PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
misimica spune:
Bine
ai venit cu piticul
tau mirela0521
Greseala este la inceput url="...CARNATUL ORIBIL"
iar la capitolul papica
noi suntem varza
-in afara de traditionala supa-crema (legume si piept de pui),iaurt ,branzica si fructe altceva nu ne place .Am incercat diverse retete piureuri si pilafuri care le-au scris celealte fete pe aici dar la noi nu au avut succes ,suntem foarte ,foarte sclifosite.
V-am vazut pozicile-piticutul tau e superb,ca si voi doi
de altfel.
POZE CU MISSY
larissa_79 spune:
misimica, daca voi sunteti dezastru ..noi suntem catastrofa..tzoaca mea nu vrea decat fructe ( si nici asta mereu), suculete si tzatzi..mult tzatzi daca se poate.
Piure ii dau cu forta cateva lingurite pana imi pierd rabdarea....a si ne mai place ciorbita cu canita...dar nu oricum ci din aia care beau oamenii mari ( adica cu de toate). Eu nu stiu ce sa ma mai fac ?
Fetele ziceti si mie ce sa ii dau ca sa ii placa ca eu nu mai stiu ce sa fac cu tzoaca mea. Mai nou doarme noapte cat de cat...noapte trecuta s-a trezit abia la 6...nu va zic ce m-am speriat pana am ajuns la patit...m-am gandit ca o fi patit ceva de doarme atat.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
andreea25 spune:
pupici la mamici si bbici
greu cu recuperatul...
maryion nici nu stiu ce sa ti mai zic.tu stii ca si Ari a mea e la fel,bea 2 bibe lapte pe zi .eu ii fac 150 apa+5 masuri Milumil 2
= 175 ml lapte...si ce crezi ca bea pe tot??iaurt nu vrea,branzica o lingura in piureul de fructe,cu cereale cu lapte ce o mai pacalesc in rest...Eu i am facut hemoleucograma( daia stiu ca e anemica si ii dau fier) si coprocultura ( si i a iesit ca are E.coli
)...nici nu stiu ce sa mai fak...o sa repet oricum copro sa ma asigur ca intradevar are si asta e probabil o sa i bage antibiotik.
Bulinutzo parca Bulinel a avut e.coli? dc ma insel scuze,vroiam sa stiu ce tratament a luat.
SimonaU,Geliza am vazut fetele siluete si mumoaseeee!
S a trezit pitika,sper sa intru mai tarziu ca vreau sa pun un filmuletz cu ea razand( de mine!)
.
va pup
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.
leistra spune:
LA MULTI ANI FRUMOSILOR SARBATORITI DE ASTAZI, MULTI PUPICI DIN PARTEA NOASTRA SI SA CRESTETI MARI SI SA FITI CUMINTEI
sabana, maryion, iube, multumim
maryion, cum sa fie vina ta nu inteleg, hai nu iti mai face griji, sunt sigura ca tu, ca orice mamica, faci tot ce e mai bun pentru comoara ta, hai nu te invinovati!![]()
mirela, bine ai venit!
nici noi nu avem dinti!
crissa, sa iti fie de bine cu vopsitul, o sa-ti prinda bine asa o schimbare!
buli, si de la mine mii de
, ca e adevarat, esti o mamaica tare!
eu eram cam intoarsa zilele astea si am iesit la cumparaturi, am fost si am luat un patut de plasa, parca asa ii ziceti, ca era in oferta si vreau sa il trimit mamei, ca peste cinci saptamani ma prezint la ai mei cu balenica si mi-am luat si doua veioze de culoare maro foarte frumoase pe care le-am pus la fereastra, am luat si cinci scaune care se strang pentru cand avem mai multi musafiri si uite asa mi-a trecut ziua, sunt obosita moarta, dar mai trebuie sa cumparam ceva de papapica ca e gol frigiderul si dupa aceea voi incerca sa ma duc la culcarica mai devreme
arghirmonica, sa treceti cu bine de operatie si sa aveti parte de multa sanatate!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
larissa_79 spune:
Fetelor am intrat sa va anunt cu emotie si teama ca tzoaca mea s-a ridicat in picioare in patut...am incremenit cand am vazut-o sus tinandu-se cu mainile de margine...foarte bucuroasa ca a reusit. De cand a reusit numai asta vrea sa faca
adelapop si fetele ce mai aveti patut Graco...de unde luam salteluta ca in curand trebuie sa ii cobor patutul!
Sabana, vrem si noi la munte..si tot cu tati venim ca altfel nu se poate...cu tzoaca..bagaje si alte cele...plus ca ma gandesc sa ii lasam pe barbati cu bebeii si noi sa ne facem disparute ceva ore la o cafea in tihna ( si inchidem si telefoanele).
Ce ziceti?
Poze cu Alexia
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
anasia spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

arghirmonica, multa sanatate puiului, sa treaca cu bine de operatie!
crissa, sa-ti fie de bine !
mimisica, nici noua nu ne plas legumele, ciorbita simpla o bea fara probleme, cum pun piure de morcovi, cum nu mai vrea; piureul de legume e chhhhh; in schimb ne place piureul de fructe si formula;
bulinuta, treceti si peste asta, multa sanatate lui Rares!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Sabana spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Fetelor am intrat sa va anunt cu emotie si teama ca tzoaca mea s-a ridicat in picioare in patut...am incremenit cand am vazut-o sus tinandu-se cu mainile de margine...foarte bucuroasa ca a reusit. De cand a reusit numai asta vrea sa faca
adelapop si fetele ce mai aveti patut Graco...de unde luam salteluta ca in curand trebuie sa ii cobor patutul!
Sabana, vrem si noi la munte..si tot cu tati venim ca altfel nu se poate...cu tzoaca..bagaje si alte cele...plus ca ma gandesc sa ii lasam pe barbati cu bebeii si noi sa ne facem disparute ceva ore la o cafea in tihna ( si inchidem si telefoanele).Ce ziceti?
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
si ne pierdem in padure.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
Sabana spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
misimica, daca voi sunteti dezastru ..noi suntem catastrofa..tzoaca mea nu vrea decat fructe ( si nici asta mereu), suculete si tzatzi..mult tzatzi daca se poate.Piure ii dau cu forta cateva lingurite pana imi pierd rabdarea....a si ne mai place ciorbita cu canita...dar nu oricum ci din aia care beau oamenii mari ( adica cu de toate). Eu nu stiu ce sa ma mai fac ?
Fetele ziceti si mie ce sa ii dau ca sa ii placa ca eu nu mai stiu ce sa fac cu tzoaca mea. Mai nou doarme noapte cat de cat...noapte trecuta s-a trezit abia la 6...nu va zic ce m-am speriat pana am ajuns la patit...m-am gandit ca o fi patit ceva de doarme atat.
Poze cu Alexia
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
si mie imi trebuie saltea, si noi avem marime atipica la patut. Trebuie sa ma gandesc serios si la problema asta.
Deci ramane ultimul weekend din martie? locatie? ramane predeal? spuneti si voi ceva concret sa ma apuc sa fac rezervarile, sa caut ceva calumea. Poate totusi gasesc ceva si cu acces la bucatarie. Vrea vreuna din voi apartament?
www.biroutraduceri.com
Sabana spune:
quote:
Originally posted by anasiaLuca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard
arghirmonica, multa sanatate puiului, sa treaca cu bine de operatie!
crissa, sa-ti fie de bine !
mimisica, nici noua nu ne plas legumele, ciorbita simpla o bea fara probleme, cum pun piure de morcovi, cum nu mai vrea; piureul de legume e chhhhh; in schimb ne place piureul de fructe si formula;
bulinuta, treceti si peste asta, multa sanatate lui Rares!
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
cum faci ciorba? cu bors?
Bulinutza sanatate multa lui Rares cel mic. Of imi e asa de mila de el. Sper sa se faca repede bine.
www.biroutraduceri.com
anasia spune:
sabana, o fac simpla, inodora, incolora, insipida, vorba unei foste profesoare, doar legume fierte si ii dau zeama, fara sare, otet sau acreala;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb