturile tale!yamiiii
si acum filmuletul promis.totul a inceput ptr ca eu mi am prins parul(mi am facut mot) si lui fii mea i s a parut tareee haios.uitandu ma la filmulet mi am amintit cat m a binedispus Luca a lui Mihatocae
acum ceva timp in urma
(cu cazutul merelor)
www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070221&ctime=130045" target="_blank">Cum rade Ari de mami
pupici si noapte buna
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
adelapop spune:
salteluta am luat de pe be b e lusultau.ro - am sunat si am facut pe comanda - ca are dimensiunile alea ciudate, costa 930.000 lei
ai grija pe ce parte o pui ca sotul meu a pus-o invers si se afunda pitica mea de tot in saltea
m-ai pus pe ganduri cu e-coli....dar de ce te-ai dus sa faci coprocultura? aveai ceva semne sau ai vrut tu sa ii faci analize??
tin pumnii sa va faceti bine
quote:
Originally posted by larissa_79
Fetelor am intrat sa va anunt cu emotie si teama ca tzoaca mea s-a ridicat in picioare in patut...am incremenit cand am vazut-o sus tinandu-se cu mainile de margine...foarte bucuroasa ca a reusit. De cand a reusit numai asta vrea sa faca
adelapop si fetele ce mai aveti patut Graco...de unde luam salteluta ca in curand trebuie sa ii cobor patutul!
Sabana, vrem si noi la munte..si tot cu tati venim ca altfel nu se poate...cu tzoaca..bagaje si alte cele...plus ca ma gandesc sa ii lasam pe barbati cu bebeii si noi sa ne facem disparute ceva ore la o cafea in tihna ( si inchidem si telefoanele).Ce ziceti?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
sabana de ce nu mergeti la soacra mea la azuga????
are 4 camere sus si jos living cu bucatarie, 2 bai .... super conditii
iti dau linkul cu casutza pe PM
bulinutza mai poti mamico??? tin pumnii la fata
am mai citit de o operatie pt bebeul lui arghir monica dar nu am reusit sa vad c are
oricum sanatate multa si sa fii puternica
quote:
Originally posted by Sabanaquote:
Originally posted by larissa_79
misimica, daca voi sunteti dezastru ..noi suntem catastrofa..tzoaca mea nu vrea decat fructe ( si nici asta mereu), suculete si tzatzi..mult tzatzi daca se poate.Piure ii dau cu forta cateva lingurite pana imi pierd rabdarea....a si ne mai place ciorbita cu canita...dar nu oricum ci din aia care beau oamenii mari ( adica cu de toate). Eu nu stiu ce sa ma mai fac ?
Fetele ziceti si mie ce sa ii dau ca sa ii placa ca eu nu mai stiu ce sa fac cu tzoaca mea. Mai nou doarme noapte cat de cat...noapte trecuta s-a trezit abia la 6...nu va zic ce m-am speriat pana am ajuns la patit...m-am gandit ca o fi patit ceva de doarme atat.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
si mie imi trebuie saltea, si noi avem marime atipica la patut. Trebuie sa ma gandesc serios si la problema asta.
Deci ramane ultimul weekend din martie? locatie? ramane predeal? spuneti si voi ceva concret sa ma apuc sa fac rezervarile, sa caut ceva calumea. Poate totusi gasesc ceva si cu acces la bucatarie. Vrea vreuna din voi apartament?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
sabana pun aici linkul cu vila (daca vreti vorbiti cu socrela)
http://www.c azareazuga.ro/imagini.htm
stergeti voi pauza de la cazare
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
maryion la ce doctor ai fost????*
noi am reusit sa ajungem la 7.000 kg dar pediatra insista ca asta e ritmul ei
parca i-as face si eu niste analize, acum ca am citit la voi
scumpei
Bianca Maria

: 
Ce ziceti?
(13 iulie 2006)
Piure ii dau cu forta cateva lingurite pana imi pierd rabdarea....a si ne mai place ciorbita cu canita...dar nu oricum ci din aia care beau oamenii mari ( adica cu de toate). Eu nu stiu ce sa ma mai fac ?