PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Eu nu ii dau. Poate e buna pt cind or fi mai mari ... dar acum, n-am auzit pe nimeni. Dar cine stie ...

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

As dori si eu o informatie de la voi. Da cineva tofu la copil? O prietena imi spusese ca dr. Spock in cartea lui il recomanda, ajutand la dezvoltarea creierului. Voi ce stiti despre asta?
Chiara

Eu ii dau lui David tofu si ii place foarte mult.In Japonia se recomanda a fi dat de la 6 luni(contine mult calciu).
CONSI,multumim ca ne-ai trecut pe listuta cu dintisorii
Pup piersicutele si mamicile lor!
Sanatate puiutilor bolnaviori!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Tweety, sar`mana de pupici...iar de tati am io grija

Iube si noi stelista ...abia astept derby-ul, ca tot incepe campionatul maine poimaine

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

ce e aia tofu?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2002it spune:

Alina2006 nici noi nu bem nimic inafara de lapte. Nu cred ca e vreo problema. O sa vedem cu siguranta cand o sa le fie sete si o sa vrea si altceva. Aici si sucul se recomanda a fi introdus dupa 7 luni si facut 2/3 suc si 1/3 apa ca sa nu fie asa mare concentratia de zahar.

Bulinuta imi pare rau ca nu ati scapat de boala si medicamente. Las ca-i veniti voi de hac

Sabana felicitari pt dintzuc, Stiu cum e cu maraiala ca noi avem o luna decand asteptam dintele 2 si nu mai vrea sa iasa. Nici nu mai stiu ce sa cred, incep sa ma intreb daca nu cumva e vreo problema pe acolo.

Fetelor, aveti niste piersicute care mai de care mai aratoase

Am cam ramasi restani cu urarile asa ca...
LA MULTI ANI
sa cresteti mari si voinicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nu intelegeam de ce mi-a aparaut ca mesajul v-a aparea dupa ce v-a fi moderat, cand colo, m-am logat cu alt user pe care l-am facut inainte sa incep sa scriu si care nu l-am folosit pt ca uitasem parola

Asa ca eu sunt Oana2002it dar nu o sa folosesc userul respectiv.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Astept sa vad daca apare totusi mesajul, daca nu o iau mai tarziu de la capat cu scrisul...

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
acum am dat peste acest subiect. mai primiti un pitic nascut pe 19 august 2006? acum avem 6 luni si aproape 9 kg. nu stiu sa ne inscrieti si pe noi pt ca nu ne putem lauda cu prea multe. de stat in fund nu stam singurei decat tinuti de manute in poala (rezemati pe perna nu ne place), de-a busilea inca nu mergem decat f putin in spate (desi de mai bine de o luna ne tot rostogolim de pe spate pe burtica), in piciorute nu prea l-am pus pt ca are o mica problemutza (tal valg bilateral), iar de dintisori ce sa mai zic ca nici din aia nu avem. de mancat mai mult lapte praf (d-aia suntem si asa mari), fructe de toate felurile, iar legume si supica prea putin. poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi in privinta asta. poate gresesc eu undeva si nu imi dau seama de ce piticu meu refuza legumele pe care pana acum 2 saptamani le manca la biberon cat de cat iar acum nu le mai vrea de nici o culoare. de lingurita nici atat... v-as fi recunoscatoare daca m-ati invata si pe mine metode noi de hranire

mirela+rares [19.08.2006]

["http://new.photos.yahoo.com/mirela0521/album/576460762390477487"]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

as mai avea o intrebare in afara subiectului... cum faceti sa va apara pozele doar cu titlul acesta , fara sa mai apara tot carnatul ala oribil? probabil ca eu nu scriu bine undeva si nu stiu ce anume este in plus sau in minus

["http://new.photos.yahoo.com/mirela0521/album/576460762390477487"]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mirela Bine ai venit. Nici bibica mea nu mananca legume. Decat cu mari eforturi.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput