PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
alina2006 spune:
n-am avut net pana acum! de dimineata eram asa incantata ca o sa stau toata ziua cu voi si... de unde!
multam de raspunsurile legate de lichide: toata lumea ma ...la cap ca nu bea copilu si eu ce sa-i fac daca nu vrea?
tweety
pt incurajari!
maryion andreea ce mai fac copiii? a mea mi-a facut o bucuri de vomitat dupa masa de fructe de am crezut ca o sa chem salvarea! nu se mai oprea! off!
va pup!
POZE IANA MEA
doniro spune:
[19.08.2006] br / br / [ http://new.photos.yahoo.com/mirela0521/album/576460762390477487" target="_blank">poze
Il primim, mai ales ca e nascut in aceeasi zi cu mine!! Maaare caracter. Glumesc, desigur, dar sa stii ca e super zodie! Bine ai venit!
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
Sabana spune:
quote:
Originally posted by anasia
sabana, o fac simpla, inodora, incolora, insipida, vorba unei foste profesoare, doar legume fierte si ii dau zeama, fara sare, otet sau acreala;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
pai aia e supa. eu daca ii dau asa sa vezi cum scuipa si se stramba. o sa o filmez o data.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
maryion spune:
Multumesc de incurajari fetelor!
Ce m-as face fara voi?
Bine ai venit Mirela cu Raresel "grasunel"!

Andreea si eu tot asa cu laptele. La 150 ml apa + lapte praf = 175 ml mai pun 1 cupa de cereale si nu mananca tot. I-am mai dat si 180 ml + lapte praf = 200 ml cand mi se parea ca este flamand si a mai papat.
Tot 2 mese de lapte avem: o masa pe la 12 - 1 noaptea si una la 6 dimineata. Vreau sa zic ca dimineata papa doar 60 ml, rareori 100 ml.
Apoi la 10 mai avem masa tot cu lapte dar cu cereale si fruvte sau alte combinatii.
Mai nou ii pun in toate mesele cam 60 ml lapte. Sa facem cam 400 ml lapte pe zi. Sa incercam si asa.
Imi pare rau alina ca iubita ta a vomat.
Slava Domnului al meu nu prea mi-a vomat.
Leistra 
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Misimica Missy este o adevarata Miss.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
SimonaU spune:
Multumim pentru aprecieri! Scuze ca nu va multumesc la fiecare personal dar voi va stiti si eu v-am retinut pe toate 

O idee pentru bebici carora nu le plac legumele! Nici Marei mele nu prea ii plac, prefera fructele. Azi de ex la amiaza i-am dat un pireu de dovlecel cu putin cartof. Ii era foame asa ca a mancat cam vreo 8 lingurite din el dupa care a inceput sa protesteze. Asa ca i-am adaugat cam o lingura cu pireu de pere de la borcanel peste pireul de legume (vreo 80 gr mai era). Abia, abia s-a schimbat gustul dar asa i-a placut si a mancat tot. Dupa care i-am dat, pe post desert, restul de pere din borcanel. Si uite asa a papat silueta mea 225 gr de pireu in total (fructe cu legume adunate)
Adas, te sustin, aplica metodele alea de adormit de care ziceai si fii perseverenta
Azi am fost la control la gine, mi-a zis ca sunt apta pentru al 3-lea bebe daca vreau ![]()
Va pup si ma duc la somn
anasia spune:
sabana, ai dreptate e supa, dar tot zeama chioara![]()
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
mandra la mot
mamidestefan spune:
Intr-un tirziu ..reusesc si eu sa intru.
Dupa "lupte seculare"..am reusit sa finalizez si eu tortuletul ..
Asa ca va invit pe fiecare din voi sa va indulciti putin : Tort aniversar 6 luni
Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat :
anasia 

leistra 

oanaalex

crissa71

lushk

misimica

annemarie06

ramoon

ani_nutu

ralu80

iube2001

Consi

Babee

alina2006

katik

maryion

arghirmonica

daca mi-a scapat cineva ..iertare va rog ..dar azi am avut o zi tare grea ..puiul meu a miriit aproape in continuu ..
cred ca dintii sunt de vina ..
si cind ma gindesc ca miine mergem si la vaccin ..chiar ma ia groaza
..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
Am sa felicit si eu pe ceilalti copilasi aniversati astazi.

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Luca Alexandru 

Tudor 

Arianna Raisa 

Agatha 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."